Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil İncir Ve Zeytinyağı Paketleme Tesisi Acil

BaşlatankarahunTarih25/09/2009 22:57:44Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar, acilen yardımınıza ihtiyacım var. Daha önceden de bahsettiğim üzere, elimde mevcut kendi ürünlerimi kendim işlemesini ve paketlemesini yapıp kendim satmak istiyorum.
1. soru :Bunun için gıda üretim belgesine ihtiyacım varmı?
2. soru : Bu işi yapan bir paketleme ve işleme tesisi ile anlaşsam, bu ürünlere kendi markamı verebilirmiyim, tabi bu olursa tarım ve köy işleri bakanlığından herhangi belge almama gerek varmı?
3. soru : bulunacak bu tesis benim markam yerine kendi markasını basmak isterse bu iş olmayacağı için yine birinci soruya döneceğiz ve kendi markam için ayrıyetten bir belge almak zorundamıyım tarım ve köy işlerinden.
4. soru: bildiğiniz bu tip yerler varsa ve
eğer mümkün olursa çok acil cevaplarınızı bekliyorum. saygılarımla.
karahun aydin / izmir

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye44 yazı
sayın karahun engüzel yerinden başlamışsınız sizi tebrik ederim sorularınızı cevaplayayım
1)bunun için gıda üretim belgesine ihtiyacınız yok fason üretim yapacağınız için fason işletmenin gıda üretim sözleşmesi olması lazım(kendiniz işletemezsiniz ve paketletemezsiniz size maliyetli olur.)
2)kendi markanıza zaten fason işleme yaptırabilirsiniz.sadece markanıza tescil almanız gerekmektedir.
3)fason işleme demek size ait olan ve markası olan bir ürünü üretim ve işleme yetki belgesine sahip firmada sizin adınıza yapmak demektir.onun için sözleşmenizi ona göre yaparsınız.
4)çok rahat bir şekilde izmirde internetten bulabilirsiniz tabiiki biraz araştırmayla
iyi çalışmalar.........

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
sayın karadutçu değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, yalnız incir işleme tesisi olarak araştırdım ancak bulamadım, kuvvetli ihtimal aydın civarlarında yapacağım bu işi. Saygılarımla.
karahun aydin / izmir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Yeni Üye44 yazı

tarişin aydın germencikteki incir işletmesiyle görüşebilirsiniz fason olarak orada işletebilirsiniz sizin tonajınız nekadar tonaj önemli

Yeni Üye9 yazı
işte bu tam yerinde bir cevaptı çok teşekkürler. Germencik yapıyorsa birçok problemi çözümlemiş oluyorum. Tonaj olarak ilk etapta yarım ton düşünüyorum, veya numune olarak 100 kg kadar. tonaj derken çok olması mı ii az olmasımı tam olarak bunuda söylerseniz süper olacak. ilk paketimi de size göndereceğim. saygılarımla.
karahun aydin / izmir

Yeni Üye44 yazı
yine bilmiyorum ufak tonajlarla çalışırlarmı ama siz sorun eğer olmazsa bende ordaki arkadaşlarla irtibata geçerim zeytin yağını neyaptınız hallettinizmi burda şişelemeye dikkat edin yağ sizin olduğu için sorun değil ama şişe kalitesi ve dizaynı önemli

Yeni Üye9 yazı
sayın karadutçu, şu anda bütün enerjimi incire vermiş durumdayım. İlk paketlemenin ardından zeytinyağı üzerine çalışmaya başlayacağım. şu anda incirle yatıp incirle kalkıyorum. İstanbuldan bir reklam ajansıyla anlaştım ambalaj üzerine, onlardan ambalaj örneklerini bekliyorum. yurtdışındaki yabancı arkadaşlarımla görüşüyorum slogan üzerine yani anlayacağınız bütün enerjimi incire yönlendirdim. Yazdıklarınızdan daha önce bu işlerle uğraştığınızı anlıyorum. Eğer uygun görürseniz sizinle özelden de görüşmek isterim. Ve tekrar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
karahun aydin / izmir

Yeni Üye44 yazı
özelinize mesaj gönderdim iyi günler

Yeni Üye2 yazı
Merhaba,
yazışmanızın üzerinden uzun yıllar geçmiş ancak, ben de zeytinyağı satışı yapmak üzere sizlere danışmak istiyorum.
marka tescil başvurumu yaptım. internet sitemizi kurduk. Etiket tarasımı/şişeleme ve tenekeleme için almam gereken izinler nelerdir ve nereden başlanması gerekir.
Çok teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda