Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Emlak Danışmanlığı

BaşlatankrdemlakTarih20/05/2007 17:44:59Yorum63

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar 20 yıldır emlak sektörü içerisindeyim ve bu bilgive deneyimim iücretsiz sizlerle paylaşamak istiyorum
yavuzkır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
63 yorum
Üye216 yazı
Cevre yapmak kolay yeter ki sen sabırlı ol. emlak işinde ortalama ilk 8 ay da ancak yapılıyor onun içinde o zamaman kadar giderlerini karsılayacak nakitiniz olmalı ayrıca emlakcılıkla ilgili eğitimler var. pek bir şey öğretmiyorlar ama en azından işin mevuzatını ve pazarlam gibi konularına değiniyorlar faydası olur. gördügüm kadarı ile baya aktifsiniz o nedenle de her zaman ama her zaman kartvizit dagıtmayı ve emlak yatırımında degerlendirmeyi ögrenmeni tavsiye ederim . Sorman gereken soru varsa aklına takılan bana ilet cevaplarım.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye265 yazı
Selam arkadaslar firmalara finans amaclı elimizdeki gayrimenkulleri VADELİ veriyoruz vesile oldugunuz alışveriş lerde emlakcı komisyonundan fazla komisyon verıyoruz sözleşmeli 05455920385

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı

Aabaci arkadasim yazdigin baslik en son 2013 de aktifmis yeni baslik acip yazarsan daha cok kisi ile bulusursun ,, birde tam anlamadim elinizdeki emlaklar nerelerde finansi sizmi ayarliyorsunuz? Yapilan is biraz acarmisin mesajdan ,,,,saygilar
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat