| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gpir şimdi şöyle açıklayım size durumu malum günümüzde bir çok girişimci internet üzerine projeler hazırlıyor.Benim projemde hazırlanma aşamasında olduğu için detaylarını tam olarak anlatamıyorum ama işin özü bireysel veya kurumsal kullanıcı sistem üzerinden istediği şeyi bize bildirecek biz onun adına bunu yapacağız.Somutlaştırırsak bir kişi evini taşımak istiyor siteme giriş yapacak bize bildirecek biz onun yerine bu işle ilgili tüm organizasyonu yapacağız,bir nakliye şirketine işi havale edeceğiz ve bu işler karşılığı(sadece nakilye firmasına bildirim)bir ücret isteyeceğiz. Burada sorun ben bu geliri nasıl faturalandıracağım ben nakliye şirketi değilim sadece bireysel veya kurumsal kullanıcılara hizmet sağlıyorum ve bu faturalandırma işlemini yapmak için şirket kurulumu gerekmekte.Hangi tip şirket kurmam lazım ve ben memur olduğum için şirket ortağı veya sahibi olamıyorum bu kısmı da nasıl çözeceğim
|
organizasyon işi gibi bir şeyden bahsediyorunuz o zaman.
Genelde memurlar,emekli anne veya babalarının üzerine kuruyorlar ya da sigortalı çalışan bir yakınınız da olabilir.
bir muhasebeci olayı kökünden çözer,en yakın muhasebe bürosuna uğrayıp bilgi alın. ya da bilgili arkadaşlar çıkacaktır burda da...