Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

BaşlatanteoshakerTarih28/12/2007 22:19:49Yorum73

İlk mesaj
Üye238 yazı
Dolichetekstil yetkilisi, AGIBEM size destek olmuyor mu? Kredi kullandiniz mi merak ettim?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
73 yorum
Yeni Üye13 yazı
MRB SERİKTEN MEVLÜT HEDİYELİK+GÜMÜŞvb. TAKI TÜRLERİNİ BULUNDURAN BİR DÜKKAN AÇABİLİRSİN ÖĞRENCİLERİN YOĞUN OLDUĞU BİR BÖLGEDE AÇABİLİRSİN KOMŞUMUZUN KIZI BU İŞTEN SERİKTE GÜZEL PARA KAZANIYOR
zıpkıncı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
Bayan vaz geçtim dedi siz halen yazıyomusunuz anlamadım gitti ya.
Çalışmak Satmak Kazanmak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı

MERHABA GEÇEN GÜNLERDE NORVEÇ 100 BİN İŞÇİ ALACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BANA YAZSIN. İYİ GÜNLER.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı
hala rukiyeye fikir verenler var ,, şaka gibi :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
merhaba sizinle beraber emlak isi yapabiliriz
kmsl

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emlakçy
Yeni Üye46 yazı
Paranı banka enerji ve sigorta şirketlerinin hisselerine yatır bekle.

Çok ciddiyim. İstediğin an nakit.

Ticaret bu puslu havada yapılacak en son iş olmalı bence.....

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
sizlere cılgın iletişimden bahsedebilirim sermayesi az olan kara yüksek olan bir iştir herturlu konuda yardımcı olabilirim sadece bana ulasmanız yeterli adem__54@hotmail.com takıstır magzaları cılgın iletişim ve bunun gibi bir cok iş konusunda yardımcı olurum :

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
selam
Daha önce calismadiysan bence iş kurman cok zor. herkes kendi işini över kendi işini önerir. parasi olup meslegi olmayanlar için ticaret e atilmak cok zor. en güzeli bir işe girip çalışmalısın. parayı yatırmalısın banka ya.ticaret cok riskli dir. yorulmuyacagin kendi işinin olmasi güzel aslina bakarsan.. ticarete atilmak icin önce normal bir iş yerinde çalışmalısın.. hoşçakal
selam

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı
merhaba: rukiye hanım sermaye için iyi paranız var ama 2/3 yıldır piyasalar bozuk suanda otomotiv ve insaat sektöru in ama insaat ta geriledi neyse benimde çok guzel planlarım var guclu ortaklar olması lazım.size önerim kozmetik urunler sağlık urunleri kış işletmeleri yaz işletmeleri yani cafe tarzı aslında çok şey vardır ayıklamak lazım buda işin zor tarafı :D

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye141 yazı
ßu Sermaye İle Seni Gerçekten Uçuracak Bir İş Önerim Var Katlaya Katlaya Helal Para Kazanmak İçin ßenim Fikrim Gerçekten Mükemmel.Diyeceksinki Sen Neden Yapmıyorsun Sermayem Olsa Hemen Yapacağım.Ama Bu Projenin Bir An Önce Hayata Geçmesini İstiyorum İlgileniyorsan Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net Ekle Görüşelim
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
baklava satışında çalışacak bayiler arıyoruz tatlak2000 @hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye13 yazı
arkadaşım eger elınde anllatıgın gıbı bı para varsa bence bir iş makınası al veee bi şantıyeyle anlaşş iş makınasını kıralık olarak şantıyelrde çalıştır gunumuzde en çok kazandıran işlerden biri aylık iyi geliri vardır.
O. keleş

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
enginnn bey şu 6 bin ytl yle kurulacak işi bıraz detaylıca anlatırsanız sevınırzzzz.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er
Yeni Üye76 yazı
Selamlar ismim erdinç bodrumda 12 yıldır turuzimle uğraşıyorum oto kiralama sekteründe geniş bir portföye sahip durumdayım vebu meslekte web sayfamı ve resmi e.mail adresmi kurdum ciddi bir yatırımcı arıyorum tekrar söylüyorum geniş bir müşteri potansiyelim var ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin 29 yaşında 1 yıllık evliyim teşekkkürler google erdinç tekin yazmanız yeterli olcaktır tüm bilgilerim karşınza çıkar zaten 0532 6063913
Samimiyet lütfen
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye0 yazı
slm rukiye sana göre rahat ve güzel bir iş var antalyada oturuyomusun egerki birde merkezde isen bi bayanın sadece oturarak yöneticilikle kazanacagı bi iş var 80000 yel sermayenın en güzel şekilde kulanman için büyük bi kargo şirketi ile irtibata geç (aras,yurtiçi,sürat vb) ve şubelik veya acentelik al bayansın bunuda koz olarak kullanıp antalya ve çevresindeki iş sahası olan yerlere gidip cazibeni kullanıp firmaları baglarsan cok güzel para kazanırsın bunun için bir ofisin iki elmana bir pc biryazıcı ve birde servis arabasına ihtiyacın var insallah hayırlı olur sana kolay gelsin
koçoğlu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye0 yazı
bak beni dinlersen antalya gibi yerdesin bir çok firma vardır şimdi sen gidiyosun büyük bi kargo şirketi ile anlasıp şube veya acentelik almayı düşünüyosun bana kalırsa şube her zaman karlıdır bayansın cazibeni kullanıp şöyle 30 40 firma ayarlarsan sana gerekli olan 1 ofis 1 servis arabası 2 tane eleman baska hiç bişeye gerek yok kendi iş yerinde çok rahat calışırsın basında agrımaz açıkçası akarı yok kokarı yok şimdiden sana kolay gelsın benım elimde o kadar sermaye olsa keske
koçoğlu

