Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'lerde Ne İş Yapılabilir?

BaşlatankomploaTarih18/12/2009 14:49:35Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
AVM lerde ne tür işler yapılabilir özellikle stand için soruyorum?? fazla bayilik parası istemeyecek kazancı çok olack iş imkanları Neler olabilir?? burada fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
kenan kurtaran

Yerleşim Türkiye / Konya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye12 yazı
Günümüz şartlarında Avm lerden uzak durun derim...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye49 yazı
AVM lerde soft dondurma satisini deneyebilirsiniz. Soft dondurma makineleri ile ilgili detayli bilgilere www.knh-trade.com web sayfasindan ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı

Ankara da bulunan AVM ler için soruyorum ??
kenan kurtaran

Yerleşim Türkiye / Konya
Üye126 yazı
Çikolata şelalesi işi yapın, bence müşteri potansiyeli olan karlı bir iş.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
avm olarak stand olarak deilde benim farklı bir planım vardı yer bulamadım şu son sigara yasaklarından sonra çay bahçeleri ve sigara içilebilir yeri olan cafeteryalar son gözde bi avm de sigara içilebilir bir kafe acarsan sırtın yere gelmez ben istanbulda 10 tane avm dolastım böle bir yer bulamadım hepsini kapmışlar ufak çayı 1.5 liradan kahveyi 3.5 liradan dayıyolar en kötü gündede 2-3 milyar para topluyolar bütün avm de sigara içilebilir bir bölüm olmadıgı için yemek yedikten sonra hepsi kafeye damlıyo malum türkiye sigara içme yaşı 6 ya geldi
....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye110 yazı
AVM lerde iş bitmiştir,avm ler büyük firmalara düşük kiralı iş yeri sağlıyor sonrada küçük yatırımcılar yüklenip yüksek kira ile onları bağlıyorlar,bu tuzağa sakın düşme.Düşük sermayeli bir iş arıyorsan www.kahveuzmani.com adresini bir ziyaret et derim.uzun vadeli ve gelecek vaad eden bir iş
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama