Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Türk Girişimcilerine Dış Ticaret İşbirliği Önerisi

BaşlatantanerbTarih21/02/2007 16:07:08Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
iyi günler arkadaşlar, Başlıkdan da anlaşılacağı üzere dış ticaret iş birliği konunun temeli. ayrıntıda ise Alman ticaret odasına kayıtlı bazı fimalar Türkiye'de spesifik sektörde uygun gördüğü firmalarla işbirliğine gidecekler bazıları (exclusive agent)verecekler. ekteki dosyada bulunan firma sadece türk girişimciyi ve alman girişimciyi buluşturmakla yükümlü onun dışında bir yükümlülüğü yok. ayrıntılı bilgi ve görüşme listesine girebilmek için firma yetkilisiyle görüşmek gerekiyor. bende bir takım bilgilere sahibim bu konuda ilgilenen olursa bana da danışabilir. Genç girişimcilerede sıcak bakmakta olduklarını söyleyebilirim.. Faydalanılması gereken bir olay... umarım sizin firmanızada faydasi olur.. Ilan.doc

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye33 yazı
selam gercekten cok güzel bir firsat insallah bu konuda kendine güvenen arkadaslar cikarda islerini büyütürler .herkese basarilar dilerim
sizede yazinizdan dolayi tesekkür ederim
dogruyum cünkü dogru insanlarin yanindayim

Yerleşim ALMANYA / VoerdeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı
merhaba
ben bursada bir tekstil firmasının ithalat ihracat işlemlerini gerçekleştiriyorum her türlü desteği verebilirim benim için hiç sorun olmaz boyle bir oluşumda birlikte yer alabiliriz.
Arda Özgür ALTUN
ardaaltun.78@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye194 yazı

merhaba ,

güzel fikir uzun zamandır turizm deyim fakat sıkıldım.her türlü fikirlere açığım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar bahsettiğim program gerçekleştirildi sanırım duyurumda tarih belirtmemişim. ancak Alman firmalar tarafından çok verimli geçtiği ve tekrarının yapılması gerektiği düşünülüyor. eğer ikinci bir toplantı olursa ben yine foruma hebr vereceğim. teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ö?renci