Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bims Fabrikası Kurmak

BaşlatanyasaralTarih08/06/2010 21:48:59Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar şimdi inşaat sektöründe yeni yeni popüler olmaya başlayan şuanda büyük alışveriş merkezlerinde otellerde lüks yapılarda kullanılan tuğlanın yerini fazlasıyla alacak bims üterimi yapmak istiyorum bunun hakkına bilgisi olan beni tam anlamıyla aydınlatacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum bims ve parke taşı üretim tesisi benim araştırmalarıma göre normal bi yer 300 350 bin tl yi buluyor
yasaral

Yerleşim Türkiye / ElazığMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye52 yazı
Selamlar
Bims tesisi hakkında bilgi almak isterseniz 0532-7970379
Mustafa AKGÜL ile bağlantı kurabilirsiniz.
Zannediyorum size kendi ilinizden referans verebilir.Kendi konuma yakın olması sebebi ile sizi bilgilendirmek istedim.
Bölgenize kırma,yıkama,eleme tesisi kurmayı düşünürseniz bana buradan mesaj atın.Size daha fazla yardımcı olurum.
Saygılar
ERSANSGENCER

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
bu makineden ziyade başkan neler gerekli ve üretim icin ne malzeler gerekiyo bilenler vardır umarım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı

kardeş yaptığın araştırmada bazı yanlışlıkların var mesela fabrıkanın maaliyeti hakkında herşeyden önce bu iş için öle sıradan bir şey yapmayacaksan en az 10 000 adet palet olacak ki bu tanesi 100 tlden hesap edersek buda 1 trilyonu buluyor ayrıca öle herkesin makinası alınmaz mesela nevşehirdeki makinacıların makinasını alacaksınki arıza olayı az olacak oda sana ortalama 8 li 550.000 12 li de 800.000 liraya mal oluyor yekün olraka en az 1.550.000 lira ve aylık en 30.000 lira maliyetin var işçi maaşları sigorta elektrik su çimento hammadde ihtiyacın nakliye falan falan liste uzayıp gidiyor aşağıya doğru.Artık sen 350.000 lirayla bu makinalrın neresini alırsan sen bilirsin
wramco

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ymalat
Üye246 yazı
Bu işi yapacaksan mutlaka Nevşehir'e git. Bu işin kitabı orda yazılır.
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
peki bims ocağı hangi bölgelerde bulunur ? ayrıca bims'in gazbeton ve tuğla ya göre artı ve eksileri nelerdir ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Üye246 yazı
Nevşehir,Kayseri,Niğde üçgeninde bulunur
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye139 yazı
merhaba.... 13 yıllık parke taşı üreticisi olarak belki yardımcı olabilirim diye bişeyler yazmaya çalışacağım... öncellikle ersangencer arkadaşımın yazdıgı telefon numarasını aramanı tavsiye ederim kendisi bu ürünün makinelerini üretir ve çalışalabilecek birisi... ikincisi wramco adlı arkadaşın yazmış oldugu maliyetler cok yuksek tamamen senı vazgecırmek ıcın yazılmıs bı yorumdan ıbaret olarak goruyorum.. arkadasım sen bu ısı ne kadar bılıyorsun oncellıkle bu cok onemlı. bılmıyorsan kesınlıkle gırmenı tavsıye etmem ama ben yınede yapmak ıstıyorum dersen işe 2. el makina alarak başlamalısın. önemli olan bi noktada ekip olayı ekibin çok iyi olmalı ki başın agrımasın.. bu konuyla ilgili cok konusulucak püf noktalar var.. ben kısaca şunu soylıyım makina alacaksan nevşehir makinası değil istanbul yontar makinadan al makinayı.. iunuda unutma vade olayı cok fazla dayanabılıceksen sorun yok.. ben izmirde 6 ay vadeli bims satan firmalar gördüm... dedıgım gıbı cok yazılacak cok sey var ama benden bu kadar ...
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye286 yazı
bims fabrikasi yada bims sektörü hakkinda bilgi sahibi olan var mi acaba?
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye1 yazı
Parke - Briket Makinesi ve Beton Santrali İle İlgili İletişime Geçebilirsiniz

https://bessmakina.com
Sitemizde İlgili Ürünler İle ilgili Bilgilere Ulaşabilirsiniz
Hamza Demir

Yerleşim Türkiye / Ortahisar