Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Üreticiyim, Ayakkabı İhrac Etmek İstiyorum !!

BaşlatanmurathsgrTarih30/09/2012 17:09:57Yorum25

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba,
İstanbul'da spor bay bayan ayakkabı ve bot üretimi yapmaktayız.İhracatçı kaydımız mevcut.
Ürünlerimizi yurt dışına nasıl pazarlayabiliriz,ayakkabıdaki prosedür ve vergiler nasıl oluyor ? Hangi ülkeler ayakkabı talebi yapar ?
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var.
Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Yeni Üye23 yazı
Eğer dilerseniz türkiyenin yılda ne kadar ayakkabı ithali ve ihracatı yaptığını ihracat yapılması en mantıklı ülkelerin listesini çıkartabilirim arkadaşlar.
Paylaşmak güzeldir :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Merhaba Belcika da yasıyorum ayakkabılarınıza pazar bulurum bu bolgede model ve fiyat onemli ilgilenen lere mailim.

guckiran@outlook.com

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

www.alibaba.com da pazarla

selam

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye38 yazı
Ayakkabi isi icin 2017 yilina kadar Avrupayi unut derim. Gel Fransada Hollanda da Almanya da satariz diyenlerede pek fazla guvenme derim. Eger illa da satacam dersen isini saglam tut derim. Avrupa isler rayindan cikti. Ayakkabi sektoru %10 kuculdu. Bu piyasa ya cok cok daha buyuk rakamlarda yansiyor. Benim bir musterim 40.000 euroluk sezonluk ayakkabi pesin alirken, en son 10.000 euroluk siparis verdim ve 3 parca da oderim yok dersen gonderme dedim diyor. Esnafda para yok musteri para harcamaya korkuyor. Ben sana su an avrupanin nabzini veriyorum. O yuzden cok dikkat etmeniz lazim. Antepdeki arkadas da bu siralar cok temkinli davranmanizda fayda var.
Bunun haricinde artik kil tuy sebeblerden problemler cikartirlar urunlerde. Mali 30 euroya satmisken bakmissiniz maliniz gumrukde kalmis almamis adam. Veya geri gondermis. Cok daha fazla sebebler yazabilirim buraya. Ama hic uzatmadan soyleyeceksek.... Daha baska mecralar arayin derim ben.

Yerleşim Hollanda / ArnhemMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
bilgilerinizi bizimle paylaştınız için teşekkürler havvanagila.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı
ayakkabida en iyi pazar araplardir. hem prosodur az dir amerika cok idaeldir yanliz konteyner bazinda oda 10 bin cift alir izmirde amerikaya fason calisan imalatcilar var avrupa prosoduru coktur rusya iyi pazardir onlarda ayakkabida marka isterler marka cakma bassan turkiyede yakalanirsin gecenlerdee gedikpasada baskin yapildi kac is yeri yakalandi onlar hep rusyaya ukranya giden mallar sen ic piyasada orta olcekli marketlerle anlasmaya bak Ben zamaninda killer le anlasiyodum ayakkabi icin sana bol sans

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
Sayın yetkili,

Kocaelide yerleşik Karomet Demir Çelik Ürünleri Denizcilik Turizm Kağıt ve Gıda Tic. Ltd. Şti. firması olarak dünyanın en elverişli yatırım bölgelerinden Batı Afrika ile ithalat ve ihracat çerçevesinde ticari faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Geçtiğimiz hafta iştirak ettiğimiz Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonunun (UNDP) düzenlediği Istanbul Ticaret odasında gerçekleşen Liberya misyonu temalı toplantı Liberya hükümeti temsilcileri, yatırım bakanı, resmi ve özel çeşitli iş dernekleri ve ticaret odalarının katılımı ile gerçekleşmiştir. İki ülke arasındaki ticari faaliyetlerin ve iş birliğinin gelişimi için gereken altyapının oluşumu hedeflenmiştir. Çeşitli yatırım alanlarından, işletmecilik, tarımcılık ve hayvancılık başta olmak üzere ülkenin kalkınması, ticaret stratejisi ve doğru partnerlerin bulunması konuları ele alınmıştır. Gıda, tekstil, tıbbi malzeme, sanayi ürünleri, inşaat, makine, dayanıklı tüketim malzemeleri ve çeşitli teknik mamüllerin Türkiye’den ithalatına; tomruk, kereste, demir cevheri, kakao, kauçuk, elmas, altın ve benzeri hammaddelerin Liberya’dan ihracatına ilişkin konular yer almıştır.

Bu çerçevede, gelen yoğun talep üzerine Ocak ayının ilk haftasında Liberya resmi ticari birimlere iletilmek üzere özellikle gıda ve tekstil ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürünlerin yer alacağı bir konteyner (20’lik) numune gönderme kararı almış bulunmaktayız. Organizasyonumuz üretici firmalara 100% satış garantisi vermemekle beraber ürünlerini Batı Afrika pazarında tanıtma olanağı sağlamaktadır. Yaklaşık 25 üretici firma katılımda bulunarak ürünlerine ait numune ve tanıtıcı kataloglarını tarafımıza teslim etmişlerdir.

Firmamızın organize ettiği ve Kocaeli/Kirazlıyalı Evyap limanından göndereceğimiz konteynerde halen yerimiz mevcut olup numune alımı devam etmektedir. İhracat kapsamında Batı Afrika pazarında ürün ve işletmelerini tanıtmak isteyen firmalar daha geniş bilgi için bizimle iletişime geçebilir.

Saygılarımızla,

İletişim:
Erhan Ekici
Karomet Demir Çelik Ürünleri Den. Tur.
Kağ. ve Gıda Tic. Ltd. Şti.
Alemdar Cad. Erdem Ishani No:3 Kat:5
Izmit/Kocaeli/Turkey
Tel: +902623213855
Fax: +902623210289
Gsm: +905327730560
E-mail: info@caromet.com
E-mail: erhanekici@caromet.com
E-mail : karometturkey@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye48 yazı
ayakkabı satışları yakında alt üst edecek bir ayakkabı tasarımım var az kaldı... herkes benim aykkabımdan alacak patent i yakında alıyorum....
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Üye201 yazı
Tûrkiyenin kaliteli ayakkabi/bot üreticileri hangi firmalardir bilen varmi arkadaslar? isim olarak yazarsaniz sevinirim.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı
Firma,ürün, hizmet veya marka tanıtımlarınızda, en ucuz maliyetli ve en kısa sürede dönüş olanağı sağlayan toplu mail reklamları yapıyorsanız , Türkiye ve Avrupa genelinde aktif, tekrarsız ve hatasız mail datası satışı yapan sitemize gözatmanızı tavsiye ederim. Meslek Gruplar, Genel Kullanıcılar, Sektörel Kategoriler ve Yabancı kitleler şuan sitemizde kategoriler halinde yayında ve satıştadır. | www.fmailing.net
Veya, Koniks üyelerine özel bir kampanyamız şuanda forum içerisinde aktiftir.
Dilerseniz o bağlantıdan da, kampanyamız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bağlantı Adresi : http://koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=71684
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı
googleden. yaz. interbravo. zaferturkoglu. beyzaayakkabi. voleayakkabi orantesayakkbi amcakundura. fulyaayakkabi. facede guleckundura yaz. bu verdigim adresler hatay firmasi. kaliteli mal ucuz fiyat beyaz ayakkabi cok kalite. gulec kundurada. fantazi kalite. istambulda. hadimkoyde. hammerjek var. bot. olarak. bide vole ayakkabida botlari guzel. saygilar

Yeni Üye79 yazı
kazakistanla calismayi dusunursen goruselim gerekli bilgileri veririm modellerinide gormek isterim mail adresim kenanhaleplioglu@hotmail.com
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
Üye123 yazı
murathsgr...

Almanya pazarı ile alakalı iki farklı türk üretici fırmalarıyla calısmaktayız.
Üretici firmalara pazar ve müsteri olusturmaları, ürünlerinin pazarlanması konusunda danışman firması olarak
hizmet vermekteyiz. Referanslarımızı inceleyebilirsiniz.

Detay bilgi icin Hasan beyi Tel: 5077261933 arayabilirsiniz.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
Kanada ya geliyor turkiyeden. Genellikle kosele olmuyacak.Web sayfaniz var mi?uretici misiniz?
Bunlarla ilgili arastirmayi yapin.dusunurseniz bu tarafi yanlizca yardimci OLURUM.

Yerleşim Türkiye / MersynMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
kazaıstan astana ya ayakkabı veya bot ıhrac etmeyı dusunenbler ıle gorusmek ısterımm

Yerleşim Kazakistan / Astana
Yeni Üye3 yazı
ayakkabilarin fotograf ve fiyatlarini gonderebilirmisiniz? rusyada yeni magaza acmayi dusunuyoruz anlasabilirsek alimlarimizi sizden yapabiliriz.
19emrah03@gmail.com
. . . . .

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
HERKEZE SLM ARKADAŞLAR BEN ULUSLAR ARASI NAKLİYE PAIYORUM DENİZ VE KARA OLARAK DÜNYANIN HER YERİNE SERVİSİMİZ VARDIR KOMPLE CVE PARSİYEL OLARAK İHRACATI VE İTHALATI OLAN BÜTÜN FİRMALARI BENİMLE ÇALIŞMASI İÇİN BEKLİYORUM
0537 991 02 87
SABRİ İSPOGLU
ARTI ULUSLAR ARASI NAKLİYAT
sabri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
ab ülkelerine rahatlıkla pazarlarsınız ürünlerinizi hocam...

ben danimarkaya elbise getirttim hiçbir sıkıntı olmadı, kaldı ki danimarka bu olayda dünyanın en zor ülkesidir.

sizin ürününüzü pazarlayacak bır adamınız olması yeterlı

haa ürünün degeri neyse ona satın mıllet buna dıkkat eder .

10 liraya sattıgınız ayakkabıyı 10tl + yol vs seklınde satın

avrupaya satıyorum diye 50 lira demeyın 2 satarsınız 3. de tıkanır alıcı almaz
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı
mrb koniksin degerli üyeleribende ayakabı imlatcısıyım yurdışına mlalarımı pazarlıçak ve bu konuda bana yardımcı olacak arkdaşların yardımını bekliyorum roswellshoes@hotmail.com 0538 607 42 62 den ulşabilirler

Yeni Üye7 yazı
srlam abisi numara verirmisin vatsapi olsun ama yurdisindanim bi konsalim bende bayan ayakkabi satiyorum
benim orhan

Yerleşim Türkiye / YzimirMeslek Memur
Yeni Üye7 yazı
srlam abisi numara verirmisin vatsapi olsun ama yurdisindanim bi konsalim bende bayan ayakkabi satiyorum
benim orhan

Yerleşim Türkiye / YzimirMeslek Memur
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akaid
mrb koniksin degerli üyeleribende ayakabı imlatcısıyım yurdışına mlalarımı pazarlıçak ve bu konuda bana yardımcı olacak arkdaşların yardımını bekliyorum roswellshoes@hotmail.com 0538 607 42 62 den ulşabilirler

Ürünler ile ilgili islatradinguk@gmail.coma bilgi geçebilirsiniz

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis