Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

20. 000. - Usd Nakit Param Var. Ne Yapabilirim ?

BaşlatanhunkyTarih19/06/2007 10:43:25Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Değerli arkadaşlar,

Bilgi işlem ve turizm sektörlerinde maaşlı eleman olarak uzun yıllar çalıştım. Ancak bugün geldiğim noktada bu 2 sektör için de pek iyi fikirler beslediğimi söyleyemem. Sonuçta ticaret yapıp kendi işimin patronu olmaya karar verdim. İçinde bulunduğumuz bu ekonomik şartlar altında ne kadar doğru bir karar bundan da emin değilim.

Ancak uzun süredir içinde bulunduğum işsizlik sorunu yüzünden psikolojik olarak da yıpranmış durumdayım. Doğru muhakeme yapıp karar verecek durumda değilim.

Başlıkta da belirttiğim gibi 20.000.- USD nakitim var. Ne yapabilirim.? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen...

Herkese şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye9 yazı
walla dostum biraz da kredi çek ve sağlık sektörüne atıl...mesela klinik malzemeleri satablirisn .....sağlık da cok para var....insanlar sağlıkları için servetlerini dökerler....sende bunlara malzeme satarak yapabilrisin
ducaneaslan

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
teşekkür ederim. gerçekten ilginç bir öneri. aklıma gelmemişti. araştıracağım. sağolasın....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye176 yazı

hazır nakitin varsa buğday yada kepek veya arpa alabilirsen al...kazançlı çıkacaksın bak gör...3-4 ay sık dişini, bu aradada ne iş kuracağına karar verirsin
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
bence de sağlık sektörü.. elde avuçta ne varsa satar yine para bulursun.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er