İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
73 yorumE
Yeni Üye4 yazı
E
Yeni Üye4 yazı
B
Yeni Üye2 yazı
o parayla herşey yapılır yanlız doğru yatırım yapılırsa o para aylık 10 mılyar kazandırırım 1 seneden kısa bı sure içinde paranı fınasman edersın bu işler bıraz güven meselesi oturdugun yerde 10 bin ytl iş kursa alamaz bu kadar para şuanda en revaşta iş catering şirketi iş bilen bırı kısa sürede başka işler içinde yatırım yapabılır
yasib
K
Yeni Üye2 yazı
yaww akıllı git ye o parayı sana ne iş mişş..
senı alan düşünsun yaa..
sen çık anam dolaş gez toz ..
D
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar bende oto alım satım işini düşünüyorum ama korkuyorum altı milyar param var arabadan anlıyorum ama bu işler nasıl yapılır bilmiyorum
optima
T
Yeni Üye22 yazı
Ne okuduysanız, ya da ne iş tecrübeniz varsa onu yapın, yeni bir iş yapmak istiyorsanız çok araştırmanız gerekiyor ve kendiniz de çok iyi hazırlanmanız gerekiyor.
Tamerlan
S
Yeni Üye1 yazı
12/10/2008 : 22:41:15#67
Web sitesi
Alıntı
Antalyada yoğun olarak turizm oldğu için;
1-) Havuz kimyasalları çevreniz ve ikna yeteneğiniz varsa
2-) İnşaat sektörü de elle tutulur düzeyde bakım ve onarım işleri
Ama bence bu sektörlerde çalış önce
1-) Havuz kimyasalları çevreniz ve ikna yeteneğiniz varsa
2-) İnşaat sektörü de elle tutulur düzeyde bakım ve onarım işleri
Ama bence bu sektörlerde çalış önce
D
Yeni Üye5 yazı
antalya turistlik biryer olduğundan hediyelik eşya incik boncuk gibi şeyler olabilirhem bayana uygun bir iş benim fikrim umarım beğenirsiniz
optima
H
Üye142 yazı
Millet yazmayın artık ya BAYAN kafa yapıyor !!iş fikirleri olan varsa pazar yerine yada iş fikirlerine form konusu açsın bizde değerlendirelim SAYGILAR!!
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!
S
Yeni Üye18 yazı
27/10/2008 : 00:44:11#70
Web sitesi
Alıntı
PARA VE JETONLA ÇALIŞAN BU MAKİNALAR İSTENİLEN PARA İLE ÇALIŞABİLİR.
(OYUNCAK KAPAN KEPÇE MAKİNASI)
HAFTADA 1 SAAT İLGİLENMENİZ YETERLİDİR.
AYDA 1000-1500ytl GELİR MÜŞTERİLERİMİZİN AYLIK ORTALAMA GELİRİDİR.
KALABALIK VE İŞLEK MEKANLARA KOYABİLECEĞİNİZ BU MAKİNALAR ÇOK POPULERLERDİR.
SATIŞ SONRASI HİZMET GARANTİLİ, TÜRKÇE MENÜLÜ VE LED IŞIKLANDIRMA TEKNOLOJİSİ İLE DONATILMIŞTIR.
GİRİŞİMCİLER İÇİN ÇOK İYİ, KARLI, RİSKSSİZ VE NAKİT SABİT GELİRLER ELDE ETMENİN EN İYİ YOLUDUR.
VENDİNG SEKTÖRÜ DÜNYADA HIZLA GELİŞMEKTE VE TÜRKİYE GİBİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE İYİ FIRSATLAR SUNMAKTADIR.
DÜNYADA VAR OLAN KRİZ SÜRECİNİ EN BAŞARILI VE RİSKSSİZ ŞEKİLDE FIRSATA ÇEVİRMENİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN YANINIZDAYIZ.
İRTİBAT:
KARINCA OUTLET PARK TURKEY
MERKEZ - İSTANBUL
www.karincaoutletpark.com
0212-523-65-16
0539-647-95-25
0543-679-89-92
CANLI MSN: seckini@hotmail.com
B
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar ben konyada yaşıyorum...10 milyar sermayem var... bir bayan olarak nasıl bir iş yapabilirim...bana sakın tuhafiye demeyin:)) fikirlerinizi bekliyorum...
burchuuu
D
Yeni Üye45 yazı
burcuxburcu .. incik boncuk bijuteri ,, iç çamaşırı ,, küçük bir parfümeri ,, sandviç dükkanı ,, çeyizci ama sermaye biraz yükselebilir belki ,, ihraç fazlası kıyafetler ,, kuaför kadar abartmadan sadece kaş,vs. alınabilen bir mekan ufak çaplı inan çok iş yapar bu ,, bitkisel ürünler ... bu alternatifleri çoğaltmakk mümkün tabii .
E
Üye170 yazı
Selam Rukiye hanım;
Diğer yorumlarda güzel fikirler var tabi ki ancak size ben hakkaten güzel bir fikir vermek istiyorum. Eğer gerçekten böyle bir sermayeniz varsa bunu bu akdar açığa vurmanız bence hata. Neyse yaklaşık 10-15.000YTL ile yapabileceğin bir iş var ve geleceği çok parlak. Sana şunu öneriyorum. Yemek sektörüne yönel. Nasıl mı? Diyet yemekleri üretim evlere servis yapan bir işletme kur. Gerek hasta olanlar için, gerek formunu korumak isteyenler için, gerek zayıflama isteyenler için, gerek sporcular için yemekler hazırlamalısın. Biliyorsun herkes zayıflamak, formunu korumak, forma girmek, sağlıklı beslenmek ister ancak karışık yemek tarifleriyle boğuşmayı da beceremezler. Gerek tembellik gerek de bilgisizlik yüzünden bunu gerçekleştirememektedirler. Yapman gereken hijyenik şartlara uygun tesisini kurmak, bilgili ve deneyimli diyetisyen veya gıda uzmanlarıyla anlaşmak, reklamını iyi yapmak, motorize veya oto servis sağlamak ve sipariş almak. Şuraya yazıyorum 2 yıl içinde tam 20 kat büyüme gösterecek ve şubelere sığmayacaksın. Bu yazı da burada kalsın ve silinmesin. açıp bunu okursun.. Başarılar diliyorum Rukiye hanım...
Diğer yorumlarda güzel fikirler var tabi ki ancak size ben hakkaten güzel bir fikir vermek istiyorum. Eğer gerçekten böyle bir sermayeniz varsa bunu bu akdar açığa vurmanız bence hata. Neyse yaklaşık 10-15.000YTL ile yapabileceğin bir iş var ve geleceği çok parlak. Sana şunu öneriyorum. Yemek sektörüne yönel. Nasıl mı? Diyet yemekleri üretim evlere servis yapan bir işletme kur. Gerek hasta olanlar için, gerek formunu korumak isteyenler için, gerek zayıflama isteyenler için, gerek sporcular için yemekler hazırlamalısın. Biliyorsun herkes zayıflamak, formunu korumak, forma girmek, sağlıklı beslenmek ister ancak karışık yemek tarifleriyle boğuşmayı da beceremezler. Gerek tembellik gerek de bilgisizlik yüzünden bunu gerçekleştirememektedirler. Yapman gereken hijyenik şartlara uygun tesisini kurmak, bilgili ve deneyimli diyetisyen veya gıda uzmanlarıyla anlaşmak, reklamını iyi yapmak, motorize veya oto servis sağlamak ve sipariş almak. Şuraya yazıyorum 2 yıl içinde tam 20 kat büyüme gösterecek ve şubelere sığmayacaksın. Bu yazı da burada kalsın ve silinmesin. açıp bunu okursun.. Başarılar diliyorum Rukiye hanım...
Süper Gelecek
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz