Cevre yapmak kolay yeter ki sen sabırlı ol. emlak işinde ortalama ilk 8 ay da ancak yapılıyor onun içinde o zamaman kadar giderlerini karsılayacak nakitiniz olmalı ayrıca emlakcılıkla ilgili eğitimler var. pek bir şey öğretmiyorlar ama en azından işin mevuzatını ve pazarlam gibi konularına değiniyorlar faydası olur. gördügüm kadarı ile baya aktifsiniz o nedenle de her zaman ama her zaman kartvizit dagıtmayı ve emlak yatırımında degerlendirmeyi ögrenmeni tavsiye ederim . Sorman gereken soru varsa aklına takılan bana ilet cevaplarım.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
Aabaci arkadasim yazdigin baslik en son 2013 de aktifmis yeni baslik acip yazarsan daha cok kisi ile bulusursun ,, birde tam anlamadim elinizdeki emlaklar nerelerde finansi sizmi ayarliyorsunuz? Yapilan is biraz acarmisin mesajdan ,,,,saygilar
Yusuf
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz