biriktirmiş oldugum 50 bin tl param var biraz kredide cekebilirim ne iş kuracagımı arastırdım her ışin bi kotu yanı var esnaflık sans ısıdır bılıyorum ama sizlerden fikirler ve yardım istiyorum iş kurmayı dusundugum yer manısa merkez
sayin huseyinhatice. yurt disinda ( ukrayna) is yapmak gibi bir dusuncen yada imkanin varsa mail at. ayrintilari yazarim. gercekten ve ciddi kazanclar elde edilebilir cosmostextil@hotmail.com
Vereceğim iş fikrine gelince, bijuteri ve oyuncak dükkanı açabilirsin. Çok güzel kar bırakıyor. Bir dönem toptancılığını yaptık, çalışanımıza "fazla" güvenip, kendimizi teslim ettiğimizden battık ne yazık ki.
Birde son dönemde soft dondurma makinaları çok revaçta. İşlek bir caddede müthiş para kazandırabilir. Öyle olmasa mc donals, burger king gibi dünya markaları bu işe girmezdi diye düşünüyorum.
Sonuç olarak elin varsa başını kendin kaşı arkadaşım. Ortaklıktan her zaman kaçın.
İmpossible yorum için saol benm babam ztn bu işi yapıyo biliyorum ondakı karı ama artık mıllet orjınal oyuncak ıstıyor organık oyuncak ıstıyor onların sermayesıde fazla
merhaba arkadaşım. manisa merkezi baylik verebilirim.yüksek kazançlı işdır www.granitsanat.com web adresimi inceleyın eğer aklına yatarsa görüşelım,detaili bilgi veririm. saygilarimla
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA... TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir. Birlik ve ilkler daima kazanır.
şu açıdan düşün yapacağın iş her ne olursa olsun o 50bin liraranın yarısını düşün.çünkü geride oynama payın olmalı krediye hele hiç bulaşma derim.borçla iş yapmak hele ticaret yapmak zordur.gerçi birazda kendinden bahsedersen ve gözlemlerinden bahsedersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
Merhaba..Artık hiçbir işte kar oranları yüksek değil..Bu sebeple paranızın tamamını bir işe yatırmanızı önermem..Kredi danışma merkezleri şuan revaçta ve sermaye istemiyor..Ancak bir dükkan veya büronun olması gerekecek. Hemen hemen herkesin krediye ihtiyacı var..İnternet üzerinden yapılan bir iş..Detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz