Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticaret Yapmak İstiyorum Diyenler Mutlaka Okuyun

Başlatan7byumutTarih18/06/2010 10:56:09Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhaba arkadaşlar

Konu : Yeni İş fikri
Alan : Petshop İmalat
Ürün : Türkiye'de üretilmeyen ama çok satan bir ürün.

Kendi işini kurmak, imalat yapmak, sermayesi küçük ama özveri ile çalışırım diyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Pet sektörü Türkiye'de Krizden etkilenmeyen nadir sektörlerden biri. Ürünleri çok pahalı kullananlar bilir. Bu sektörün ürün satışının %90 ı ithal. bunların içinde bir tanesi var ki herhalde hammadesinin en çok bulunduğu ülke Türkiye. Ama ürün ya uzakdoğudan yada İtalyadan getiriliyor. Türkiyede asla üretimi ve üreticisi yok.

Bu ürün Piyasa satış fiyatı : 6TL-10TL arasında değişiyor. Toptan pazarda : 3TL-3,5TL arasında. Siz ise tüm giderleri dahil olmak üzere 15 kuruşa mal edeceksiniz.

Nasıl mı?

Bir süre önce bu işe yoğunlaştığımda üretimi yapacak bir makina tasarladım. Yurtdışındaki sistemleri örnek alarak özgün bir tasarım. Üretim için sadece fazla yer kaplamayan yaklaşık 150 Kg ağrılığındaki bu makina yeterli. Fakat eşimin tayini dolayısı ile şu an çok hevesle başladığım bu işi yapabilecek durumda değilim. Elimde tüm doneler mevcut. Hammadde temini, Pazarı, Hazır müşterileri vs. gibi.

Üretimi düşünen arkadaşa
Makina
Hammadde
İmalat eğitimi
Ambalaj ve tasarımı
Pazarı konularında yeter miktarda yardımcı olabilirim.

Tabi benim öncelikli amacım 5 ay kadar uğraşla ortaya çıkardığım makinayı satmak ve alan arkadaşın benim yarım bırakmak zorunda kaldığım bu işte huzurlu para kazanması.

Yatırım gözünüzü korkutmasın
30 metre kare bir alan (tüm üretim ve stok için)
1 makina
Hammadde ve ambalaj yeterli.
Makine için düşündüğüm rakam 6500TL (inanın sadece maliyeti ben bunu üretip satan biri değilim.)
Diğerleri içinde elinizde 3500 TL niz olsa bol bol yeter.
Personel ihtiyacı duymazsınız.

Sonuç olarak 10bin TL param var. Dürüst ve kazançlı bir iş yapmak emeğimle para kazanmak istiyorum diyorsanız. Aylık 5 bin TL geliri gönül rahattlığı ile garanti ediyorum.

Fikre ilgi duyanlar lütfen site üzerinden ulaşsınlar.

Ürünün ne olduğunu sadece yapmak konusunda beni ikna eden arkadaşla paylaşacağım. Amacım bu işi yapan kişinin haklarını korumak. Ve asla ürünle ilgi tekrardan ben yada benim temas edeceğim kimse ilgilenmeyecek garantisi ile. Bu konuda yazılı garanti verilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye31 yazı
İlgisini çeken arkadaşlar için üssteki röportajın devamı bir konu dikkatimi çekti. Göz atmanızda fayda var. Sektörü gözünüzde canlandırmak açısından.

"Ülkemizde kaç pet shop, kaç veteriner kliniği var?

Kuşçusu, akvaryumcusu dahil 2 bin civarında pet shop, bin 500 civarı da veteriner kliniği mevcut. Tabi bunlar da yine tahmini rakamlar. Tabi evcil havan ürünlerinin satıldığı yaklaşık 2 bin yerel market, 600-700 dolayında da hipermarket (express ve mini dahil) var."

Yeni Üye31 yazı

Sn Basri55 msn adresi verirseniz görüşebiliriz. Ne yazık ki mail atmıyorum.

Üye643 yazı
Verilen ip uçlarından balık yemi gibi birşey olacağını tahmin ediyorum

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı
lelino_28@hotmail.com eklermisiniz....
Anladı, irade, takat, sabır, tevekkül, saf, masum, haya, edep.. kelimelerinin gerçek manasını…
Anladı…
Ve sustu…
Ve ağladı…
Dili, yüreği… Hicabından lal oldu…

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye31 yazı
Sn zrp79 msn adresiniz eklendi.

Yeni Üye31 yazı
Konu günceldir.

Yeni Üye31 yazı
Sn kurdoglu daha öncede belirttiğim gibi mail atmıyorum. Msn adresi verebilir yada özelden telefon numarası bırakabilirsiniz. Saygılar.

Yeni Üye7 yazı
Merhaba mühendis arkadaşım,

bahsetmiş olduğun konu ile ilgili olarak sana şunu sölemek isterim.. aslında bu bir teklif... benim 40 m2 çalışma alanım var. istersen ben beden işçisi olayım. sen pazarda ürünleri satacak yerleri bul. başka birşeye karışma. 2500 tl bana 2500tl de sana kalsın. hatta tayin olayınıda gerçekleştirirsin. üretim işini bana bırak..nasıl tekliff.. sana da uyarsa hemen makineyi kuralım ve başlayalım...
a.turan_1981@hotmail.com 0536 600 25 34

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Otomotiv
Yeni Üye6 yazı
Makina bozulursa ne olacak. Yedek parça, tamir, bakım vs. üretim nasıl işleyecek?

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Ynternet
Yeni Üye31 yazı
Sn nemesis
Sorularınız için teşekkür ederim. Anlaşıldığı üzere makina seri üretim bir makina değil. Dolayısı ile bu tip üretimlerde geçerli olan kanunlar bu makina içinde elbette geçerli olacaktır. Lakin Talip olan kişi görecekki makinanın arıza yapma olasılığı çok düşük. Bununla beraber bakım giderleri göz ardı edilebilir seviyede. Yedek parça konusuna gelince gerekli olmayacağını düşünerek yinede belirteğim Türkiyenin her bölgesindeki sanayilerde temin edilebilir standart parçalarla üretimi yapılmıştır. Değerli vaktininiz ayırarak konuya gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederim.

Üye101 yazı
ben diyorumki bu işi bana verin afyon dan bi kardeş kazanmış olun nasıl olurmu? keskin_2008@hotmail.com
cep: 0532 568 52 92
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye31 yazı
Sn Ahmet bey.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile...

Yeni Üye2 yazı
İlanınız halen geçerli ise görüşmek isterim.lütfen bana ulaşın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
teklifinizle yakınen ilgileniorum detaylı bilgi almak istiorum tel numaram 05434698196 aramanızı bekliorum saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
Yeni Üye4 yazı
böyle şeylere inanmayın arkadaşlar bende de aynı makina var satamıyorum kimse almıyor ist dayım almak isteyen beni arasın

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Hangi makina var güzel kardeşim sende anlatta bizde bilelim. Çamaşır makinası falan mı sandın sen konuyu? Aradım işte ne olur sat bana. Ne makinası ise bu

Yeni Üye38 yazı
slm arkadaşım seni gibi bende üretici olup ürettigim ürünu piyasaya sürmek en buyuk hayalım bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim nuh_gultekin_83@hotmail.com msn adresim görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
selam makina duruyormu ben eski imalatçıyım yüzyüze görüşebiliriz
topcu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye450 yazı
Merhaba 7byumut,

Konu hala güncel ise benim msn adresimi ( bulnes@gmx.com.tr ) eklerseniz görüşelim.

Saygılar.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
bu konu hakkında sizden mail beklemekteyim.ürettiğiz ürün ve makina hakkındada maile etklerseniz sevinirim.mail adresim: mhmttcrt@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye7 yazı
7byumut buyrun konusalım...paixpeace33@hot

Yerleşim Türkiye / MersynMeslek Elektrik / Elektronik