Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Asansör Bakım Faaliyetleri

Başlatanturk3458Tarih19/07/2010 11:42:23Yorum3

İlk mesaj
Üye277 yazı
merhaba arkadaşalr. Ben bir kaç iş düşündükten sonra asansör bakım işinde karar kıldım. Bunun sebepleri var tabiki. Öncelikle elimde olanları yazayım yapılabilirliği ve eksiklerim konusunda sizden yardım isteyeceğim.
1. Hali hazırda bir binek araç
2. 20.000 tl nakit
3. Hali hazırda şu an bakım işini yapan kayınçım (ortak düşünüyorum)
4. Böyle bir şey yapmamız durumunda arıza konularında çok iyi olan bir arkadaş (tutabi,lmek için firmadan % vermeyi düşünüyoruz)
5. Yönetim ve organizasyon konularında ben.

Şimdi arkadaşalr istanbul bildiğiniz gibi gün geçtikçe dahada katlı binalardan oluşur hale geldi. Ben konum itibari ile hem sanayi yiye(yük asansörleri) hemde konut alanlarına (kurtköy, ümraniye, ataşehir) hemde iş merkezlerine (kadıköy, kartal bostancı vs) yakınım.

Merak ettiğim konu bu asansör bakım işini kurabilmemiz ve bakım yapabilmemiz için bizden herhangi bir mesleki sertifika isteniyor mu. Kayınçımın elektronik üzerine diploması var. Elektrik üzerinde diploma için 1 yıl daha okuması lazım.
Böyle bir firma açmak ve ilk etapta bakım işleri ile ilgilenmek istiyoruz. Ancak özel bir mesleki yeterlilik belgesi istiyor mu bunu nasıl hallederiz.
Bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olabilir mi

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye187 yazı
Usta öğretici belgesi
CE
ISO
Makine Mühendisi Diploması(kirayalabilirsiniz)
Usta Yeterlilik Belgesi
....
Amma yeni açılan bir firmaya oradaki büyükler iş vermez. Bol referans isterler.
Bu işi belirli bir zaman ek iş olara yapabilir üstünden ekmek kar beklemezseniz kısa zamanda referans listenizi kabartabilirsiniz.
Değilse arayer firması olmaktan öteye gidemessiniz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye277 yazı
CE
ISO konularında yeterliyim zaten. Kendi işim bu
Ama diğerleri nasıl halledilir bilmiyorum. Bu saydıklarınızın hepsimi olmalı yoksa bunlardan biri olması yeterli olur mu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Üye277 yazı

aydınlatıcı bilgi bulamayacağım galiba. bu işi hali hazırda yapan kimse yok mu aramızda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary