Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kooperasyon Projesi !

Başlatanperge.importTarih05/04/2018 12:53:35Yorum0

İlk mesaj
Üye244 yazı
Selam sevgili forumdaşlar

Hep arkadaş ortamlarında bahsi geçen herkes bin lira verse ne güzel olur acaip iş yapılır vb. geyiklere maruz kalıyoruz o halde bende düşündüm "kitlesel fonlama kooperasyonu" platformu oluşturmaya karar verdim.Şimdilik sadece fikirden ibaret siz sevgili dostları katılımı ile bir ete kemiğe dönüştürmek istiyorum.

Çalışma prensibi şöyle olacak :
örnek 1 :
X lokasyonda A adlı bir textile mağazası açma hedefi Öngörülen bilanço, iş planı ,denetmen ve gerekli kapital detaylı bir şekilde tarif edilecek. Operasyonun bütçesi 2 milyon € diyelim

max katilimci 2 milyon € / 2bin

gerekli para havuzda toplandığında bu operasyon için kullanılacak kooperatif şirketi kurulacak ve yatırımıilar hisse senetleri alacak.
Alt-üst ilişki olmayacak ya da üye getirdim para ya da % hiç bir şekilde olmayacak.
Sadece seçimle gelmiş her kooperasyonun ya da birden fawla küçük kooperasyonun bir Elçisi olacak onuda kooperasyonun paylaşımcıları seçecek.

Kooperasyon gelir paylaşımını kendi arasında yapacağı oylama ile 3 aylık , yada yıllık şekilde paylaşcak.Belki de yeni bir yatırım icin fon olarak kullanacak bütün karar aşamaları online oylama ve katılım gösterilerek olacak.

Düşünsel katkılarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum