Yeni Üye Toplam 98 yazı |
|
asikar0180 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 13/10/2013 : 19:08:42 ![]() ASİKAR Yerleşim : Türkiye / Osmaniye | Meslek : İnternet |
orhan ay Üye Toplam 145 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
ermenekli70 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 24/05/2014 : 21:16:30 ![]() arkadaşlar tavuğa lezzet katma konusunda neler yuapabilirim...yardım süleyman Yerleşim : Türkiye / Karaman | Meslek : Gıda |
ermenekli70 Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() süleyman Yerleşim : Türkiye / Karaman | Meslek : Gıda |
KATKIDEPOSU Yeni Üye Toplam 1 yazı | Arkadaşlar Piliç Çevirme Sosu ihtiyacı olan bana ulaşabilir. İnanılmaz lezzetli ürünler elde etmek artık çok kolay üstelik çok uygun fiyata. ürünlerimiz ISO 22000 ve 9001 sertifikalı ve Helal Sertifikalı. Gıda Bakanlığı Onaylı. www.katkideposu.com zafer@katkideposu.com info@katkideposu.com Tel : 0533 581 35 05 Piliç Çevirme Sosu Tavuk Harcı ( 5 gramlık ambalaj ve büyük ambalaj) Köfte Harcı, Sucuk Harcı vb tüm yardımcı malzemeleri bizde bulabilirsiniz. Üstelik Helal Sertifikalı ( yani sağlığa zararlı hiçbir madde içermez). Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Mühendis |
Bystone Yeni Üye Toplam 4 yazı | 05/09/2014 : 22:25:27 ![]() Bende bu aralar bu işe odaklandım.Biraz araştirma yapmam gerekiyor.Toplam sermaye ne ister ne değildir.Konu güncelse paylaşımlarınızı bekliyorum.Bu işi konyada yapacağım.. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Öğrenci |
Marcello Yeni Üye Toplam 26 yazı | 15/09/2014 : 05:58:51 ![]() Piliç çevirme konusundaki en büyük handikap, tavuğum göğüs kısmı. Göğüs kısmı yağ içermediğinden, yavan bir tadı oluyor. Pek yenmiyor genelde. O sebeple göğüs kısmını daha farklı şekillerde değerlendirmek gerekir. Bir de bulabilirseniz, köy tavuğu herzaman çok daha fazla rağbet görür. Benden söylemesi. Money Talks... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Doktor |
orhan ay Üye Toplam 145 yazı | arkadaşlar közde piliç ve kuzu çevirme makinaları imalatcısıyım.ürünlerim www.pasco.com.tr sayfamdan görebilirsiniz.istanbul firmasıyız. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
saredsa Yeni Üye Toplam 6 yazı | 10/11/2015 : 23:29:00 ![]() Arkadaslar konuyu hortlatayım. İzmir Buca Şirinyer'de közde tavuk işine başlamak üzereyim. Yakın zamanlarda deneyim kazanmış arkadaşlardan fikirlere açığım. Dükkan küçük masa sandalye olmayacak. paket servis de olacak. 8tl doğalgazlı çevirme piliç satan 250mt mesafede bi yer var. Ben 10tl satmayı düşünüyorum. Bir de yanında lavaş veriyorlar izmirde. Lavaş fiyatları konusunda bilgisi olan var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Diğer |
slmrngl Yeni Üye Toplam 40 yazı | 04/06/2017 : 15:39:35 ![]() Düşündüğüm dükkanın şimdiki kiracısı 10.000 TL civarında bir devir(hava) parası karşılığı boş olarak dükkandan çıkacağını söylüyor. Memleketine dönüp bu işi orada devam ettirmek istediği için çıkacağını söylüyor dükkandan. Kendisi de 1 sene önce 15.000 TL devir ödeyerek dükkanı boş devraldığını söylüyor. Bu arada merak edenlere dükkan bayan bijuteri dükkanı. Birkaç yıl önce tantuni dükkanı olarak da tutulmuş. Bacası var dükkanın. Günlük cirosu söylediğine göre 600-800 TL. 600 TL altına düşmediğini söylüyor. Dükkan kirası 2.500 TL. Ben kendim ustalık yapacak şekilde ve yanımda 2 adet personel(1 tanesi bulaşık,temizlik vs. diğeri de dükkan içinde servis ve yakın çevreye sipariş dağıtımı) olacak şekilde bu dükkanı açmayı düşünüyorum. Ortalama 1700 TL maaşla 2 personelin bana ssk,vergi,yol vs. masrafı ayda toplam 5000 TL diyelim. Dükkan tam olarak plaza çalışanlarının olduğu bir bölgede olduğu için bütün tavuk değil de sadece kanat ve but porsiyon(lavaş,pilav,köz biber) ve kiloyla satmayı düşünüyorum. Dükkanı 2 en geç 3 ay içinde açmayı planlıyorum. O bölgede gıda işi yapan büfe, restoran, kafe menü fiyatlarını da baz alarak 1 porsiyon but veya kanatı 12 TL'ye, meşrubatı da en pahalısı(cola) 3 TL olacak şekilde satmayı düşünüyorum. Dükkan biraz küçük olduğu için, içeriye biraz daha masa atabilmek adına ve daha az duman, yağ olsun diye dikey ve lav taşlı-doğalgaza bağlı bir makine almayı düşünüyorum. Bu makinelerin sıfırının en fazla 15.000 TL olduğunu öğrendim. Benim işimi görecek bir makine daha ucuz da olabilir. O dükkanın çevresinde bulunan 3 adet büfe ve restoranın sahipleriyle konuştum. 2 dükkanın cirolarını öğrendim. 1000-1200 TL civarlarında. Fakat sadece haftaiçi iş yapıyorlar. Çünkü plaza çalışanları haftasonu çalışmıyor. O bölgede aile hiç yok. Her bina işyeri. Yani tüm satış bu plaza çalışanlarına ve belki yoldan geçen çok az sayıda insana olacak. Dolayısıyla ciroyu 30 gün ile değil de 1 ay içinde olan 22 haftaiçi günle çarparak hesap etmek daha mantıklı diyor oradaki esnaf. Ben dükkanı pazar günü kapalı tutup, cumartesi günü de belki tam, belki yarım gün(öğleden sonra 15.00'a kadar) açmayı düşünüyorum. Yeni dükkan olacağım için bu dükkanların yarısı kadar günlük ciro yapsam diyorum yani 500-600 TL. 22 gün iş yapsam. Cumartesi açsam bile satacağım kilonun 3-5 kiloyu geçmeceğini farzedelim. O yüzden hesap ederken cumartesi hiç açmadığımı ve satış yapmadığımı düşünelim. Günlük(sadece haftaiçi) 600 TLx22 gün= 13.200 TL eder. 13200 TL toplam ciro 5000 TL personel gideri 2500 TL kira gideri Doğalgaz, elektrik, su, telefon, internet, muhasebe vs. gideri 1000 TL 500 TL de öngöremediğim aylık gider desek Elde kalıyor 13200 - 9000 = 4200 TL. Bu da net kazanç değil. Buradan tavuk, bulgur, lavaş, biber maliyetini düşürsek %60 kar desek 4200/100x60= 2520 TL gibi bir para hesaplıyorum ki 2500 TL kazanmak için bu uğraşa değmez. Sizce ben ciro, maliyetler, sabit masraflar gibi şeyleri çok kötümser mi hesaplıyorum. Bir porsiyon kanat 3 tane çiftli parça, bir porsiyon but 4 parça ve lavaş,pirinç,köz biber gibi garnitürlerden oluşuyor. Mesela 3 tane çiftli parça kanat veya 4 parça but'un ağırlığı 250 gram gelir mi? Yazdığım tüm rakamlar içinde es geçtiğim veya abartarak hesapladığım şeyler var mı? Şu anda çalışmıyorum. Ayda 5.000 TL veya biraz üzeri elde etmeyi planlıyorum. Bunu Allah bilir, nasip ama... Bu işi kesinlikle açacağım bu anlattığım yerde veya başka yerde. Yardımlarınızı bekliyorum yorumlarınızda. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ahmet99 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
Giderleri yanlış hesaplamışsınız. Elde kalan 4200 liradan gıda giderlerini düşemezsiniz. Yapılan 13200 cirodan gıda giderlerini düşmelisiniz. sizin hesabnınızla %60 kar % 40 gıda maliyeti desek 13200/100x40 = 5280 gıda maliyeti 13200 TL toplam ciro 5280 TL gıda maliyeti 5000 TL personel gideri 2500 TL kira gideri Doğalgaz, elektrik, su, telefon, internet, muhasebe vs. gideri 1000 500 TL de öngöremediğim aylık gider desek Toplam 14.280 gideriniz olur. Sonuç olarak 1080 lira zarar etmiş olursunuz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
ycl68 Üye Toplam 110 yazı | 05/06/2017 : 13:50:10 ![]() Sizce ben ciro, maliyetler, sabit masraflar gibi şeyleri çok kötümser mi hesaplıyorum. Bir porsiyon kanat 3 tane çiftli parça, bir porsiyon but 4 parça ve lavaş,pirinç,köz biber gibi garnitürlerden oluşuyor. Mesela 3 tane çiftli parça kanat veya 4 parça but'un ağırlığı 250 gram gelir mi? Yazdığım tüm rakamlar içinde es geçtiğim veya abartarak hesapladığım şeyler var mı? Kardeşim siz bu işi bilmiyorsunuz,uzak durun.....Esnaflık şu an yapılmayacak durumda,size naçizane tavsiyem,girmeyin bu işe. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
slmrngl Yeni Üye Toplam 40 yazı | 05/06/2017 : 16:00:20 ![]() Yeterli yorum yok hala malesef. İşi yap veya yapma demek için gerekçe lazım. Ben işi açacağım bu dükkanda veya başka bir yerde. Bu dükkan olursa kısmını size soruyorum. Tüm detayları yazdım. Yorumları hala bekliyorum. Özellikle büfe, kafe, tavukçu, kanatçı işini yapan kişilerden. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ycl68 Üye Toplam 110 yazı | 05/06/2017 : 16:18:08 ![]() Burada alacağın gazlamı yapıcaksın bu işi kardeşim,GEREKÇE istiyorsun,en büyük gerekçe işi bilmiyorsun,35 yıldır bu işlerle uğraşıyorum,ömrüm geçti bu işlerle insanlar sana ne yorum yapacakki sen işi bilmiyorsun,en büyük sorun,çocuk oyuncağı değil bu işler,ama kafana koymuşsan aç sende rahatlarsın,paranda... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
slmrngl Yeni Üye Toplam 40 yazı | ![]() ![]() güncel arkadaşlar yorum bekliyorum...
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
slmrngl Yeni Üye Toplam 40 yazı | 06/06/2017 : 19:37:16 ![]() Binlerce üye var. Bu işi yapan yok forumda demek. Kurbağa yetiştirme çiftliği açmaktan bahsettim sanki :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
slmrngl Yeni Üye Toplam 40 yazı | ![]() ![]() Bu sitede kanat işini İstanbul'da yapan bir arkadaşımdan, abimden hesap-kitap işleriyle ilgili yardım istiyorum. Yemek ısmarlayacağım, sadece 1 saatini bana ayıracak bir hayırsever vardır inşallah bana fikir verecek gelir-gider konusunda.
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
Gokhan be Yeni Üye Toplam 12 yazı | 27/06/2017 : 23:13:18 ![]() Merhaba hocam .. Yardım istiyorsun da 1. Ve 2. Sayfa da Aykut Gök diye bir arkadaş var .. Sanırım o size yardım edebilir . Zira dükkanın yerini de söylemiş , telefon numarasını da vermiş . İsteyene yardımcı olurum demiş . Üzerinden Zaman geçmiş ama denemeye değer .. Ayrıca konuyu takipteyim .. Allah yardımcın olsun .. Denemeden Anlaşılmaz Yerleşim : Belçika / Bruksel | Meslek : Serbest meslek |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |