Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Makine Getirmek

BaşlatanigiturTarih19/07/2008 23:23:36Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
merhaba arkadaşlar...bana yardımcı olabilecek birileri olduğunu sanıyorum...çinden 2 adet 2000 usd ve bir adet 500 usd fiyatında işimle ilgili baskı makinesi getirmek istiyorum...daha önce yurtdışından makine almadım...nasıl bir yol izlersem en uygun fiyata getirebilirim...şirket veya şahıs olması farkeder mi...bilen arkadaşların veya yardımcı olabilecek arkadaşların detaylı şekilde anlatmalarını rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye54 yazı
eywallah dezko41...en ucuz nasıl alırız onun peşindeyiz...bir yol gösteren olursa...

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ymalat
Üye165 yazı
Merhaba arkadaşlar monody group import export bu işler için kurulmuş bir firmadır . alacağınız makineyi özelliklerini belirtin yardımcı olurum .çinde ortak çalıştığımız ofisimizde vardır . konteyner bulunmasına kadar yardımcı oluruz . gümrük işlemleri banka işlemleri gerekli yazışmalar gümrük vergileri her konuda

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı

Makineleri nasıl alacağınız önemli şirket veya şahıs olman fark etmez ama akreditif kullanacaksan bankalar sorun yapabilir.ucuz makine bulduysan birazdaha düşün teknik özelliklerini çalışma kapasitesini iste garanti belgesi al makina tse sevk olabilir ordan gecermi dikkat et sanayi odası onayı expertiz raporu almalısın kullanılmış makine alacaksan 10-yaşından büyük olamaz daha bir sürü detayı var gümrük müşavirine vekalet vererek ithalini yaptırırsın ama gümrüğe dosya vermen gerek şahıs olsanda müşavirin ister . yada bir dış tic firması üzerinden çekebilirsin bulunduğun şehirden olması avantajın olur tecrübeli bir firma bulunuz yalnız .çünkü detay arz eden işlemlerdir.talihsizlik yaşamayınız.Yardımcı olacağım bir konuda olursa bilgi veririm sorabilirsiniz mal bulmak için çinde yaşayan dış ticaret yapan türk tanıdık var onunlada irtibata geçmenizi sağlarız isterseniz( YURT İÇİNDE ÜNİVERSİTELERİN MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİ İLEDE GÖRÜŞÜNÜZ İSTEDİĞİNİZ TÜR BİR MAKİNA YAPABİLİRLER SANIRIM VE DAHA UYGUN MALİYETLİ OLUYOR)

Yeni Üye50 yazı
yok abi bir çinli lazım bu foruma herkesin işi var bu memleketle ama oralardan kimse yok akıl vercek.banada lazım ama arrıyorum arıyorum yok,niyeti bozupu ben gidicem çin e

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
monody teşekkürler verdiğin bilgiler için...
şunu söyleyeyim ben makineleri buldum...oradaki şirket yetkilisi abla ile de görüştüm...ben parayı ödesem direk kargo ile almak mümkün olmaz mı...alacağım makine bilgisayar yazıcısı...yukarıda yazdığınız gibi TSE, SANAYI ODASI ONAYI, EXPERTİZ RAPORU V.S. V.S gibi prosedürleri illaki yapmak mı lazım..bazı istisnalar olabilir mi...eminönü'nde çinliler var...envai çeşit mal getiriyorlar...acaba birisiyle anlaşıp onlara mı getirtsem diye düşünüyorum...onlar mutlaka en uygun ve kestirme yolunu biliyorlardır. Ben istiyorum ki kargo + gümrük vergisi + getiren arkadaşa makul bir komisyonla makinemi alayım...

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ymalat
Üye165 yazı
ordaki çinliler yolcu beraberinde gelen eşya kapsamında getiriyorlar ama gümrükte muhafaza memuru eşyalarını inceler yada öyle bir arama uygulamasına denk gelirse sizin dediğiniz ürün sanırım yolcu beraberinde gelecek eşya kapsamına girmez ve gümrüğe takılır buda bir risk ithalatını yaparsanız bunları ister ama kargo ile getirmede evrakların hazırlanması ve kolay geçirme gibi bazı yolları vardır gümrük müşavirinizle biraz açık konuşunuz halledebilir.

Yeni Üye7 yazı
Bu konular bu kadar karmasik degil arkadaslar, her yolun bir sonu, her isin bir kolayi var unutmayin... gercek anlamda yardim isteyen arkadaslar yardiminiza hazirim ,,,, kolay gelsin

uzerko-Hasan Ali

uzerko@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya IspartaMeslek Ticaret
Üye165 yazı
yapan insanlar için karmaşık değil canım başlangıçta zorluk çekerler.o kolay dediğiniz yollardan gitmek bazen değişik sorunlar doğura biliyor bir ata sözü derki ite bulaşacağına çalıyı dolaş Yine yolun sonunu bulursunuz.
SAYGILARIMLA

Yeni Üye7 yazı
saygilar bizden canim ... sen bildigin yoldan devam et.

Yerleşim Türkiye / Antalya IspartaMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
guzel kardesim bu soruna cevabi finans bankin web sitesi var kobilerle ilgili orada bu islerin uzmanlari var sordugun soruya hemen cavp alirsin ben bir kac kez sordum gercekden uzman kisiler sana yardimci olurlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
nzmmutlu@hotmail.com makine getirmek isteyen arkadaşlar msn yoluyla bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim ben gümrükçülük yapıyorum ayrıca çinde de tanıdıklarım var sanırım en düşük maliyetle çözebiliriz..
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Merhaba,
Arkadaşlar bende 2 sene önce çinden makine getirmeye başladım sadece kendi imalatımız için getiriyorum. Makinayı almadan önce çine kendim gittim ve firmayı gördüm. Birçok firma gezdim çok daha ucuza aynı makinayı satan firmalar vardı ancak bende güvenemedim ve bana daha güven veren fiyatları ortalama fiyatlar düzeyinde olan bir firmayı seçtim yaklaşık 2 yıl içerisinde 3 defa makina getirdim ve hiçbir problem yaşamadım. Tabiki avrupa veya kore makinaları gibi değil ama onlara göre fiyatları çok cazip.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye1714 yazı
Dikkat edin derim arkadaşlar. Birçok büyük firma dahi sıkıntı çekmiş bu konuda. İşini bilmeyenler çok. Danışmanlık hizmeti alın başınız ağrımasın.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar iyi çalışmakar dilerim... .
yıllardır çine giden tanıdığım birinin email adresini veriyorum.kendisi aynı zamanda halen çine gidip geliyor .
#8206;cuneyt tuna#8206;"#8206; <cuneyt_tuna@hotmail.com
size yardımcı olabilir.
sett

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
ne makinesi bu dijital baskı filan mı?
Her İnsan Bir Fikirdir...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Üye176 yazı
vay be çin'i bilen insan çok burda( yada çin'den mal getirmeyi)..
beyler bu "yolcu beraberinde gelen eşya kapsamı" tam olarak ne..ben mesela çin'e gitmeyi planlıyorum yanımda hangi türden ve ne kadar eşya getirebileceğimi öğrenebileceğim sağlam bi kaynak varmı? ve gümrükte ne getirirsem ne yapmam gerekir gibi düşüncelerime cevap bulabileceğim internet yoluyla yerler varmı acaba? bilgisi olanlardan destek bekliyorum lütfen.. birde çin'e ithalat amacıyla gitmeyi planlıyorum gittiğimde nasıl bir yol izlemem gerekiyor hiç bir bağlantım yok çin'de..
teşekkürler şimdiden
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Hala görüyorum ki, bazi girişimciler, b2b ithalat yapmak düsüncesindeler.
Bu özellikle Çin için, çok riskli bir girişimdir! Hele bu kriz ortamında, bu çok daha büyük bir tehlikedir.
Ayrica bu kriz ortamında yatırımlarımızı daha titiz yapmalıyız.
Çinden ithalat yaparken mutlaka, profesyonel satın alma acentalarıyla çalışın. Tabii ki bunların Çinde yerleşik olup olmadıklarını da göz önunde bulundurun. Referanslarını inceleyin. Telefonla görüşün.
İthalat çok ciddi bir iştir ve profesyonel destek gereklidir. Bu tür profesyonellerin isteyeceği komisyondan veya ücretlerden çekinmeyin. Zaten fabrikayı ziyaret ettiklerinde, yapacakları pazarlıkta, onu telafi edeceklerdir, sizin adınıza. Böylece hem iş yaptığınız fabrikanın gerçek olduğundan emin olacaksınız, hemde malınız KONTROL altında olacak.
BİZDEN SÖYLEMESİ…
http://www.cin-ithalat.com . Blogumuza da bekleriz: http://cin-ithalat.blogspot.com/

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Bence makinayı ucuza almak ve kalitelisini almak kadar onun Türkiyde teknik servisi var mı yok mu? bu soruyu sormamız lazım.. Çünkü makinayı alırsın 2 gün sonra parça lazım olsa nerden alacaksın, ve o parçayı kime taktıracaksın....
Saygılarımla.........

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Yeni Üye16 yazı
Turkiyedeki bircok firma makineleri artik Cinden getiriyor.Fuarlara gittiginizde tamamen cinli ureticilerin distributorluklerini almis sirketler gorursunuz.Musteri gelir pazarlik yapilir Cinli ureticiye danisilir uzerine kar eklenip satilir.Cin makine uretiminde oldukca yol aldi duzgun firmalarla temasa gectiginiz taktirde cok ucuza istediginiz urunleri temin edebilirsiniz.
Mail:www.yfkpartners.com
E-mail:fatih@yfkpartners.
Msn:semihfatih@hotmail.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Çinden ithalat hakkında tüm sorularınız için irtibata geçebilirsiniz. Ürün araştırma, fabrika görüntüleme, numune yaptırma ve üretim kontrolörlüğü hizmeti vermekteyiz . ayrıca arkadaşlara web sitemizin yiwu kısmını ziyaret etmelerini tavsiye ederiz. burada ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz. info@cinithalatofisi.com veya 008613405607025 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Çin mallarını kötüleyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki Çin in toplam ihracaatının % 60 ABD ve JAPONYA ya yapılmaktadır.
cinithalatofisi

Yerleşim Çin / YiwuMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye92 yazı
Hocam benim iş yerim tahtakalede.çinde de ofisimiz var.çinde alacağın her hangi bir ürünü oradan takip edip size istanbuldaki adresimize kadar sağ salim yollayabiliriz.Yani birnevi takipçiniziz.
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.

asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
Cin'den istediginiz urunun bulunmasi, fiyatlandirilmasi ve guvenli bir sekilde size gelisine kadar butun noktalari takip ediyoruz.

Cin'de kendi ofisimiz var

jaltul@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Gyda
Üye762 yazı
Çin ile doğrudan B2B oldukça risklidir.Türkiyeden bir adam bulun ( bu işleri yapan ) ve önüne de noter onaylı bir yazı koyun imzalasın.Yazının içeriği de şöyle olsun;

istediğim ürün bu,
istediğim ürünün özelliği bu,
( net bir ürün söz konusuysa ) rengi,ölçüsü bu,
sana toplam ürün bedelinin %20 sini veriyorum,
mal bu tarihte gelecek,
gecikme için şu kadar ceza ödeyeceksin,
mal gelmezse ( sebep ne olursa olsun ) %20 yi geri ödeyeceksin,
bu anlaşmada TC kanunları çerçevesinde yasal sorumluluğu kabul ediyorsun.

bundan sonra o mal konusunda çok da düşünmenize gerek yok.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
Cin'den istediginiz urunun bulunmasi, fiyatlandirilmasi ve guvenli bir sekilde size gelisine kadar butun noktalari takip ediyoruz.

Cin'de kendi ofisimiz var

jaltul@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Gyda
Üye123 yazı
Merhaba Kardeşim,
Hali hazırda Çin'den dijital baskı makineleri ve reklam ürünleri ithalatı yapıyorum ve bu ürünlerin bütün mevzuatını bilmekteyim. Bana iletişim bilgilerimden ulaşırsanız sizlere yardımcı olmaya çalışırım...

İyi çalışmalar dileklerimle...
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
Çinden veya başka bir ülkeden makine yada herhangi bir ürün alacaksanız bunun için şirket olmanıza gerek yoktur ( mal değeri 2000-500-3000 dolar gibi rakamlarsa ).Bunun için danışmanlık hizmeti almanıza da gerek yoktur.Bu tip ürünleri satıcı kargoladığı zaman zaten siz Türkiyede vergisini ödeyerek alabiliyorsunuz.Ne kadar vergi ödeyeceğinizi de detaylı ürün bilgisi ile ilinizde bulunan Gümrük Baş Müdürlüğünden öğrenebilirsiniz.

Merak eden arkadaşlar için;

ZATİ EŞYA MUAFİYET LİSTESİ
A- GİYİM VE YOLCULUK EŞYASI
1- Yolcunun giyinip kuşanmasına mahsus eşya,
2- Yolcunun yaşantısına mahsus eşya ile seyahat eşyası,
B- ELEKTRONİK EŞYA
1- LCD / Plazma ayrımı yapılmaksızın bir adet renkli televizyon (55 Ekrana [55 Ekran dahil] kadar),
2- İçerisinde cep telefonu, tv, müzik çalar, video oynatabilen avuç içi cihazlar,
3- Kamera/ dijital kamera (bir adet) ve 10 adet boş kaseti,
4- GPS yön bulma cihazı,
5- Slayt gösterme makinesi, (bir adet)
6- Diz üstü bilgisayar ya da PC (bir adet), aksam ve parçaları (Flash Bellek, Hard Disc Dahil)
7- Radyo veya portatif radyo-teyp (bir adet)
8- Sabit bellekli, hafıza kartlı müzik çalan ve görüntü oynatan cihaz ve aksesuarları,
9- Kasetli veya oyun kartlı elektronik oyun aleti ( play station v.s.),
10- Her birinden en çok 10 ar adet olmak üzere plak, teyp kaseti veya compact disc, DVD,
11- Volki – Tolki ( Bir çift)
12- GSM-Cep telefonu (2 takvim yılında 1 adet) (Müsteşarlık Makamı’na 30.01.2008 tarihli ve 2008/13 sayılı Onay’ı ile değişik)
* 2 inci maddede belirtilen ve cep telefonunu özelliği de olan cihazın getirilmiş olması halinde 12 inci maddedeki eşya muafiyeti uygulanmaz.
C- MÜZİK ALETLERİ
1- Elde taşınabilir müzik aletlerinden 1 er adet olmak üzere en çok 5 adet
D- SPOR VE OYUN ALETLERİ
1- İki bölmeli bir adet kamp çadırı,
2- Sualtı sporları için bir adet dalgıç takımı
3- Uçan kanatlar (bir çift),
4- Motor takılmayan cinsten şişirme bir adet bot,
5- Su sporu için kullanılan yelken tertibatlı bir adet sörf,
6- Ayak paleti (bir çift),
7- Tenis raketi ve 3 kutu topu,
8- Golf malzemesi,
9- Yolcunun tek başına kullanabileceği özelliğe sahip birer adet olmak üzere spor yapmasına mahsus diğer spor alet ve giysileri (paraşüt ve kayak takımı dahil, deniz motosikleti ve motorlu deniz kızağı hariç),
10- Her birinden 1 er adet olmak üzere Tavla, Satranç ve Dama takımı
11- Beş deste oyun kağıdı,
E- SAĞLIK CİHAZLARI
1- Hasta yolcuya ait yataklar,
2- Malüller için hareket ettirici tertibatı bulunan motorlu, motorsuz koltuklar,
3- Şahsi tedavide kullanılan ilaçlar,
4- Gaz maskesi ve benzeri koruyucu elbise (en çok 2 adet).
5- Tansiyon ölçme aleti, (bir adet)
6- Şeker ölçme aleti, (bir adet)
7- Solunum cihazı (bir adet)
8- Diyabet hastaları için otomatik şırınga
F- MUTFAK EŞYASI
1- Yolculuk esnasında kullanılacak kadar tabak, tencere, çatal, kaşık, bıçak gibi mutfak aletleri,
2- Bir adet portatif piknik ocağı,
3- Bir adet semaver veya çay makinesi
4- İki adet termos,
5- Kahve makinesi, ekmek makinesi, tost makinesi, mikser ve meyve sıkacağı
G- TÜKETİM MADDELERİ
“Yerli ve yabancı ayrımı yapmaksızın;
1-400 adet sigara (2 karton) ile 150 adet yaprak sigara veya puro veya sigarillo
Ayrıca,
200 gr. kıyılmış tütün ve 200 yaprak sigara kağıdı veya
500 gr pipo tütünü veya
200 gr ağız tütünü veya
200 gr tömbeki veya
50 gr enfiye,
2- 1,5 kg. kahve, 1,5 kg. nescafe. 500 gr. çay, 1 kg. çikolata, 1 kg. şekerden mamül yiyecek,
3- 100 cl'lik bir (1) şişe ya da 75 veya 70 cl'lik iki (2) şişe alkollü içki,
4- Şişe adedine bakılmaksızın en fazla 600 ml.kolonya, lavanta, parfüm, esans veya losyon.”
“1 ve 3 üncü fıkralarda belirtilen zati eşya muafiyeti 18 yaşın altındaki kişiler için uygulanmaz.”
5- Hac ve umreden gelen yolcuların beraberlerinde getirecekleri, Müsteşarlık ile Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenecek miktarda hurma ve zemzem suyu
H- DİĞERLERİ
1- Dijital/ mekanik fotoğraf makinesi (Hafıza kartı veya 5 adet filmi ile birlikte), (bir adet)
2- Çocuk yolculara mahsus bir adet çocuk arabası,
3- Çocuk yolcuya mahsus oyuncaklar,
4- Scooter ( iki tekerlekli ve akülü)
5- Cepte taşınabilen ve pilli, şarjlı ya da güneş enerjisi ile çalışan 1 adet hesap makinesi
6- Ütü (bir adet),
7- Bisiklet (bir adet)
8- Seccade (bir adet)
9- El dürbünü (gece görüş dürbün ve gözlükleri ile gece görüş keskin nişancı dürbünleri hariç),
10- Masa saati, (bir adet)
11- Portatif gaz sobası, (bir adet)
12- Şarj edilebilir el lambası (bir adet)
13- Araçla birlikte yolculuk halinde (sadece araç sahibi veya sürücüsüne uygulanmak kaydıyla)
a) Tornavida takımı (ayrı büyüklükte olmak üzere en fazla 5 adet),
b) Lokma takımı (araçta kullanılan tipte olmak üzere en fazla 10 parça),
c) Oto pompası,
d) Akü şarj cihazı,
e) Akü ile çalışan otomobil süpürgesi,
f) Akü ile çalışan buzluk,
g) Stepne dışında bir adet oto lastiği,
14- Yolcunun beraberinde olmak kayıt ve şartıyla evcil hayvanlardan (kedi, köpek ve kuş) toplam 2 adet veya 10 adet akvaryum balığı (veteriner sağlık raporu, orijin ve aşı belgesi ile varsa kimlik ve eşgal belgesi ibrazı şartı ve veteriner kontrolü kaydıyla).
15- Yolcunun durumuna göre Müsteşarlıkça zati eşya kapsamında mütalaa edilecek diğer eşya

bandrol ücretleri
CİHAZ CİNSİ:
1. Renkli Televizyonlar
• 51 Ekrana kadar (51 dahil) 55 AVRO
• 51 Ekran-67 Ekran arası (67 dahil) 85 AVRO
• 67 Ekran-85 Ekran arası (85 dahil) 100 AVRO
• 85 Ekran-116 Ekran arası (116 dahil) 120 AVRO
• 116 Ekrandan yukarı 150 AVRO
• Oto Televizyonu 85 AVRO
2. Siyah/Beyaz Televizyonlar
• 51 Ekrana kadar (51 dahil) 25 AVRO
• 51 Ekrandan yukarı 30 AVRO
• Oto Televizyonu 30 AVRO
3. Radyolar
• Cep tipi radyo alıcıları 10 AVRO
• Saatli radyo ve radyolu saatler, radyolu cep telefonları, bir müzik
aleti (elektronik org gibi) üzerindeki radyolar, oyuncaklar
üzerindeki radyolar, ışıldaklar ve radyolu vantilatörler 10 AVRO
• Oto radyo alıcıları 15 AVRO
• Taşınabilir radyo alıcıları 25 AVRO
• Rack tipi birleşik cihazlardan (TUNER) radyo alıcı kartları 180 AVRO
4. Videolar, video kameralar (Televizyon yayınlarını alma ve kaydetme özelliği olanlar)
• 180 AVRO
5. Televizyon Uydu Alıcı Cihazları
• Tek Kanallı 30 AVRO
• Çok Kanallı 70 AVRO
6. Birleşik Cihazlar (Kombine)
a) Televizyon ağırlıklı birleşik cihazlar
• Televizyon - Radyo 95 AVRO
• Televizyon-Radyo-Teyp 130 AVRO
• Televizyon-Video 195 AVRO
• Televizyon-Radyo-Video 215 AVRO
b) Radyo ağırlıklı birleşik cihazlar
• Cep tipi radyo kasetçalar (radyo-walkman) 10 AVRO
• Taşınabilir (pilli) radyo-pikap 35 AVRO
• Taşınabilir (pilli) radyo-kasetçalar 35 AVRO
• Oto Radyo-Kasetçalar 35 AVRO
• Oto Radyo-Kompakdiskçalar 45 AVRO
• Taşınabilir (pilli) Radyo-Kompakdiskçalar 45 AVRO
• Radyo-Kasetçalar 50 AVRO
• Radyo-Kompakdiskçalar 70 AVRO
• Radyo-Pikap 70 AVRO
• Radyo-Kasetçalar-Pikap 140 AVRO
• Radyo-Kasetçalar-Pikap-Kompakdiskçalar 180 AVRO
• Radyo-Kasetçalar-Kompakdiskçalar 180 AVRO
7. Tuner Kartları
• FM Tunerkartı 10 AVRO
• TV Tuner kartı 15 AVRO
8. Yukarıda sayılan cihazların dışında kalan Radyo-Televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar
180 AVRO

Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar,

Konuyu nette yeni farkettim. Yorum yapamadan da geçemedim. Bunun için de az önce üye oldum.

Çinden veya başka bir ülkeden danışmanlık hizmeti almak ithalatçının kendisine kalmış bir seçimdir. Sık sık karşılaşılan kalite, termin, ürün standartlarında çıkan sorunlarla karşılaşmayı ithalat yapan kişi göze alıyorsa elbette danışmanlık almaya ihtiyacı yoktur. Çıkabilecek sorunları da göze alıyordur zaten. Fakat malım yola çıkmadan önce kontrol edilsin, konteyner içinden kalitesiz, az sayıda veya farklı bir ürünle karşılaşmak istemeyenler danışmanlık hizmeti almayı tercih edebilirler.

Çin'de yaklaşık 10 yıldır çince tercümanlık ve çin ithalat danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. İlgilenenler sitemizi (www.cincetercumanim.com) ziyaret edip bizimle iletişime (http://www.cincetercumanim.com/iletisim/) geçebilirler.
Çince Tercüman Çin İthalat Danışmanlık
www.cincetercumanim.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
yardımcı olacak varsa . makina alımı için 1 aydır sormadığımız yer kalmadı , bilgilendirin lütfen .

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ymalat
Yeni Üye67 yazı
nasıl bir makine arıyorsunuz
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat