Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uygun Fiyatlı Satabileceğim Ürünler Arıyorum

BaşlatanfatubaTarih15/05/2010 23:45:47Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
iş yeri açmak istiyorum. uygun fiyatlı değişik ürünler arıyorum. her türlü ürün fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye300 yazı
Biraz genel bir düşünce olmuş, şirketmi, dükkan mı? Özellikle ne üzerine olacak mesela ?
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye78 yazı
MERHABA
BİZ YENİ ÜRETİLEN BİR ÜRÜNÜN SATIŞINI YAPIYORUZ
ÜRÜNÜN ADI MİSS SİHİRLİ AYAKKABI TABANLIĞI
ÜRÜNÜN KULLANIMI ŞÖYLE
ÜRÜN 35-45 NUMARALARA KADAR İŞARETLİ
AYAK NUMARASINA GÖRE KULLANICI TABANLIĞI KENARLARINDAN KESİYOR VE AYAKKABISININ İÇİNE KOYUYOR
KULLANIMI BU KADAR BASİT FAKAT ÜRÜN YÜZDE YÜZ ETKİLİ VE ÜRÜNÜ BEĞENMEYENE PARA İADESİ VERMEKTEYİZ ÇÜNKÜ ÜRÜNÜ BİZZAT BİZ VE ÇEVREMİZDEKİ BİRÇOK KİŞİDE KULLANIYOR
ÜRÜNÜN ÖMRÜ 3-4 AY YANİ BUDA DEMEK OLUYORKİ SİZDEN BU ÜRÜNÜ ALAN KİŞİ HER 3-4 AYDA BİR DAİMİ MÜŞTERİNİZ OLARAK KALIYOR
ÖNCE BİRKAÇ ADET ALARAK HEM KENDİNİZ DENEYEBİLİRSİNİZ VE ÜRÜNÜNÜ GARANTİLİ SONUÇ VERDİĞİNE ŞAHİT OLURSUNUZ HEMDE BÜYÜK SERMAYELERE GEREK DUYMADAN SONRASINDA 100 ADET ALARAK SATIŞLARINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ
GÜNDE SADECE 10 ADET ÜRÜNÜ SATTIĞINIZ TAKTİRDE AYDA 1200 TL RAHAT KAR BIRAKAN BİR ÜRÜN
GÜNDE 100 ADET SATSANIZ AYDA 12000 LİRA YAPARKİ BEN KISA SÜREDE AYDA BİNLERCE TRAJA RAHAT ULAŞABİLİECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM NEDENİDE ÜRÜN ÇOK ETKİLİ VE AYAKLARDAKİ KOKUYU TAMAMİYLE YOK EDİYOR
DÜŞÜNÜRSENİZ BENİMLE
zkanex@gmail.com
VE 0555 650 82 69 İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ
İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
satis.temsilcisi@hotmail.com sigara abakası çakmak v.s. gibi ürünler isterseniz. veya telefon aksesuarları v.s. iletişime geçin. msn kullanmıyorum düşünürseniz mail atın

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
selam arkadaş
biz çinden mallar getiriyoruz ithalatçı firmayız bütün ucuz çin mallarından istedığın sana temin edebiliriz çakmak radyo şarzlı el feneri daha sayamadığım çok çeşit var kamallar@hotmail.com 0535 520 41 70

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
ilgilenirseniz 2500 adet -2 li takım halinde üzerine el boyaması çiçek yapılmış ahşap tepsi bulunmaktadır

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ev kadyny