Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Mobilya Yurt Dışı Pazarlama

BaşlatansayiciemreTarih08/04/2010 14:32:46Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Mobilya alanındaki geniş yurt dışı portföyümü değerlendirebileceğim kaliteli ve düzgün çalışan mobilya üreticileri arıyorum.İlgilenen firmalar sayiciemre@hotmail.com dan ürün kataloglarını yollayabilirler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye34 yazı
Merhaba Sayiciemre ;

firmamız Mobilya ve aksesuarları üretmektedir.Mobilya fuarlarında yer almaktayız.Ürünlerimiz kaliteli olmakla birlikte ciddi firmaların arasına yer almaktayız.Yerimiz istanbulda ilgilenirseniz www.miamobili.com adresinden sitemzdeki ürünleri inceleyebilirsiniz
v.kazdal@timpeks.net adresine bilgi gönderebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye29 yazı

Arkadaşlar, Dış ticaret baglantınız var ama finansman sıkıntısı mı çekiyorsunuz!... bankalar dan ihracat kredisi kullanamıyormusunuz!... o zaman gelir paylaşımı karşılığında gelin size portfoyümüzdeki teminatları kullandıralım finans imkanı oluşturalım. Bizim imkanlarımızla vadeli satış yaparak müşteri çekme imkanınızda bulunmakta exportt@accountant.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye34 yazı

Merhaba ;
Ev Mobilya üreticiyiz dolap,tv ünite,kitaplık,çalışma masaları v.b üretimini yapmaktayız Yerimiz İstanbulda Markamız MİA MOBİLİ Ayrıca Mobilya aksesuar bağlantılarımız var v.kazdal@miamobili.com mail gönderebilirsini
0530 505 59 84

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Mobilya
Üye518 yazı
@nilsu urunlerinizi gorebilecegimiz bir site v.s. var mi?
Bazı projelerimiz var onlar için ortak hareket edebileceğimiz düzgün üretici arayışımız var.
Ayrıca İstanbul'da nerede yeriniz?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye23 yazı
Merhaba bulgaristanda bu isi yapmak istiyorum bana modellerinizi ve fiyatlarinizi yolarsaniz memnun olurum a.mehmed@abv.bg
Orhan

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar arkadaşlar. Kuzey İrak a ihraç yapiyoruz. Maini satmak isteyen varsa katalog gönderebilirler. Selamlar.
0543 2579495

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Üye518 yazı
Bizde arıyoruz öyle bir şey de yok ne yazık ki ülkemizde :(
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Orhan@
Merhaba bulgaristanda bu isi yapmak istiyorum bana modellerinizi ve fiyatlarinizi yolarsaniz memnun olurum a.mehmed@abv.bg

Biz koltuk ve mobilya üretimi yapıyoruz. Sitemizi inceleyebilirsiniz.

İletişim Ahmet ÖZer 05395439221

http://www.bursakoltukdoseme.com/index.html
http://www.bursakoltukdoseme.net/
http://www.gizemmobilya.com.tr/
Gizem Mobilya
Bursa Koltuk Döşeme Ustası

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis