Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İnternet Üzerinden Hizmet Satışı

BaşlatangpirTarih27/02/2012 18:32:25Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba

İnternet üzerinden hizmet satışı yapacak bir fikrim va r.Şuanda site ve kullanacağım program yazılmakta.Merak ettiğim bu işin yasal boyutu.
Şirket kurulumu nasıl olacak evraklar vs.

Memuriyetim bu durum karşısında bana nasıl bir pürüz çıkara bilir ve bu pürüzleri nasıl aşarım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Çalışma hayatlarınızda başarılar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye377 yazı
biraz detay verirsen yardımımız dokunur?sadece hizmet satısı dersen sayfalarca yazı yazmam gerekir.o kadar zamanım yok.ama detay verirsen nokta atışı yapar cvplarım. Full Tasarım.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye488 yazı
hizmetten hizmete fark var.
detay yok yardım isteniyor.
hangi hizmet bilgisi için yardım istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye2 yazı

şimdi şöyle açıklayım size durumu malum günümüzde bir çok girişimci internet üzerine projeler hazırlıyor.Benim projemde hazırlanma aşamasında olduğu için detaylarını tam olarak anlatamıyorum ama işin özü bireysel veya kurumsal kullanıcı sistem üzerinden istediği şeyi bize bildirecek biz onun adına bunu yapacağız.Somutlaştırırsak bir kişi evini taşımak istiyor siteme giriş yapacak bize bildirecek biz onun yerine bu işle ilgili tüm organizasyonu yapacağız,bir nakliye şirketine işi havale edeceğiz ve bu işler karşılığı(sadece nakilye firmasına bildirim)bir ücret isteyeceğiz. Burada sorun ben bu geliri nasıl faturalandıracağım ben nakliye şirketi değilim sadece bireysel veya kurumsal kullanıcılara hizmet sağlıyorum ve bu faturalandırma işlemini yapmak için şirket kurulumu gerekmekte.Hangi tip şirket kurmam lazım ve ben memur olduğum için şirket ortağı veya sahibi olamıyorum bu kısmı da nasıl çözeceğim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gpir
şimdi şöyle açıklayım size durumu malum günümüzde bir çok girişimci internet üzerine projeler hazırlıyor.Benim projemde hazırlanma aşamasında olduğu için detaylarını tam olarak anlatamıyorum ama işin özü bireysel veya kurumsal kullanıcı sistem üzerinden istediği şeyi bize bildirecek biz onun adına bunu yapacağız.Somutlaştırırsak bir kişi evini taşımak istiyor siteme giriş yapacak bize bildirecek biz onun yerine bu işle ilgili tüm organizasyonu yapacağız,bir nakliye şirketine işi havale edeceğiz ve bu işler karşılığı(sadece nakilye firmasına bildirim)bir ücret isteyeceğiz. Burada sorun ben bu geliri nasıl faturalandıracağım ben nakliye şirketi değilim sadece bireysel veya kurumsal kullanıcılara hizmet sağlıyorum ve bu faturalandırma işlemini yapmak için şirket kurulumu gerekmekte.Hangi tip şirket kurmam lazım ve ben memur olduğum için şirket ortağı veya sahibi olamıyorum bu kısmı da nasıl çözeceğim

organizasyon işi gibi bir şeyden bahsediyorunuz o zaman.

Genelde memurlar,emekli anne veya babalarının üzerine kuruyorlar ya da sigortalı çalışan bir yakınınız da olabilir.
bir muhasebeci olayı kökünden çözer,en yakın muhasebe bürosuna uğrayıp bilgi alın. ya da bilgili arkadaşlar çıkacaktır burda da...

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Tekstil