onunla lafladık iş dünyası siyaset falan derken uzun zamandır aklında olan bir projeden bahsetti abi ben halen arştırıyorum seninde fikrini almak isterim dedi
multiplatform oyun salonu açmayı düşünüyormuş ama halen kararsızmış iş prensipte bugune kadar çıkmış tüm oyun oynanan oyun makinalarının yer aldığı bir salon olucak
salon dizaynı ise efsaneleşmiş oyunalrın pack man,mario ikon heykel vss dekarosyonu tamamlayıcı olacak
arkadaşa dedim sen delimisin böyle bir oluşum için dünyanın parası gider
yok abi okadar gitmez dedi sırf nostalji olsun diye mevcut makinalar ve ekipmanlarından birer tane alıp vitrine koyacağım ama onlarda oyun oynanmıycak özel istek durumunda nostalji yaşamak isteyen olursa müşteriye özel sınırlı kullanım olacak dedi
biliyorsun güçlü bilgisayarlar günümüzde neredeyse tüm oyun makinalarının emulatorler ve romlar sayesinde oynamaya imkan tanıyor playsation 2 yi bile şu anda pek çok oyununu 60 70 fps oynatıyor bilgisayarda
abi bu yasal deil dedim
olurmu ben kılıfına uydurunca yasal gibi görüncek dedi bir atari makinası boyunda kasa yaptıracakmış
görüntüde ön tarafta 80 lerin 90 ların atari makinaları gibi görünürken arka tarfı çok geniş olucak içerisinde birbirine çeşitli video giriş çıkış in outlarla bağlanacak oyun makinalarından 1 tane raflı şekilde sistemleri yerleştireceğim makinalar bozuk olsada önemli deil denetim olduğunda arka bölmeyi açılınca görüntüde varmış gibi görünsün yeterli dedi geri kalan tüm işi emulatorlerle bilgisayar halledicek dedi
sizce bu oyundelisi arkadaşım için bu tip bir proje mantıklımı
benim kafama çok karışık geldi zaten herkesin evinde bilgisayar nerdeyse var emulatorle çalıştırıyor oyunalrı evde olduğu için denetim riskide yok
aynı şeyi oyunsalonunda denemek bence çılgınca