Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Çıkış Yolu Arıyorum. .

Başlatansinemm_nazzTarih13/06/2007 10:49:12Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar ilaç sektöründe 4 yıl kadardır çalışıyorum. çok geniş bir bölgede ayda 11.000 km yol yapıyorum ve artık çok yoruldum. kendime kadar bir birikim yaptım ve takıcı dükkanı açmak istiyorum. kendim Eskişehirdeyim. fakat hiçbir prosedürü bilmiyorum. nereden başlayacağımıda. fakat bir an önce bu işten kurtulmak istiyorum. artık yollara tahammülüm kalmadı... lütfen bana yardım edin fikirlere çok ihtiyacım var. tşk
...

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek İlaç Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye176 yazı
bir tanıdık var bu işi yapan..
şuan bırakmayı düşünüyor. ankara g.m.lemal bulvarı sümer2 sokakta. takı tasarımı, malzemeleri vs..herşey var. malzemeleri toptan satacak büyük ihtimal.düşünürseniz.
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye184 yazı
dediğin gibi 11000 km çok uzun bi mesafe. kuracağın işte bilgi sahibi olduğun bişey olmalı kurtlar sofrasına düşüp birikimini çar çur etme diyorum.
İzcen Computer

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı

Merhaba
Öncelikle bazı konuları açıklığa kavuşturmamışsın. İlaç firmasında 4 yıl çalışmanın öncesinde başka bir iş deneyimin varmı?Eğitimin nedir. Neden takı işleri (yapabiliyormusun sadece hoşuna gittiği içinmi).
Bu firmada önün açıkmı .Yani bölge müdürlüğü ve ilerde satış müdürlüğü gibi.Bence öncelikle bunları iyice düşün.Yükselmen mümkünse bence şu andaki işine devam etmen en doğrusu olacaktır.her türlü sosyal güvenceden ve şirketlerin sağladığı olanaklardan vazgeçip yeni bir iş yeri açmak bana göre bir macera ve bu macera genelde hayal kırıklığı ile sonuçlanır.
İşinize devam etmeniz bence en sağlıklısı olacaktır.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Anadolu YakasyMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
hocam bencede işinize devam etmelisiniz ya da bu işi illaki yapmam lazım diyorsanız o zaman çalışırken bu işe girin ve güvenebileceğiniz birisini bu işin başına getirin , kısa vadede çok kar elde edemeyebilirsiniz en azından bu arada kendi işinizdendede bir gelir elde etmeye devam ederseniz böylece her iki taraf birbirini amorti eder.
işinizi bırakıp sonra pişman olmanızı istemem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
bence o iş yerıne kek tatlı pasta kurabıye gıbı leziz seylerın satıldıgı fastfood dan bıraz daha uzak pastane havasında gusel bı cafe acma fıkrını bı dusun sermayesınınde o kdr buyuk olacagını sanmıyorum
bra$

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye25 yazı
fet
Herşey Öğrenmekle Başlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
sevgili kardeşim eğer yaptığın işi sevmiyor,her gün zorla işe çıkıyorsan ve başka bir iş fikri kafanda dolaşmaya başladıysa zaten artık o işte verimli olamazsın bence eğer müsait isen işi bırak dinlen kafan arınsın sonra ne yapacağına karar ver daha sağlıklı olur bence...yeni iş v fikirler her zaman insanı cezbeder...öğle değilmi? sevgilerimle.....gursel76......gebze-kocaeli
hoteldeltayss
0262 759 1280
0538 783 3767

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
inçik boncuk işinin merkezı
tahtakaledır
oraya gidip çeşit yapmalısın kendine
dukkan kırası cok vermessen atılabılırsın maceraya.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Üye347 yazı
ESKİŞEHİRDE İŞ YAPMAK ARTIK COK ZOR.BİLMİYORUM FARKINDAMISINIZ AMA UFAK ESNAF ESKİŞEHİRDE PERİŞAN OLDU .BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ MÜŞTERİLERİN TAMAMINI TOPLADI VE DAHA ACILACAK OLAN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE PLAZALAR VAR (ESPARK,ETİ PLAZA)BUNLARDAN BİRİNDE BUJİTERİ ACABİLİRSEN COK İYİ AMA ACAMASAN İŞİN COK ZOR.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
[Bu yorum tekrar sebebiyle silinmistir.]
MONARK TICARET DANISMANLIK LTD.,STI

Yerleşim Çin / ZhejyangMeslek Dany?manlyk