Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin Den Elektronik Eşya İsteyenler Buraya

Başlatanch1natownTarih21/02/2010 01:43:34Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Çin den her türlü elektronik eşya çok uygun fiyatlara adresinize günderilir.

msn: ch1natown@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye103 yazı
merhaba... saç düzleştirici. fön makinası ve epilasyon aleti almak istiyorum.... resim ve toptan alımlar için fiyat verir misiniz...

muhammet.byrm@hotmail.com
ya rab belayı aşk ile kıl aşina beni, bir dem belayı aşktan etme cüda beni...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

su sebili dispensir fiyatını söylermisiniz 0543 8 8 9 2 61 3

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye19 yazı
lama 4 marka rc (elektrikli) helikopter 200 adet getirtmek istiyorum. adet olarak bana maliyeti ne olur bilgi verebilirmisiniz (is-mail3@hotmail.com)
smyl

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
cep telefonlarin marka model ve fiyatlarini gonderebilirmisiniz tesekkurler( aligarip2010@hotmail.com
aligarip

Yerleşim Suudi ArabistanMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
Arkadaş 2010 da yazmış sonra görünmüyor sanırım. Gördüğüm Kadarıyla.

selahattin.disii@windowslive.com
0530 849 49 36

ciddi olanlar varsa arasın. görüşelim. eldeki üründende verebiliriz. kendi istediğiniz bir ürün varsa onun içinde araştırma yapıp fiyat verebiliriz. Ancak söyleyeyim karşılıklı anlaşma ile temin ederiz. %30 peşin. %70 Teslimattır. Şirketiz. Karşımızda da mümkünse şirket isteriz protokol için. Şirket değilsenizde yine de sözleşme şart. Sonra mal gelince ben alamayacam o oldu bu oldu olmasın. Uçak kargo ile de getiriyoruz. Konteyner bazında gemi ile de.

Saygıılarımızla

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye136 yazı
ben kamera uretmek istiyorum kamera parcaları lazım bana kaça getirisinbiz ayrı bir liste yapıp guvenlik kameraları için lazım olan dokumanların tane başına fiyatlarını en az nekadar getirtmem gerektiğini yazarsanız ayrıntılı bir şekilde goruşebiliriz yalpi_52@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Di?er
Üye207 yazı
Solar enerjide kullanilan florasan Ampullara ihtiyacina Var Temin edebilirmisiniz
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat