Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticaret Yapmak İstiyorum Diyenler Mutlaka Okuyun

Başlatan7byumutTarih18/06/2010 10:56:09Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhaba arkadaşlar

Konu : Yeni İş fikri
Alan : Petshop İmalat
Ürün : Türkiye'de üretilmeyen ama çok satan bir ürün.

Kendi işini kurmak, imalat yapmak, sermayesi küçük ama özveri ile çalışırım diyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Pet sektörü Türkiye'de Krizden etkilenmeyen nadir sektörlerden biri. Ürünleri çok pahalı kullananlar bilir. Bu sektörün ürün satışının %90 ı ithal. bunların içinde bir tanesi var ki herhalde hammadesinin en çok bulunduğu ülke Türkiye. Ama ürün ya uzakdoğudan yada İtalyadan getiriliyor. Türkiyede asla üretimi ve üreticisi yok.

Bu ürün Piyasa satış fiyatı : 6TL-10TL arasında değişiyor. Toptan pazarda : 3TL-3,5TL arasında. Siz ise tüm giderleri dahil olmak üzere 15 kuruşa mal edeceksiniz.

Nasıl mı?

Bir süre önce bu işe yoğunlaştığımda üretimi yapacak bir makina tasarladım. Yurtdışındaki sistemleri örnek alarak özgün bir tasarım. Üretim için sadece fazla yer kaplamayan yaklaşık 150 Kg ağrılığındaki bu makina yeterli. Fakat eşimin tayini dolayısı ile şu an çok hevesle başladığım bu işi yapabilecek durumda değilim. Elimde tüm doneler mevcut. Hammadde temini, Pazarı, Hazır müşterileri vs. gibi.

Üretimi düşünen arkadaşa
Makina
Hammadde
İmalat eğitimi
Ambalaj ve tasarımı
Pazarı konularında yeter miktarda yardımcı olabilirim.

Tabi benim öncelikli amacım 5 ay kadar uğraşla ortaya çıkardığım makinayı satmak ve alan arkadaşın benim yarım bırakmak zorunda kaldığım bu işte huzurlu para kazanması.

Yatırım gözünüzü korkutmasın
30 metre kare bir alan (tüm üretim ve stok için)
1 makina
Hammadde ve ambalaj yeterli.
Makine için düşündüğüm rakam 6500TL (inanın sadece maliyeti ben bunu üretip satan biri değilim.)
Diğerleri içinde elinizde 3500 TL niz olsa bol bol yeter.
Personel ihtiyacı duymazsınız.

Sonuç olarak 10bin TL param var. Dürüst ve kazançlı bir iş yapmak emeğimle para kazanmak istiyorum diyorsanız. Aylık 5 bin TL geliri gönül rahattlığı ile garanti ediyorum.

Fikre ilgi duyanlar lütfen site üzerinden ulaşsınlar.

Ürünün ne olduğunu sadece yapmak konusunda beni ikna eden arkadaşla paylaşacağım. Amacım bu işi yapan kişinin haklarını korumak. Ve asla ürünle ilgi tekrardan ben yada benim temas edeceğim kimse ilgilenmeyecek garantisi ile. Bu konuda yazılı garanti verilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 7byumut
Merhaba arkadaşlar

Konu : Yeni İş fikri
Alan : Petshop İmalat
Ürün : Türkiye'de üretilmeyen ama çok satan bir ürün.

Kendi işini kurmak, imalat yapmak, sermayesi küçük ama özveri ile çalışırım diyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Pet sektörü Türkiye'de Krizden etkilenmeyen nadir sektörlerden biri. Ürünleri çok pahalı kullananlar bilir. Bu sektörün ürün satışının %90 ı ithal. bunların içinde bir tanesi var ki herhalde hammadesinin en çok bulunduğu ülke Türkiye. Ama ürün ya uzakdoğudan yada İtalyadan getiriliyor. Türkiyede asla üretimi ve üreticisi yok.

Bu ürün Piyasa satış fiyatı : 6TL-10TL arasında değişiyor. Toptan pazarda : 3TL-3,5TL arasında. Siz ise tüm giderleri dahil olmak üzere 15 kuruşa mal edeceksiniz.

Nasıl mı?

Bir süre önce bu işe yoğunlaştığımda üretimi yapacak bir makina tasarladım. Yurtdışındaki sistemleri örnek alarak özgün bir tasarım. Üretim için sadece fazla yer kaplamayan yaklaşık 150 Kg ağrılığındaki bu makina yeterli. Fakat eşimin tayini dolayısı ile şu an çok hevesle başladığım bu işi yapabilecek durumda değilim. Elimde tüm doneler mevcut. Hammadde temini, Pazarı, Hazır müşterileri vs. gibi.

Üretimi düşünen arkadaşa
Makina
Hammadde
İmalat eğitimi
Ambalaj ve tasarımı
Pazarı konularında yeter miktarda yardımcı olabilirim.

Tabi benim öncelikli amacım 5 ay kadar uğraşla ortaya çıkardığım makinayı satmak ve alan arkadaşın benim yarım bırakmak zorunda kaldığım bu işte huzurlu para kazanması.

Yatırım gözünüzü korkutmasın
30 metre kare bir alan (tüm üretim ve stok için)
1 makina
Hammadde ve ambalaj yeterli.
Makine için düşündüğüm rakam 6500TL (inanın sadece maliyeti ben bunu üretip satan biri değilim.)
Diğerleri içinde elinizde 3500 TL niz olsa bol bol yeter.
Personel ihtiyacı duymazsınız.

Sonuç olarak 10bin TL param var. Dürüst ve kazançlı bir iş yapmak emeğimle para kazanmak istiyorum diyorsanız. Aylık 5 bin TL geliri gönül rahattlığı ile garanti ediyorum.

Fikre ilgi duyanlar lütfen site üzerinden ulaşsınlar.

Ürünün ne olduğunu sadece yapmak konusunda beni ikna eden arkadaşla paylaşacağım. Amacım bu işi yapan kişinin haklarını korumak. Ve asla ürünle ilgi tekrardan ben yada benim temas edeceğim kimse ilgilenmeyecek garantisi ile. Bu konuda yazılı garanti verilir.

G.muslu

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı

Lutfen geri donus yaparmisiniz. Kendi fabrikamizda var ben universite son sinif ogrencisiyim sermayemde var bu isi yapmak isterim detayli bilgi almak istiyorum. dogancancavuslu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
Yeni fikirlere ve girişimlere başarısız olsalar dahi açığım, bu bağlamda birkaç deneyimimde oldu ve iyi sonuç aldım. Bu bünlerde küçük ölçekli bazı işleri inceliyorum sizinle de görüşmek isterim. Ayrıca Projenizin tutacağını düşünürsem işte GÖNLÜNÜZ kalmasın diye birlikte bile yürütebiliriz. Mesaj ve mail gönderebilirseniz memnun olurum.
532 3607683
akgunhas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
olsa olsa dana kamışı sarma makınasıdır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
özelden size msj attım ciddiyim ve ürün elinizdeyse eğer en kısa sürede sizinle bir araya gelmek isterim bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye66 yazı
merhabalar,

merak ettim 2010 yılında açılan bir başlık. bu işe yatırım yapan oldu mu acaba?
herkes detaylı bilgi istemiş, işi yapan arkadaş var mı?
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat