Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Makine Getirmek

BaşlatanigiturTarih19/07/2008 23:23:36Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
merhaba arkadaşlar...bana yardımcı olabilecek birileri olduğunu sanıyorum...çinden 2 adet 2000 usd ve bir adet 500 usd fiyatında işimle ilgili baskı makinesi getirmek istiyorum...daha önce yurtdışından makine almadım...nasıl bir yol izlersem en uygun fiyata getirebilirim...şirket veya şahıs olması farkeder mi...bilen arkadaşların veya yardımcı olabilecek arkadaşların detaylı şekilde anlatmalarını rica ediyorum.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye2 yazı
Yukai Science&Technology Co.,Ltd , Çin’in en büyük sanayi merkezlerinden Tianjin şehrinde profesyonel danışmanlık hizmetine gerek duyan firmalara danışmanlık hizmeti vermek adına 2003 yılında kurulmuş olup tecrübeli ve uzman ekiplerimizle Çin’de başarılarla dolu 12. Senemize girme arifesindeyiz .

Türkiye başta olmak üzere, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, İran, Suriye, Bulgaristan‘dan pek çok müşterimizin Çin’deki taleplerini karşılıyor, projelerine yön veriyor ve ticari tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

Değerli İşadamlarımıza Çin'de ürün Pazar araştırmaları, yatırım işlemleri, ticari ortaklıklar, Çin’deki güvenilir üreticiler hakkında bilgiler, fabrika denetim ve takip işlemleri, hukuksal destekte dahil olmak üzere Çin ile ilgili her türlü ticari konularda, profesyonel danışmanlık yapmaktayız.

Uzmanlık alanımız ; Demir Çelik ve Ağır sanayi makineleri , Demir Çelikle alakalı her türlü makine ve makine yedek parçaları , Makine montaj , test kontrolleri ve belgelendirilmeleri . Boru (Çelik çekme dikişsiz, Paslanmaz, Carbon ) ve boru bağlantı ekipmanları , elektronik saat/sayaç çeşitleri , Plastik ve Conveyour ekipmanları ve Oto yedek parçalarıdır . Bu sektörlerde istenildiği takdirde direk tedarikçi rolü de üstlenmekteyiz. Bunun dışında her türlü sektörde danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Çin’de ürün alacağınız fabrikaları belirlemiş olsanız bile, fabrika güvenilirliğinden ve ürünlerin kalitesinden emin olmak istiyorsanız,
Çin’deki fabrikalarla çeşitli konularda da iletişimde sorunlar yaşamış olup, bundan sonra yaşamak istemiyorsanız,
Çin’de ithalatına karar verdiğiniz ürünlerin eksiksiz ve hatasız olarak üretilmesi için üretim aşaması tamamlanana kadar üretim sürecini takip eden ve tabi ki sizinle aynı dili konuşan uzman bir kadro tarafından sürekli kontrol edilmesini ve size bilgi aktarılmasını istiyorsanız,
Çin ile ilişkili bütün işlerinizin, ürünün bulunmasından kalite kontrollerinin yapılmasına, resmi anlaşmalarınıza, rehberlik işlemlerinden ürünlerin konteynırlara yüklenmesine kadar tüm işleriniz için deneyimlerimiz ve referanslarımızla hizmetinizdeyiz.
Saygılarımla,

M.ESAT ALTINBAS
General Manager
mealtinbas@ithalatdanismanim.com
www.ithalatdanismanim.com
Esat Altinbas

Yerleşim Çin / TyanjynMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Merhaba sizinle ortak yurt dışı nakliyesi olarak çalışmak isteriz
kara deniz nakliyesi olarak dünyanın neresinden olursa olsun çalışabiliriz bagladıgınız müşterilerden yapacagınız işlerden komisyon üsülü çalışabiliriz
saygılarımla
0537 991 02 87
sabri

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye96 yazı

Cinden almak istedigim bir urun icin gerek piyasa ve firma arastirmasi yapabileckler haberleselim istiyorum.
Enerji Kimlik Belgelendirme com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis