GERÇEK MUHTAR ÇAKMAĞI AUSTRIA MALIDIR SINCE 1918 JUNIOR BENZİNİ ve TAŞINI KOYDUĞUNUZ SÜRECE ÇALIŞMAMASI İMKANSIZ BU ÜRÜN AUSTRIA `DA 1918 YILINDAN BERİ ÜRETİLEN EN İYİ KLASİK MODELDİR Aynı Ürünün Made in China olanları Yarı Fiyatına Tedarik edilebilir Ürünün Tüm Aksamı Paslanmaz Çeliktir Avrupa CE Standartlarına Uyumludur Piyasalardaki Farklı ürünlerden çok daha Randımanlıdır.
*Yakıt olarak zippo sıvısı da olur bildiğiniz benzinde.. İlk dolumu yapıp yollamayı çok isterdim ama ptt kargo kabul etmiyor. Aras, yurtiçi gibi kargolarla almak isteyenlere doldurup öyle yollayabilirim.
zippo ile artistik hareketler yaparsın, muhtar çakmağı oturaklıdır. zippo kafe-bar ortamının adamıdır, muhtar çakmağı meyhanede sofra adamıdır. zippo yüzünü batıya dönmüştür, muhtar çakmağı pek bir oryantalisttir. zippo kot pantalonun çakmak cebindedir, muhtar çakmağı ceketin iç cebinde. zippo ile marlboro light yakarsın, muhtar çakmağı ile tekel 2000. zippo muhabbetin ortasına oturur, muhtar çakmağı sadece işini yapar. zippo nuri alçodur, muhtar çakmağı erol taştır.
Arkadaşlar elimde 11 adet muhtar çakmağı kaldı. Ben bu çakmağı internet üzerinden ve eşe dosta olmak üzere 60a yakın sattım. 15 e, 10 a ve en düşük 7.5 TL ye olmak üzere..
Eğer düşünürseniz, uygun fiyattan 11 adet yollayabilirim. msn ve mail : umutxtr@hotmail.com
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz