Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yazarkasa Tavsiyeleriniz

BaşlatansorucuTarih06/05/2010 12:51:39Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
arkadşlar yazarkasa gerekli hangi marka önerirsiniz.
en hesaplıları hangılerı
fiyatları ne civarda.
birde 2.el önerirmisiniz.
elektronik tamircilerde falan oluyor 2.el bunlardan önerirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye906 yazı
selam arkadasım markanın pek önemı yok aslında özellıkle yenı almanı tavsıye etmem tabı senın bılecegın bır iş
elımde kendı dukkanımdan kalan teknokasa markalı yazarkasa var fazla kullanılmadı dusunursen
asagıdakı linki tıkla ve urunu gor
bana ulaşmak istersenız numaram
507 952 98 37
tekrar hayırlı olsun

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=21416
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye189 yazı
dostum diğer arkadaşında dediği gibi markanın pek önemi yok.yazar kasa fiyatları :280-550 tl arası değişiyor.
kredi kartına 10 ay taksitlede veren yerler var.lakin 2.el kasa almanı önermem.sonuçta bikaçgünlük birşey değil bu bikere al tam al.çünkü bazı kişiler kasaların iç donanımlarıyla oynadıklarını biliyorum.butarz birşeye denk gelirsen ileride senin için sorun teşkil edeceğini unutma.ama yinede tercih senin
kolay gelsin...
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye47 yazı

http://www.sahibinden.com/6_adet_yazar_kasa_2_anfi_ses_sistemi_alarm_sistemi-93WQQaXQQ25102703WQQpXQQdisplayitem

İlanımda 6 adet yazar kasa var, içlerinden hangisini beğenirsen 100 tl.ye bırakabilirim, 5i çok temiz ve 1 yıl kadar kullanılmışlar, beynini değiştirip kullanırsın, fiyatlarını araştır, hangisini daha uygun bulursan görüşebiliriz.

0541 330 46 60
Türkiyenin En Kaliteli Deri Sehpası En Ucuz Fiyata

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
ikinci el kasa alınmaz.
örneğin profilo sadece devir için 190 tl alıyor. hemen hemen yenisiyle aynı paraya geliyor. ayrıca devir olan kasa eğer garantili ise garantisi de devre dışı kalıyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye485 yazı
Selam. BEncede 2. el kasa kesinlikle alma. Ben aldım hata ettim. Bi sıkıntım yok ama nerdeyse sıfırla aynı fiyata geldi.

50 tl yazar kasa
150 tl devir
40 tl gider pusulası

sıfırları zaten 250-350 tl arası.
Sıfır al başın ağrımasın.
SAygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil