Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İngiltere'de Danismanlik

BaşlatanmusiTarih07/05/2007 16:02:02Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Merhaba arkadaslar uzun zanmandir ingilterenin londra bolgesinde ikamet etmekteyim ve burada dusundugum bir proje var turkiyeden bu ulkeye ogrenci yada is adami olarak gelen vatandaslarimiza danismanlik hizmeti seklinde bir iskurmayi dusunuyorum bu konuda sizlerin degerli fikirlerinize ihtiyacim oldugunu dusunerek burada fikirlerimi yaziyorum eger bu konuda bana yardimci olursaniz cok memnun olurum
simdiden cok tesekkur ediyorum .
Hoscakalin.

Yerleşim İngiltere / LondraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye1236 yazı
Ogrencilere veya isadamlarina hangi konularda danismanlik hizmeti verebilirsin? Kendi imkanlarini biraz daha aciklarsan yorumlamaya calisabiliriz.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye17 yazı
Turkiye deki tur firmalarina ve Ingiltere deki Turkiye ile calisan tur acentalarina (merkezlerine) cv ile birlikte verebilecegin hizmetlerin yeraldigi bir dosya gotur.(Mumkunse bunu elden yap londra da).Bunun disinda oncelikle kendini kisi ve kurumlara tanitman lazim.Bence Turkiyedeki firmalarada yaz yani senin isine yarayabileceklerine inandigin.
Yalniz bu is zor bir is genelde yani tek basina yapabilecegin cok fazla bir sey yok,eger bu iste gercekten israrliysan bence dogrudan kendine bu isi zaten gerceklestiren birinin yaninda calismani ve daha sonra kendi firmani kurmani oneririm (eger gercekten gerekli ise tabi)

Yerleşim Yspanya / MadridMeslek Yayyncylyk
Üye176 yazı

ticari ateşe'yle bağlantı kur bence. eminim ona çok gelen vardır yardım veya destek aramak için.
turk konsolosluğuyla bağlantı kur seni bilip yönlendirme yaparlar avanta filan verirsin sende:) kart yada afiş filan yaptır konsolosluğa yada üniverste yada türk lokantalarına as. türkiyedede ing. konsls. adam ayarla sana bir ton adam gönderebilir bence...
kolay gelsin..
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye53 yazı
merhaba musi ben bir gıda maddesinin tanıtımını yapmak istiyorum yakında oraya geleceğim zaten istersen seninle birşeyler yapabiliriz eğer ilgilenirsen ve pazarlama yapabileceğine inanıyorsan görüşelim
Arda Özgür ALTUN
ardaaltun.78@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
selam dostum. benim makinelere ingiltereden felaket bir talep var, gel bana danışmanlık yap,:
beni ara. Metin : 0.533.4625354 - 0.258.2413497 biodizel_biogaz@hotmail.com
Entropi Su Soğutma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye14 yazı
musı merhaba eger ıngılterde danısmanlı ısi dusunuyorsan beınmle baglantıya gecersen sevınırm,, agdagayhan@hotmail.com
MONARK TICARET DANISMANLIK LTD.,STI

Yerleşim Çin / ZhejyangMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye37 yazı
fikrin çok güzel ama yurtdışı olduğu içinde bi okadar da zor
çünkü insanlar önce bu işi yapan büyük firmalara yöneliyorlar
ama reklamlarla kendine büyük firma imajı verebilirsin.
tembeller olmasaydı hayatı kolaylaştıran hiçbir icat olmazdı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı

Madem danışmanlık işi yapmak istiyorsun.En az sermaye ile yapabileceğin iş şirket danışmanlığıdır.Bir limited İngilterede bir kaç dakika içerisinde ve çok ucuza kurulur.(Fiyatını yazmıyorum sonra işini baltalamış olurum.Türkiye'den Avrupa birliğinde şirket kurmak isteyenlere yardımcı olabilirsin.İngiltere'de kurulan şirket Avrupa birliği sınırları içerisinde faaliyet gösterebilir.Bu şirketin sorumlu müdürüde o ülkeden sorunsuz bir şekilde oturma izni alır.Konu ilgini çekerse daha detaylı yazarım.

Dostça selamlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye84 yazı
satış pazarlama desteği vermek istersen perde üretimi yapmaktayız
orada pazarlama imkanın olabilir yurtdışı bağlantılarımız var fakat ingiltereye ihracatımız yok
ilgilenirsen mail adresim : celik.59@mynet.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı
[Bu yorum tekrar sebebiyle silinmistir.]
MONARK TICARET DANISMANLIK LTD.,STI

Yerleşim Çin / ZhejyangMeslek Dany?manlyk