| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Alternative Sevgili koniks üyeleri ayda 1500-2000 lira bir geliri olan işim var fakat bir üniversite öğrencisi ve öss ye girecek iki oğlum var ve haliyse dersane okul masraflarına yetmiyor ama öyle böyle idare ediyor.
Adanadan bi arkadaşım var çukurova üniverstesnde okumuştuk birbirimizi ordan tanıyoruz ve bu arkadaş alevi anlayacağınız üzere aleviler için bir düğün salonu açacak ve bana işletmesini vermek istiyor yani ben arkadaşa ayda bir miktar para ödeyeceğim ve düğün salonunu işleteceğim
sizinde görüşlerinizi almak istiyorum nasıl bir iş eskisinden çok daha rahat edermiyim çünkü kurulu düzeni bırakıp gideceğim fikirlerinizi ona göre sunarsanız sevinirim...
|
hocam düğün salonu işi iyidir, iyi bir düğün salonu çok iyi paralar kazandırır. kendi çapında bir düğün salonudada ancak şimdiği geliriniz kadar bir para kazanabilirsiniz,
sizin bahsettiğiniz düğün salonu nasıl bir düğün salonu? diyorsunuz ki alevilere yönelik yapacak eğer öyleyse hep hatır işi olacaktır ve salon kirası çok cüzzi bir miktar olarak alınacaktır. işletme detayları çok önemli...
artı bu arkadaşınızın Adanada hiçmi arkadaşı yok sizi çağırıyor ki alevilerin çevreleri genelde çok iyi olur akrabalık olarak filan....
Küçük insanlar küçük sularda yüzeler.
ve küçük sularda boğulurlar...