su an elımde 100,000 tl gıbı bı sermayem var ve sampuan uretımı yapmak ıstıyorum.buyuk sayılcak fırmalardan ton bazında sampuan alıp kendı kutu ve markamla pıyasaya gırmeyı dusunuyorum.ortalama kalıtelı bı sampuanın malıyetı 1,52 lıra.ılk basta 3 adet araba alıp yada kıralayıp ege bolgesınde toptancılara vermeyı dusunuyorum.reklam calısmalarınıda ılk basta sadece kolilerın ıcıne 1 er tane afiş ko**** bakkal camlarına yapısacak sekılde yapıcam.uzerınede 5,99tl yerıne tanıtım ıcın 3,99 yazıcam ve ıkı kapak getırene 1 adette hedıye seklınde olucak yanı musterı 2 tane aldımı yanında 1 hedıye boylece 3 defa mal satmıs olucam bı kısıyekı pıyasada marka bılınırlıgı artıcak kişi her dusa gırdıgınde markamı gorucek.3 sıse sampuanı 8 tl ye almıs olucak musterı.bana malıyetı 4,56 olucak ben toptancılara 6 tl satmayı dusunuyorum yanı sısesını 2 tl vermıs olucam.burada onemlı olan ara toptancılar onlarada 10,000 tl mal alana 4 gun antalyada tatıl vermeyı dusunuyorum.bana malıyetı erken rezarvasyon yaparsak ıkı kısı ortalama 360 lıra ama boylelıkle ara toptancılarda elındekı malı satmak ıcın her markete urun vermeye calısacak.sizce olurmu yada olmaz mı eksıklerım nelerdır lutfen yardım