İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Anne Adaylarına Yönelik Web Sitesi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumC
Yeni Üye20 yazı
29/06/2010 : 23:56:56#1
Web sitesi
Alıntı
D
Üye167 yazı
ancak bilmeniz gereken bazı noktalar var..Bunun üzerinde arastırmadım ama sanıyorum bu tip(aynısı olmasada) bilgi paylaşımı yapılan siteler vardır.
Ayrıca sizin satacagınız ürünlerde hemen hemen satılıyor olabilir..
eğer siteyi başkasına yaptıracaksanız.. görseli muhakkak güzel olmalı,ve içerigini eksiksiz düzenlemelisiniz..arayan kişiler sizin sitenizde kalır ve sizin sitenizde takılır..ayrıca siteniz güven verdigi taktırde satıs yapmamanızda olanaksız :)
ancak satıs yapmanız için eğer kredi kartından alışveriş yaptırmak isterseniz firma olarak vergi levhanız olmalı ki sanal pos cıkarttırabilesiniz.
kolay gelsin..
C
Yeni Üye35 yazı
düşünceleriniz için teşekkür ederim siteyi arkadaşıma yaptırıcam görsellik ve güvenlik konusunda problem olcagini zannetmiyorum fakat vergi levhası için şahış firması açsam vergi levhası alabilirmiyim?ve sahış firmasına bankalar sanal pos verirlermi?
D
Üye167 yazı
sitenin 'Anne Adaylarını' bilgilendirme kısmı,(portal ve forum kısmını), arkadasınız düzenleyebilir.
Ancak e ticaret yapmak için arkadasınızın yaptıgı siteye bankaların sanal pos vermesi pek mümkün görünmüyor.(kanımca eğer arkadasınız profesyonel değilse..)bankalar çok normal pos dagıtır ama sanal pos da birazdaha cekingen davranır.
hazır sistemlerden kullanmanızı tavsiye ederim.
ayrıca şahıs şirketi..yani normal bir firma olmanız sanal pos için yeterli..sonucta bakkal dükkanı acsanız bile vergi levhası alacaksınız..
Ancak bankalar yeni acılmıs firmalara sanal pos vermeye bilir.Genellikle eski firmalara bakıyorlar..yada projenizi beyenirlersede verebilirler..
umarım karısık anlatmadım..
C
Yeni Üye35 yazı
yok karışık anlatmadınız :) arkadaşım profesyonel olarak webtasarim yapiyor ama genede hali hazir bir websitesi kullanmayi düşünüyoruz . Ama yeni bir firmalara pos makinasi vermeleri biraz düşündürdü sanal pos makinasi işi mucizelere kaldı anlaşılan :) tekrar yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
A
Yeni Üye1 yazı
13/07/2010 : 14:14:01#6
Web sitesi
Alıntı
Bir ANNE ÇOÇUK sitesi yapmak istiyorum demişsin ... ilK önce ben affınıza sığınarak bir kaç konu yazmak istiyorum.
Benim anne ve bebek sağlığı ile ilgili sitem var... Lakin,,
1- Kendine ait hit yapacak akılda kalacak bir o kadar da basit ama güzel domainin olacak (Domain : Alan adı...)
2- Bu siteyi ya kendin yazacaksin yada Piyasadaki Yazılımları satın alacaksın.
3- Bu siteyi barındırmak için Ya büyük bir firmadan Hosting Makinası Kiralayacaksın veyahut Kendi Makina bu hosting firmalarına göndereceksin
4- Yazılım güvenliğini ve Hosting Makinasının güvenliğini sağlayacak ve 24 saat başlarında duracak elemanların olacak
5- Sitenin içine konuları Doktorlarla anlaşarak eklemeler yapacaksın (Başka sitelerden Kopya/Paste olayinda google boot seni tanımıyor)
6- Doktorlarla anlaşıp her konuya vakıf olup yazacaklar ve soruları cevaplayacaklar
7- Ticaret usulü yaptığında vergi-Levhası olacak
8- Sitede üyelikleri paralı yapacaksan banka hesabı ve SanalPos alacaksın
9- Sitenin güvenlir olduğunu belirtmen için de SSh satın alacaksın
Ewet arkadaşım bunları temin ettiğinde emin ol güzel bir projeyle iş yaparsın Bunların Maliyetlerinide yazayım istersen
1- Kendin bulduysan domaini (com,net,.... 25tl com.tr, 50Tl senelik)
2- Kendin yazarsan sıkıntı yok yazılımı satın alırsan (2000$)
3- Sunucuyu kiralayacaksan 100mbt hat ddos saldırılara korumalı (aylık 1500TL en az) makinamı ben koyacak diyorsan hattına göre değişir 1500TL
4- Yazılım ve Network Eleman 2 x 1000Tl maaş
5- Doktorlar (bizim buraya göre konuşuyorum) aylık 750tl
9- Yıllık 100-150 dolar arası
ewet arkadaşım maliyetide bu umarım birşeyler anlatabilmişimdir.. benim var ben her ay 15.000tl oduyorum artık sen düşün
SAYGILARIMLA
Benim anne ve bebek sağlığı ile ilgili sitem var... Lakin,,
1- Kendine ait hit yapacak akılda kalacak bir o kadar da basit ama güzel domainin olacak (Domain : Alan adı...)
2- Bu siteyi ya kendin yazacaksin yada Piyasadaki Yazılımları satın alacaksın.
3- Bu siteyi barındırmak için Ya büyük bir firmadan Hosting Makinası Kiralayacaksın veyahut Kendi Makina bu hosting firmalarına göndereceksin
4- Yazılım güvenliğini ve Hosting Makinasının güvenliğini sağlayacak ve 24 saat başlarında duracak elemanların olacak
5- Sitenin içine konuları Doktorlarla anlaşarak eklemeler yapacaksın (Başka sitelerden Kopya/Paste olayinda google boot seni tanımıyor)
6- Doktorlarla anlaşıp her konuya vakıf olup yazacaklar ve soruları cevaplayacaklar
7- Ticaret usulü yaptığında vergi-Levhası olacak
8- Sitede üyelikleri paralı yapacaksan banka hesabı ve SanalPos alacaksın
9- Sitenin güvenlir olduğunu belirtmen için de SSh satın alacaksın
Ewet arkadaşım bunları temin ettiğinde emin ol güzel bir projeyle iş yaparsın Bunların Maliyetlerinide yazayım istersen
1- Kendin bulduysan domaini (com,net,.... 25tl com.tr, 50Tl senelik)
2- Kendin yazarsan sıkıntı yok yazılımı satın alırsan (2000$)
3- Sunucuyu kiralayacaksan 100mbt hat ddos saldırılara korumalı (aylık 1500TL en az) makinamı ben koyacak diyorsan hattına göre değişir 1500TL
4- Yazılım ve Network Eleman 2 x 1000Tl maaş
5- Doktorlar (bizim buraya göre konuşuyorum) aylık 750tl
9- Yıllık 100-150 dolar arası
ewet arkadaşım maliyetide bu umarım birşeyler anlatabilmişimdir.. benim var ben her ay 15.000tl oduyorum artık sen düşün
SAYGILARIMLA
D
Üye167 yazı
affınıza sıgınarak soruyorum,
özelden yada buradan bana bu sitenizin adresini gönderebilirmisiniz acaba?merak ettim bu kadar masraflı site nasıl birşey..
özelden yada buradan bana bu sitenizin adresini gönderebilirmisiniz acaba?merak ettim bu kadar masraflı site nasıl birşey..
G
Üye149 yazı
13/07/2010 : 15:54:08#8
Web sitesi
Alıntı
Harbiden :)))
Bi domain 15 TL. 5GB host alsan yine 200 TL yıllık. Bir web sitesi portal kurarsın, portal - forum - dosyalar vb. tamamen ücretsiz. He yazdırırsın evet 2bin TL 'ye mâl olabilir. ProjeKurdu.com gibi siteler var orda yaptırmak istediğin siteyi ve cebindeki parayı yazıyorsun kabul eden firma çıkarsa yaptırıyorsun. 2bin TL 'ye gayet güzel iş çıkar.
İçerik ekletmeye gelince paralı editörler tutarsın sitene özgün içerik eklerler.
Yazılım & network elemanı nedir pardon ? :)
Doktor 750 TL ? Gidip bulunduğun şehirde rica edersen vakit ayırabilirse ya da tanıdığın varsa ücretsiz, yahut makul bir fiyata onu da anlaşabilirsin.
Satacağın ürünleride kapıda teslim şeklinde satarsın siten belli bi yere gelince. SanalPos'u falan boşverin.
Aha sana bi kereye mahsus 3000 TL / yıllık 400 TL ödeyerek sitenizi ciddi anlamda yürütebilirsiniz.
Ama hevesinizi kırmak gibi olmasın böyle bir portal zaten mevcut. :))
Özgün bir fikriniz olduğu sürece başarıya ulaşmama şansınız yok, öbür yanda sağlık sitelerinden geçilmiyor internet. Yine de fikir babında sorularınız olursa yardımcı olabiliriz.
Bi domain 15 TL. 5GB host alsan yine 200 TL yıllık. Bir web sitesi portal kurarsın, portal - forum - dosyalar vb. tamamen ücretsiz. He yazdırırsın evet 2bin TL 'ye mâl olabilir. ProjeKurdu.com gibi siteler var orda yaptırmak istediğin siteyi ve cebindeki parayı yazıyorsun kabul eden firma çıkarsa yaptırıyorsun. 2bin TL 'ye gayet güzel iş çıkar.
İçerik ekletmeye gelince paralı editörler tutarsın sitene özgün içerik eklerler.
Yazılım & network elemanı nedir pardon ? :)
Doktor 750 TL ? Gidip bulunduğun şehirde rica edersen vakit ayırabilirse ya da tanıdığın varsa ücretsiz, yahut makul bir fiyata onu da anlaşabilirsin.
Satacağın ürünleride kapıda teslim şeklinde satarsın siten belli bi yere gelince. SanalPos'u falan boşverin.
Aha sana bi kereye mahsus 3000 TL / yıllık 400 TL ödeyerek sitenizi ciddi anlamda yürütebilirsiniz.
Ama hevesinizi kırmak gibi olmasın böyle bir portal zaten mevcut. :))
Özgün bir fikriniz olduğu sürece başarıya ulaşmama şansınız yok, öbür yanda sağlık sitelerinden geçilmiyor internet. Yine de fikir babında sorularınız olursa yardımcı olabiliriz.
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem
M
Üye277 yazı
15.000 lira biraz abartılı olmuş. Aylık 15.000 lira harcanan bir sitenin hitinin muhteşem olması lazım. Bu hit ile zaten parasını her halükarda çıkarır.
İnsan ol yeter !!
C
Yeni Üye35 yazı
Y
Yeni Üye3 yazı
14/07/2010 : 12:07:15#11
Web sitesi
Alıntı
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama bu rakamlar çok uçuk rakamlar bilg. müh olarak aşağıdaki maliyetleri yazayım.
1- Domain 10$-20$
2- Yazılım 1000$-2000$ arası
3- Sunucu kiralama gerektirecek bir iş yapmayacaksınız sadece barındırma hizmeti alıcaksınız.Saldırılara karşı koruma işinide hosting firması yapma mecburiyetinde. turhostun bu paketi işinizi görür.http://www.turhost.com/windows-standart-hosting.htm 100$
4- Anahtar tesli proje olacağı için yazılım tarafında bir yazılımcıya ihtiyacınız yok networkteki sorunlarıda hosting aldığınız firma çözecektir.
5- Bu fiyat konusunda bilgim yok. Doktorlar (bizim buraya göre konuşuyorum) aylık 750tl
9- Eğer kredi kartı ile alışveriş yapacaksanız SSL gerekir maliyet 150$ diyelim.
Toplamda 1500$-2000$ arası bir rakam çıkar. sisteminizi kendiniz yapacağınızı söylemişsiniz bu durumda size maliyet olarak 500$ kalsın para değil.
Aylık 15bin lira para vererek inek çifliği kurar 2*3 yıl içindede kara geçmeye başlarsınız.
Saygılarımla.
1- Domain 10$-20$
2- Yazılım 1000$-2000$ arası
3- Sunucu kiralama gerektirecek bir iş yapmayacaksınız sadece barındırma hizmeti alıcaksınız.Saldırılara karşı koruma işinide hosting firması yapma mecburiyetinde. turhostun bu paketi işinizi görür.http://www.turhost.com/windows-standart-hosting.htm 100$
4- Anahtar tesli proje olacağı için yazılım tarafında bir yazılımcıya ihtiyacınız yok networkteki sorunlarıda hosting aldığınız firma çözecektir.
5- Bu fiyat konusunda bilgim yok. Doktorlar (bizim buraya göre konuşuyorum) aylık 750tl
9- Eğer kredi kartı ile alışveriş yapacaksanız SSL gerekir maliyet 150$ diyelim.
Toplamda 1500$-2000$ arası bir rakam çıkar. sisteminizi kendiniz yapacağınızı söylemişsiniz bu durumda size maliyet olarak 500$ kalsın para değil.
Aylık 15bin lira para vererek inek çifliği kurar 2*3 yıl içindede kara geçmeye başlarsınız.
Saygılarımla.
http://www.yasinderer.com
Web sitesi, Yazılım, E-ticaret, Otomasyon uygulamaları
Web sitesi, Yazılım, E-ticaret, Otomasyon uygulamaları
G
Üye149 yazı
14/07/2010 : 18:44:13#12
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - yasinderer Aylık 15bin lira para vererek inek çifliği kurar 2*3 yıl içindede kara geçmeye başlarsınız. Saygılarımla. |
:))
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem
D
Yeni Üye54 yazı
16/08/2010 : 02:33:16#13
Web sitesi
Alıntı
Siteden nasıl bi kazanç elde etmeyi düşünüyrsun? Google gelirleri mi? tatmin etmez, tık başına 0,01 veriyor, ajanslarda reklam vermesi için rank olayına bakıcak onuda yüksek seviyeye çıkarman 2 bilemedin 3 seneni alıcak, ee bi işletmeye 3 sene yatırım yapsan emin ol siteden çok kazandıracak...
Kaldı ki ismini vermeyeceğim bi forum sitesi var tr deki kadınların büyük çoğunluğu o sitede zaten bilgilerini bir biri ile paylaşıyor, amacım hevesini kursağında bırakmak değil ama net ile ilgili daha can alıcı fikirler üret derim...
Kaldı ki ismini vermeyeceğim bi forum sitesi var tr deki kadınların büyük çoğunluğu o sitede zaten bilgilerini bir biri ile paylaşıyor, amacım hevesini kursağında bırakmak değil ama net ile ilgili daha can alıcı fikirler üret derim...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz