İlk mesaj
Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel
Piliç Çevirme İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
78 yorumA
Üye109 yazı
1012034
WİENERWALD Siparişim Eksik Geldi!
Wienerwald Ankara Çayyolu'ndan 17 Kasım 2011 tarihinde yemeksepeti aracılığıyla aile menüsü 3 olan (...
Devamı
[ 26 Kasım 2011 ]
angeloxx84
917970
VİENERWALD Ürünler Eksik ve Soğuk Geldi!
İftarda yemek bekleyen birine 43 dakikada, soğuk, eksik malzemeli ve yüksek fiyattan hizmet ver...
Devamı
[ 16 Ağustos 2011 ]
keremsel
916350
WİENERWALD Tavuğun Gramajı Düşüktü!
Yakala.co'dan 4 adet fırsat kuponu alarak tavuk döner menüsü yemek üzere Maltepe şubesine gittiğimde...
Devamı
[ 15 Ağustos 2011 ]
sel25
912416
WİENERWALD Siparişim Eksik Geldi!
Wienerwald internet sitesinden Maslak şubesi üzerinden sipariş verdik. Not kısmında ödemeyi ticketl...
Devamı
[ 9 Ağustos 2011 ]
aliboun
867841
WIENERWALD Siparişim Gelmedi!
Çekmeköy Wienerwald şubesine hafta içi siparişimi veriyorum. Ortalama 30 en fazla 40 dk da siparişim...
Devamı
[ 17 Haziran 2011 ]
ugurgokcek
852287
WIENERWALD 1 Saat Geçmesine Rağmen Siparişim Gelmedi!
İlgili şubeden denemek için iki kişilik menü siparişinde bulunup ücretini peşin ödememize, evimiz şu...
Devamı
[ 26 Mayıs 2011 ]
greatwhite
850454
WIENERWALD İndirim Kuponu İle Alışveriş Yaptığım İçin Baharatsız Sıradan Tavuk Hazırladı!
G****.com'dan aldığım 4 adet yarım kızarmış tavuk kuponundan ikisini İstanbul Wienerwald Beykent şub...
Devamı
[ 24 Mayıs 2011 ]
ergundogdu
807756
WIENERWALD Ücretsiz Bardaklar Verilmedi!
Wienerwald firmasından Grupanya aracılığıyla fırsat kodları satın aldım. Menüde olması gereken iki a...
Devamı
[ 26 Mart 2011 ]
wegy
793424
WIENERWALD Gönderilen Otlu Tavuk İstediğimiz Gibi Çıkmadı!
05Mart2011 tarihinde Altunizade Weinerwald şubesinden 1 tam tavuk 2 tane yarım 8 otlu tavuk sipariş ...
Devamı
[ 6 Mart 2011 ]
nkm134
772381
WIENERWALD TAVUK Bu Anlamsız Fiyata İtiraz Ediyorum!
05 Şubat 2011 tarihinde Acıbadem Wienerwald Tavuk’tan yarım tavuk aldım, ekstra soslu falan değil st...
Devamı
[ 9 Şubat 2011 ]
..ŞİKAYET..
755418
WİENERWALD Yapılan Uygulamayı Yanlış Buldum!
Grupanya fırsatından yararlanıp Wienerwald'u denemek isteyen bir müşteri olarak Çengelköy şubesinden...
Devamı
[ 17 Ocak 2011 ]
hilalii
747551
WIENERWALD Hizmetinden Memnun Kalmadım!
Grupanya'nın Wienerwald ile ortaklaşa başlatmış olduğu kampanyaya katılarak 12 butu içeren dört kupo...
Devamı
[ 10 Ocak 2011 ]
cananyılmazer
739508
WİENERWALD Hizmetinden Memnun Kalmadım!
25. 12 Cumartesi verdiğim sipariş doğru düzgün geldi, lakin iş bundan sonra başlıyor. 27. 12 Pazarte...
Devamı
[ 29 Aralık 2010 ]
behicg
..................buda yeni hayatın wienerwald dedıkleriiiiiiiiiiiiiiiiii sayın konıkscıler
aykut gök
Y
Yeni Üye5 yazı
sakın ola benim wienerwaldı beyendiğim anlaşılmasın, sadece tavuğun lezzeti güzeldi oda sıcak yerseniz , yoksa mikro dalga olayını da görünce gözümde bittiler, ( bir kere de mado da görmüştüm soğuk çayı mikrodalgaya koyduklarını) , ben de dikkat ettiyseniz marka vurgusu ile satış yaptıklarını aslında boş olduklarını belirttim , firma ile ilgili araştırmamda şikayetim varda bende rastladım bu firmanın hizmet kalitesinin düşüklüğüne , evet söylediğim gibi közde hiç yemedim, davetinizi seve seve kabul ederim, adres verirseniz en kısa zamanda ziyaretinize gelip közde tavuğunuzun tadına bakmak isterim.
Saygılarımla.
Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.
A
Üye109 yazı
BENDE KENDI ISYERIMDE KOLAY KOLAY YEMEM TAVUGU...NEDENI NE DERSEN YA OTURDUGGUNDA HEPSINI YICEKSIN SOGUTMICAKSIN YADA DEVAMLI UZAKTAN BAKACAKSIN...BENIM ISYERIM İSTANBUL ÇATALCADA HERZAMAN BEKLERIM YOLUNUZ DÜSERSE...BU ARADA BU DAVET TUM KONIKSCILER ICINDE GECERLIDIR....ACIKTIM KÖZDE PİLİÇ CEVİRME.....0212 789 2858.YARDIMCI OLABILIRIM
aykut gök
O
Yeni Üye28 yazı
kadir öz
K
Yeni Üye46 yazı
Bu işi yapan arkadaşlara sormak istiyorum..Neden yatay makine tercih ediliyor. Dikey makina nın dezavantajı nedir?
Saygılarımla
O
Üye468 yazı
nasıl bir yerki böyle günde 30 kilo döner 40 -100 arası piliç satışı yapıyor 700 lira kira çok iyi bir yer olsa kira yüksek olur sanırım kaliteli
F
Yeni Üye38 yazı
05/07/2012 : 23:38:32#37
Web sitesi
Alıntı
Merhaba Arkadaslar ben siteye yeni uyeyim.
5,5 yil Mudurnu Tavukculukta her kademe calistim.Daha sonra Amerikan zincirlerinde genel mudur olarak calistim.Daha sonra Guney Amerika Rotisserie Chicken Peru baharatlari ile tavuk magazalari acmaya basladim.Islerimiz cok cok iyi degil ama 1 yilda 5500 kayitli musteri yaptik franchise vermeye basladik Ege bolgesinde Izmirde ilki acildi 1 ay sonra 2.sube de acilacak.Kfc Gibi kanat ve but yapiyoruz ama her seyi hava ile pisiriyoruz yani sifir kolari cok saglikli,bu konuda yardimci olmak isterim sorulariniz var ise memnuniyetle cevap vermek isterim.Saygilarimla Hakan Erorbay
5,5 yil Mudurnu Tavukculukta her kademe calistim.Daha sonra Amerikan zincirlerinde genel mudur olarak calistim.Daha sonra Guney Amerika Rotisserie Chicken Peru baharatlari ile tavuk magazalari acmaya basladim.Islerimiz cok cok iyi degil ama 1 yilda 5500 kayitli musteri yaptik franchise vermeye basladik Ege bolgesinde Izmirde ilki acildi 1 ay sonra 2.sube de acilacak.Kfc Gibi kanat ve but yapiyoruz ama her seyi hava ile pisiriyoruz yani sifir kolari cok saglikli,bu konuda yardimci olmak isterim sorulariniz var ise memnuniyetle cevap vermek isterim.Saygilarimla Hakan Erorbay
Y
Yeni Üye1 yazı
ya arkadaşlar makineyi bırakın ben çok gördüm aeş tuğlasıyla yapyolar tezgahı sabit daha mantıklı bence 1000 tl bu iş çözülür neden 10000 tl veriyonuz ki keyfe masraf bence makine almak bende ankaradan yazıyorum ve bu işi düşünüyorum sosu falan nasıl yapılıyor bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
yıldırım
I
Üye238 yazı
Wienerwald çok ciddi anlamda sıkıntılarda. Çoğu şubesi kapattı, kapatma aşamasında veya dertli.
yemeksepeti.com'da dönen yorumlara çokta fazla takılmayın. Suistimal edilebiliyor. Misal yeni firma açtınız, belli bir para karşılığında ve yemeksepeti komisyonunu vererek yorum hakkınız oluyor. 10 liralık yemek için 1 lira komisyon ve garantili süper olumlu yorum. Açar açmaz 1000 lira reklam diye ayırıp, 1000 tane süper olmulu yorumunuz olunca, arada olan gerçek müşterilerin kötü yorumları göze batmıyor.
Tezgah ve pişirme şekli bence ikinci etapta. En önemli konu kesinlikle tavuğun kendisi. Adana'da isim vermiyim bir tavukçu var. İki tip tavuk satıyo. Birisi normal diğeri özel besi. Pişirme şekilleri aynı. Özel besi ile normal arası fark dağlar kadar. Gurme olmaya falan gerek yok çok bariz farklı ve lezzetli.
yemeksepeti.com'da dönen yorumlara çokta fazla takılmayın. Suistimal edilebiliyor. Misal yeni firma açtınız, belli bir para karşılığında ve yemeksepeti komisyonunu vererek yorum hakkınız oluyor. 10 liralık yemek için 1 lira komisyon ve garantili süper olumlu yorum. Açar açmaz 1000 lira reklam diye ayırıp, 1000 tane süper olmulu yorumunuz olunca, arada olan gerçek müşterilerin kötü yorumları göze batmıyor.
Tezgah ve pişirme şekli bence ikinci etapta. En önemli konu kesinlikle tavuğun kendisi. Adana'da isim vermiyim bir tavukçu var. İki tip tavuk satıyo. Birisi normal diğeri özel besi. Pişirme şekilleri aynı. Özel besi ile normal arası fark dağlar kadar. Gurme olmaya falan gerek yok çok bariz farklı ve lezzetli.
B
Yeni Üye1 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Freds Merhaba Arkadaslar ben siteye yeni uyeyim. 5,5 yil Mudurnu Tavukculukta her kademe calistim.Daha sonra Amerikan zincirlerinde genel mudur olarak calistim.Daha sonra Guney Amerika Rotisserie Chicken Peru baharatlari ile tavuk magazalari acmaya basladim.Islerimiz cok cok iyi degil ama 1 yilda 5500 kayitli musteri yaptik franchise vermeye basladik Ege bolgesinde Izmirde ilki acildi 1 ay sonra 2.sube de acilacak.Kfc Gibi kanat ve but yapiyoruz ama her seyi hava ile pisiriyoruz yani sifir kolari cok saglikli,bu konuda yardimci olmak isterim sorulariniz var ise memnuniyetle cevap vermek isterim.Saygilarimla Hakan Erorbay hakan kardeş baharatları merak ettim nedir karışımları özellikleri |
kamil
F
Yeni Üye38 yazı
27/08/2012 : 21:02:53#41
Web sitesi
Alıntı
Baharatlar, 22 cesit karisimdan olusuyor acikcasi ne ararsan var tabi onemli olan marinasyondan sonra derinin yumusamasini saglamasi lazim ki disi citir citir olsun.
Selamlar
Selamlar
E
Yeni Üye19 yazı
Arkadaslar ben bu ise atilmayi düsünüyorum almanyada bulundugun sehir assagida size gösterdigim dükkanin konseptini getirmek istiyorum , assagida resmini gördügünüz dükkan berlinde ve dükkan sahibi suanda kullandiklari izgara makinesini amerikadan getirttigini avrupada bu makinanin olmadigini söylüyor acaba videoyu izlermisiniz orada makineyi gösteriyor tecrübeli ve makinalari taniyan arkadaslar bana söyleyebilirmi ? Bu makinalara 3 lü takilmis , bir siraya az miktarda takmak daha mantikli dimi , cikarip servis yapabilmek acisindan ?
Dükkan sahibi ile yapilan reportaj
http://www.youtube.com/watch?v=V56QBXwR-7Y
buda sitesi
http://www.xn--hhnerhaus-q9a.com/
Dükkan sahibi ile yapilan reportaj
http://www.youtube.com/watch?v=V56QBXwR-7Y
buda sitesi
http://www.xn--hhnerhaus-q9a.com/
G
Yeni Üye4 yazı
bende bu ise atilma planlari yapiyorum..
videoyu izledim, benzer makinayi getirticem almanyadan, dikey ayni videodaki gibi ama fanli..
freds beyden baharat soracaktim, almanyadaki 19 tane karisimi..
benimle iletisime gecerseniz freds bey memnun olurum..
almanyadan getirmektense sizdende alabilirim..
videoyu izledim, benzer makinayi getirticem almanyadan, dikey ayni videodaki gibi ama fanli..
freds beyden baharat soracaktim, almanyadaki 19 tane karisimi..
benimle iletisime gecerseniz freds bey memnun olurum..
almanyadan getirmektense sizdende alabilirim..
E
Yeni Üye19 yazı
dostum ben almanyadanim ben bu makinalari ariyorum sen nasil nerden getirticen ? Sana baharat konusunda bir firma önerebilirim , makinalar konusunda bilgin varmi hangi firmanin makinalari bunlar ?
Bir yandanda düsünüyorum günde 100 pilicin altinda satis yapan kär edemez gibi geliyor bana.
Kira = 1500€
Vergi = Kazanca göre degisiyor
Eleman Maasi = 1500€
Sigorta = 500€
Elektirik , Gas , Su = en az 500€
Kär = 2000€ ( en azindan kalmali )
en az 6000€ kazanmak lazim aylik
bir tavuk almanyada ortalama 2,20 € , satisi ortalama 5€ - 6€ civarinda yani ortalama bir tavuk dan kär
2,5 €
6000€ / 2,5€ = 2400 bütün tavuk yaparki bunun icin günde en az 100 bütün tavuk satmak gerekir
tabi ben cok kaba bir hesapla yazdim bunlari tavugu yarim + salata + patates veya pilav olarak veriliyor normalde ve menü ücreti 5€
ama yinede bu isi yapanlara sormak lazim günlük 100 tavuk gercekcimi ? eger evet ise kac isci ile bu isin altindan kalkilir ?
Bir yandanda düsünüyorum günde 100 pilicin altinda satis yapan kär edemez gibi geliyor bana.
Kira = 1500€
Vergi = Kazanca göre degisiyor
Eleman Maasi = 1500€
Sigorta = 500€
Elektirik , Gas , Su = en az 500€
Kär = 2000€ ( en azindan kalmali )
en az 6000€ kazanmak lazim aylik
bir tavuk almanyada ortalama 2,20 € , satisi ortalama 5€ - 6€ civarinda yani ortalama bir tavuk dan kär
2,5 €
6000€ / 2,5€ = 2400 bütün tavuk yaparki bunun icin günde en az 100 bütün tavuk satmak gerekir
tabi ben cok kaba bir hesapla yazdim bunlari tavugu yarim + salata + patates veya pilav olarak veriliyor normalde ve menü ücreti 5€
ama yinede bu isi yapanlara sormak lazim günlük 100 tavuk gercekcimi ? eger evet ise kac isci ile bu isin altindan kalkilir ?
G
Yeni Üye4 yazı
bu hesabi istanbul icin yaparsak;
kira 2000tl
gas vs 1500tl
2isci vs 2500tl
vergi extralar vs 1500tl
kabaca max 7500tl gider var ayda
pilic alis 4tl satis 10tl yani pilic basina kar 6tl civari
7500/30/6 ~ 40pilic sattikmi günde tüm masraf cikar
her fazlasi cebe net kar, yan kazanclari saymadim bile, patates kizartma, salata icecek vs..
yani günde ortalama 60pilic bize ayda 4000tl civari net kazanc saglar!!
tüm masraflari fazlasiyla yazdim!!
emir bey, almanyadan pilic makinasi nasil istanbula getirilir, yani hangi transport firmalari ile ve gümrük sorunu??
az önce bir transport firmasinla görüstüm, ev esyasi disinda pilic makinasi vs alamayiz, geciremiyoruz dedi, sanirim gümrük masrafindan dolayi olsa gerek..
kira 2000tl
gas vs 1500tl
2isci vs 2500tl
vergi extralar vs 1500tl
kabaca max 7500tl gider var ayda
pilic alis 4tl satis 10tl yani pilic basina kar 6tl civari
7500/30/6 ~ 40pilic sattikmi günde tüm masraf cikar
her fazlasi cebe net kar, yan kazanclari saymadim bile, patates kizartma, salata icecek vs..
yani günde ortalama 60pilic bize ayda 4000tl civari net kazanc saglar!!
tüm masraflari fazlasiyla yazdim!!
emir bey, almanyadan pilic makinasi nasil istanbula getirilir, yani hangi transport firmalari ile ve gümrük sorunu??
az önce bir transport firmasinla görüstüm, ev esyasi disinda pilic makinasi vs alamayiz, geciremiyoruz dedi, sanirim gümrük masrafindan dolayi olsa gerek..
E
Yeni Üye19 yazı
valla nasil getirilir hic bilmiyorum ben almanyadayim o yüzden gümrük ile hic isim olmadi , ancak türkiyede birsürü makina satan kisiler var hem daha ucuz türkiyede arastirsaniz belki daha iyi olur
G
Yeni Üye4 yazı
emir bey, türkiyede öyle adam gibi makina malesef yok!!
nerde almanyanin makinalari, aralarinda daglar kadar fark var..
zaten ilk etapta kullanilmis makina getiricem türkiyeye..
gidisata göre ikincisini ve ilerde yenilemelerini yaparim kismetse..
nerde almanyanin makinalari, aralarinda daglar kadar fark var..
zaten ilk etapta kullanilmis makina getiricem türkiyeye..
gidisata göre ikincisini ve ilerde yenilemelerini yaparim kismetse..
G
Yeni Üye4 yazı
türkiyeden tanidik bir sanayi firmasina makinanin örnegini gösterdim ve özel olarak yapacaklar, yani gümrük gerek kalmadi.. freds beyden halen baharat icin cevap bekliyorum..
F
Yeni Üye38 yazı
26/10/2012 : 12:37:05#49
Web sitesi
Alıntı
Merhaba kolayliklar diliyorum. Kusura bakmayin yeni gordum bu aralar islerden firsat bulamadim siteye girmek icin. Bizim baharatlarimizi veremem, cunku bizim formulumuz Peru dan geldi ve gizlilik anlasmasi car sadece kendi restorantlarimizda kullaniyoruz. ama size onerim buyuk baharat firmalari sizin icin bir sos hazirlayabilir ve siz deneler yaparak aromayi yakalarsiniz ama sunu unutnayin bu is icin en iyi makine amerikadir.
H
Yeni Üye10 yazı
http://aagastro.de/index.php/cat/c347_Haehnchengrill-Haehnchengrill-maschinen-maschine.html
bu sayfadan fiyatlari ögrene bilirsiniz ama bence 1800€ arti vergi
bu sayfadan fiyatlari ögrene bilirsiniz ama bence 1800€ arti vergi
Z
Yeni Üye1 yazı
Ufuk bey, uzun zaman olmuş ama bu işi denediniz mi? Denediyseniz memnun musunuz? Bende Antalya'da düşünüyorum bu işi, tavsiye eder misiniz? Teşekkürler...
M
Yeni Üye9 yazı
muhalhel arkadaşım. benım arkadaşım tavukçuluk yapıyo ve onlar satarken şahit oldum kilosunu 2,50den veriyolar. ve buyuk tavuklar var onlarıda 3,50den bence araştırısa ucuza bulabılır.
L
Üye473 yazı
su anda yapan arkadaslardan fikir almak isterim...simdiden tskler
O
Üye145 yazı
25/05/2013 : 07:36:14#54
Web sitesi
Alıntı
Piliç çevirme (kızartma) makineleri konusunda bilgi verebilirim. Piliç çevirme (kızartma) makineleri yapıyorum.30 lu 48 li ve 60 lık.yer İstanbul Beylikdüzü. Makinalarım 2 yıl fuul 5 yıl üçretsiz yedek parça garantili.Fiyatlarımız koniks severler için özel indirili .Alıp satmak için bulunduğunuz şehirde bizim satış temsilcimizde olabilirsiniz.Yurt dışıda olabilir.
I
Yeni Üye11 yazı
merhabalar 4-5 aydır bu işe heveslendim ve takip halindeyim.. istanbul dışında yaşıyorum ama bu işi istanbulda yapmak istiorum. benim amacım sadece piliç çevirme değil aynı zamanda beyaz et ve şarküteri tarzında. yani közde piliç, beyaz et ve beyaz et ürünleri ve aynı zamanda şarküreri. şarküteri olaraksa belli bir kaç firmanın ya da komple bir firmanın ürünlerini satmak.. piliç işinden anlamıyorum ama iyi bir esnafım kısa zamanda çözeceğime inanıyorum..tekrar çıkan parçalama işi bu işe beni biraz daha heveslendirdi.. bu işi yapan kişilere sorduğumda eskiden olsa yapma derdim dediler. ama şimdi eti parçalama serbest olunca oldukça karlı bir hal aldığını söylediler.. benim yapmam gereken çok iyi gözlemleyim iyi bir dükkan yeri bulmak ve iyi bir parçalama ustasına denk gelmek.ama bu ustanın da aynı zamanda piliç çevirmeyide bilmesi gerekecek... benim bu işi tamamen çözmem ise bir kaç ayımı alıcak. elim çok yatkındır hem parçalama ve hem çevirme konusunda iyi olacağımı düşünüyorum.. bakalım nasıl olucak.......
U
Yeni Üye62 yazı
Bende bu işe girmeye karar verdim fakat makinaların markası nedir. bilen varmı saygılar.
ümit
A
Üye109 yazı
KÖKSALGAZ MAKİNELERIEN BIR BAKIN DERIMA RKADASLAR
aykut gök
O
Üye145 yazı
20/07/2013 : 23:10:00#58
Web sitesi
Alıntı
bende piliç çevirme makinaları var gazlı veya kömürlü. kendi üretimim
O
Üye145 yazı
21/07/2013 : 19:11:03#59
Web sitesi
Alıntı
Yatay közde piliç makinası( 4+4) 3250 tl. Dikey doğal gaz veya tüp gazlı 48 piliçlik 12 şişli 4650 tl. Adres istanbul beylikdüzü mermerciler sanayi sitesi 1, sokak no 4 tel 0551 210 43 25
A
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar bende bu işi yapmayı düşünüyorum yaylalık ve 800 ev kapasitesi var yaylanın artı birde daha yüksek yayların yol düzergahı bu iş nasıl ker bırakır kaç tane satarsam kaç lira ker bırakır benim düşüncem közde piliç ve ızgara çeşitleri artı dürüm vs,artı ekmekte satacagam tüm tavugun közde kanatsız satıyorlar bizim burda kanatı alıp ayrı satıyor diğer tavukçular bu kanat kompile ker olarak kalır o zaman diye düşünüyorum kanat kg 12 tl tüm tavugun tanesi 10 lira benim işim 50 tavuk satarsam bana ne kadar ker bırakır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz şimdide tşk ederim:)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz