Tabii Barış kardeşim nasıl istersen yardımcı olurum.
Öncelikle alışveriş merkezi yetkilileri ile görüşüp bu işi yukarıdan bitirmelisin.Çok sermaye istiyor derken?Anladığım kadarı ile makinalardan bahsediyorsun!(Üretimini yaptığımız makinalar:jetonlu oyuncak olarak:AT,EŞEK,BALIK,DİNAZOR,TREN,NİNJA KAPLUMBAĞA,(EKSTRA TEKER VE DİREKSİYON TAKILABİLİR İSTEĞE GÖRE)FİNCAN.Bu saydıklarım jetonlu kategorisindedir.
Bunun haricinde TREN(İster Jeton hazneli isterseniz belirteceğiniz alan genişliğinde raylı sistem)
Zeminli yada raylı sistem ninja kaplumbağa.İçine binilebilenlerden.bunun farklı versiyon çalışma sistemlerini de yapabiliyoruz(balerin benzeri)
aynı şekil ninjayı çarpışan taksiler kategorisinede alabiliyoruz.
Balerin tarzında belirli bir çevrede dönen binilen yarış motor larıda yapıyoruz.
Dahilinde park ve bahçelere oyun sahaları kuruyoruz.
Birde İNEK modelimiz var bunun üzerinde çalışma yapıyoruz.Bu modelin içine depo yerleştirip jeton karşılığı yada para karşılığı içinden SÜT yada AYRAN akmasını sağlamaya çalışıyoruz.(Düşünseniz ya parayı atıyorsunuz ineğin memesinden süt yada soğuk ayran akıyor):))
Yani bu konularda sizlerin isteğine göre elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Kira derken alışveriş merkezlerinin kiralarından mı bahsediyorsunuz?
Ben belediyeler ile anlaşmalı yer çalıştırıyorum bunun için
bir miktar aylık kirayı gözden çıkarıyorum.
Salon olarak işe girmedim.Park ve bahçeler tarzında hareket ediyorum.
Mesela ailelerin geldiği parklar bahçeler benim gözbebeğim.
Çocukların olduğu her yerde bu iş yapılır.Mahalle bakkalına koy gene nasipsiz kalmaz makinalar.
Kesinlikle hiçbir çocuk üretimini yaptığımız makinalardan sıkılmaz!Hepimiz çocuk olduk.Ben bile bu yaşımda hala oyun parkındaki trenle geziyorum.
Üretimini yaptığımız makinaların en büyük özelliğide şudur;İstediğiniz heran biz yada kendiniz elinize aldığınız ufak bir anahtarla bütün makinalar üzerindeki figürlerin yerlerini değiştirebiliyorsunuz.
Daha detaylı bilgi için lütfen...
0539 718 43 66
Gürsoy BALO