Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir İşyeri Açmak İstiyorum

BaşlatanSeraceTarih27/02/2010 18:00:02Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
kendime göre küçük bir işyeri açmak istiyorum.iki fikrim var
1,Ev yemekleri ,günlere, işyerlerine,davetlere her türlü toplantılara isteği göre servis edilmek kaydıyla

2. Takı, tasarım,incik boncuk,tuhafiye karışımı bayanlara hitapeden şirin bi yer

ikisi arasında bocalayıp duruyorum bu konularda fikir verecek yardımcı olup yol gösterecek bi arkadaş olursa minnetar olurum. Ayrıca halen evlere incik boncuk Takı süsleme işleri veren arkadaşlar her türlü sipariş alınır. Daha da önemlisi bu şekilde evlere iş veren firma isimleri biliyorsanız ve söylerseniz çok sevinirim. saygılarr

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye17 yazı
Taki isini tercih ederdim.Kokmaz, bozulmaz ,cok fazla zahmet gerektirmez.Internet uzerinden satisa gecebilirsiniz, toptanciligini yapabilirsiniz.Yemek icinde geceniz gunduzunu beli olmaz, hergun ilgilenmek zorundasiniz.
Ergun

Yerleşim ABD / MiamiMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
Bence de Takı dükkanı gibi yapın derim . Ayrıca dükkanınızda ilginç ürünlerin de satışını yapabilirsiniz . Yani yarısı takı yarısı İlginç - Ayrıcalıklı ürünler gibi .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

ilginiz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. internet üzerinden nasıl satış yapacam ,bunun özel siteleri varmı ki? bi aydınlatırsanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli