Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kolombiyaya Tekstil İhracati

BaşlatanyicikTarih31/05/2018 12:43:15Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba esimin Kolombiyali olmasi vasitasi ile boyle bir girisimde bulunmak istiyoruz. Tekstil urunlerinin (ozellikle bluz tshirt elbise) Kolombiyanin Bucaramanga ve baskent Bogotada satimini gerceklestirecegiz. Su an icin sadece bir girisim fikri. Konuyla ilgili bir kac sorum var. Cevaplarsaniz sevinirim.

1- Turkiyeden yurtdisina urun gonderdigimizde Turkiyeye vergi oduyor muyuz?
2- Eger bir Turkiyede bir vergi oduyorsak, vergisiz olmasi icin urun miktari maksimum kac adettir?
3- Turkiyedeki ureticilerden Kolombiyaya gonderimini saglayacak bildiginiz firmalar var midir?

Kolombiya pazarinin gercek anlamda degerli oldugunu belirtmek isterim. Ciddi olarak gorusmek icin ycemkisa@gmail.com adresiyle iletisime gecebilirsiniz.

Yerleşim Kolombiya / BucaramangaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye244 yazı
Kolombiya pazari ilginc pazar genis kitlenin alim gucu dusuk olsada kendilerine para harcamayi seven bir pazar.

Turkiye disina cikan ( export -ihrac ) hic bir urune kdv,otv zirt pirt eklenmez ! vergisizdir . Vergiyi Kolombiya'ya odersiniz genelikle ithalat KDV'si mal teslim alinirken pesin odenir sonra siz satis uzerine koyar o para

Turkiye den anca konteynir ile mal getirebilirsiniz ( ucak pahali olur )

Fransa'da bir cok kolombiyali arkadasim var.. Medelin'li ;) isi iki tarafli yapin ve Yesil kahve ihrac etmeye calisin ;)

Kolay gelsin !

Renkli tasarimli kolombiya kahve cuvali bulursan degisik gorsellerle ben ilgilenirim ;)

Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis