1. Hali hazırda bir binek araç
2. 20.000 tl nakit
3. Hali hazırda şu an bakım işini yapan kayınçım (ortak düşünüyorum)
4. Böyle bir şey yapmamız durumunda arıza konularında çok iyi olan bir arkadaş (tutabi,lmek için firmadan % vermeyi düşünüyoruz)
5. Yönetim ve organizasyon konularında ben.
Şimdi arkadaşalr istanbul bildiğiniz gibi gün geçtikçe dahada katlı binalardan oluşur hale geldi. Ben konum itibari ile hem sanayi yiye(yük asansörleri) hemde konut alanlarına (kurtköy, ümraniye, ataşehir) hemde iş merkezlerine (kadıköy, kartal bostancı vs) yakınım.
Merak ettiğim konu bu asansör bakım işini kurabilmemiz ve bakım yapabilmemiz için bizden herhangi bir mesleki sertifika isteniyor mu. Kayınçımın elektronik üzerine diploması var. Elektrik üzerinde diploma için 1 yıl daha okuması lazım.
Böyle bir firma açmak ve ilk etapta bakım işleri ile ilgilenmek istiyoruz. Ancak özel bir mesleki yeterlilik belgesi istiyor mu bunu nasıl hallederiz.
Bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olabilir mi