Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Köpük Sabun

Başlatanpasha001Tarih21/06/2010 15:10:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye77 yazı
merhabalar benim üzerine yoğunlaştığım bir fikir var köpük sabun imalatı bunu kendim otel okul dersane vs gibi yerlere pazarlamak istiyorum dispenserlerini yaptırıp benden belirli bir kota ürün alma karşılığında monte etmek istiyorum daha sonraki safhalarda sıvı sabun ve sanayi kesimi için el temizleme deterjanı da eklenebilir bu sektör ya da bu işle ilgili bilgi ve fikri olanlardan yardım bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye77 yazı
yaygınlaşan bir ürün gibi görünüyor ama işin püf noktaları mutlaka vardır bilgi ve önerilerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Üye355 yazı
50 yada 100 gr lik taşınabilir basınçlı tüpler yada okullar hastahaneler siporsalnlar vb yerler için 10 -20 kiloluk basınçlı tüpler olabilir
antibakteriyel olması ürünü dahada ön sıralara çıkarabilir sabit olanlar için fotoselli bir cihaz yeterli miktarda köpüğü israf etmeden tatbik ederken taşınabilir olanlar ise traş köpüğü gibi imal edilebilir küçük bir çizim yaptım fikir vermesi açısından

[URL=http://img683.imageshack.us/i/adszwjy.png/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı

10-20 kglık tüplerden kastınızı anlamadım pek sabit dispenserler içinde 1litrelik kartuşlar yapılıyor içi sabun dolu düğmeye bastığınızda cihaz sabun ve havayı karıştırıp köpük olmasını sağlıyor basınçlı tüpler nasıl kullanılıyor

Üye355 yazı
bahsettiğimiz şey aynı aslında 10-20 kiloluk tüpleri fıçı bira gibi düşünelim daha çok yoğun olarak tüketilen yerlerdeki talepler için ve bunları yangın tüpleri gibi tekrar doldurulabilir şekilde yapılabilir
ben böyle bir alet görmüş değilim belkide uygulanabilir bir fikir olmayabilir bilemiyorum sonuçta sonuçta sabunu köpürtmek için bir miktar havaya ihtiyacınız olacak dispanser dediğiniz alet eğer basınçlı hava sağlayan bir alet ise yani sabunu normal şekilde alete doldurur ve havayı dispanser üretiyorsa kompresöre ihtiyaç duyar ve bu dispanserin maliyetini arttırı benim demek istediğimse sabunları önceden tüplere doldurup içine dolum yapılan yerde bir miktar havayı itici gaz olarak doldurursanız maliyeti çok aşağılara çekmiş olursunuz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı
ne demek istediğpinizi anladım sanırım ancak diapenser çok daha küçük çalışmak için enerjiye ihtiyaç duymayan (sensorlular hariç) bir aparat normal sıvı sabun makinaları varya hani şu duvara asılan onun tamamen aynısı sadece elinizle bastırdığınız pompası farklı yapılıyor

Yeni Üye77 yazı
yok mu bilgisi olan arkadaşlar

Yeni Üye9 yazı
Selamlar; biz sektörde üretici konumundayız,
köpük sabun ve dispenseri hakkında kafanıza takılan, zihninizi yoran ne varsa birikimim dahilinde yardımcı olabilirim,
RSearch

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Yöneticilik