ingilizcem var ve şuan fince kursa gidiyorum,
bu ülkede kendi işimi kurmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olacak ve ya ortak iş yapacak abilerle tanışmak istiyorum.
nerdem başliyacağımı daha karar veremedim.
yardımlarıızı bekliyorum.
uha
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - CHN merhaba,ben 15 yıldır kürk işiyle uğraşıyorum ve yakın zamanda finlandiyaya giderek yüklü alımlar yapıcam eğer bana tilki ve rakunla ilgili fiyat araştırması yaparsan sevinirim.önemli olan orda benim için çevirmenlik yapacak ve ordaki ön araştırma yapacak birisinin olması.şu an bazı firmalarla irtibattayım ve aslında çiftlik işide kafama yatmıyor değil :) |
Yazıyı gönderen - bah-har33 arkadaşlar bende mersinde tilki çiftliği kurmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz. tilki çiftliği için plan proje çiftlik kurulumu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi |
Yazıyı gönderen - sf_temizlik YAF ARKADAŞLAR BU TİLKİÇİFLİGİ HOŞUMA GİTTİ ÇOK İLGİNÇBİR FİKİR HEMDE BAYA İLGİNÇ ............ İŞ COK GUZEL PARASIDA GÜZEL Kİ HEMEN ELDEN CIKACAK BİR MAL TİLKİ DERİSİ ... İYİDE O KADAR TİLKİYİ NERDEN TEMİN EDECEZ DERE BAYIR TİLKİMİ YAKALAYACAZ FİİLİYAT UYGULAMA NASIL OLACAK İKİNCİSİ KESİM HANE DİYORSUNUZ BU KESİM HANELERDEN TÜRKİYEDE VARMI BU ÇİFTLİK ÜRETİM İZİNLERİNİ HER DEVLET VERİYORMU NASIL OLACAK HAYVAN KATLEDİYORLAR DENMESİN SONRA ... ÖZELLİKLE NEDEN FİLLANDİYA |
Yazıyı gönderen - bah-har33 Damızlık hayvan ithal izinleri , ilaç ve aşılarını getirtmek kolay işler değil, kaç tanelik bir çiftlik düşünüyorsun? Derisi cıkarıldıktan sonra hemen dabaklama işlemi yapılması lazım, bu konudan anlıyormusun? hayvanın hangi tür hastalıklara yakalanabileceğini , hangi ilaçların kullanılması gerektiğini biliyormusun?........vs vs eger biliyorum dersen damızlık hayvan ve çiftlik yapan yabancı menşeli firmalar var. onlarla iletişime gecebilirsin. anahtar teslim tesis kuruyorlar. 100 damızlık bir çiftlik kurmak istiyorum. anahtar tesis kuran firmaların web sayfaları iletişim adresleri varsa alabilirmiyim |