Yeni Üye0 yazı
bak beni dinlersen antalya gibi yerdesin bir çok firma vardır şimdi sen gidiyosun büyük bi kargo şirketi ile anlasıp şube veya acentelik almayı düşünüyosun bana kalırsa şube her zaman karlıdır bayansın cazibeni kullanıp şöyle 30 40 firma ayarlarsan sana gerekli olan 1 ofis 1 servis arabası 2 tane eleman baska hiç bişeye gerek yok kendi iş yerinde çok rahat calışırsın basında agrımaz açıkçası akarı yok kokarı yok şimdiden sana kolay gelsın benım elimde o kadar sermaye olsa keske
koçoğlu

Yeni Üye0 yazı
koçoğlu

Yeni Üye1 yazı
beni yanına alabilırsın mesela bende çalışmak istıyorum bana sorarsan cafe tarzı bişeyler uygun olur dıee düşnyorum ama sen daha ıyı bılırısn tabı en ıyıısını yapıosn araştırmakta fayda war kıb bb

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
ya arkadaslar sizi gercekten anlamiyorum bu forum da rukiye hanim ben vazgectim demesine ragmen ve forum icerisinde baska arkadaslarin is fikri istemesine ragmen 2006 da yazilmis bir mesaj olmasina ragmen ve bazi arkadaslarin uyari mesaji atmasina ragmen ve ustune ustluk bende bu mesaji yazmama ragmen sanirim halen rukiye hanima fikir vermekten kimse vazgecip is fikri isteyen ve ihtiyaci olan arkadaslara donupte bir fikir verecegini hic zannetmiyorum simdi ben desem ki benim tek sermayem buyuk bir arzu ve istekle is yapmak fakat ne is yapacagimi bilmiyorum bu konuda fikre ihtiyacim var fikirlerinizi bekliyorum desem birinin bana fikir vermesi bana hayal gibi geliyor :) sanirim cazb edici taraf 80 milyar ah ah oda bizde yok amacimiz onu kazanmak bari elim degmisken bende rukiye hanima fikir verim ayip olmasin :) rukiye hanim gelin sizin paranizla ortak bir isler yapalim siz turkiyede ben australiada ticaret yani tabi yaslanip o parayi torunlariniza miras birakmadigsaniz hala :)saygilar

Yerleşim Avustralya / MelbourneMeslek Serbest meslek
Editör5590 yazı
80 binim var diyen bir antalyadan bir rukiye hanım demekki bu başlıklada desteklenince çok hit alıyor. Böyle bir başlık daha var, yıllar olmuş bilmem kaçıncı sayfaya ulaşmış. Halen yazıyorlar teklifte bulunup fikir veriyorlar, oysa başlığı yazan bir daha hiç girmemiş siteye, bizede okumak kalıyor artık her girişte böyle başlığa ısrarla yazanları. Bir bakıma eğlence oluyor.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Rukiye hanım Antalyada turistik eşya mağazası açabilirsiniz o parayla. Hayırlı olsun. ??!!
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
ben gaziantepte yaşıyorum.Bayanım.20bin ytl sermayem var.güzel bir iş fikri olan bir ortak arıyorum.ilgilenirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ev kadyny
Üye116 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
80 binim var diyen bir antalyadan bir rukiye hanım demekki bu başlıklada desteklenince çok hit alıyor. Böyle bir başlık daha var, yıllar olmuş bilmem kaçıncı sayfaya ulaşmış. Halen yazıyorlar teklifte bulunup fikir veriyorlar, oysa başlığı yazan bir daha hiç girmemiş siteye, bizede okumak kalıyor artık her girişte böyle başlığa ısrarla yazanları. Bir bakıma eğlence oluyor.

İ M Z A

Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
bir bayan için elinizdeki sermaya ile en güzel iş kolu genlerim coğunlukta kullandığı bir cadde üzerinde takı toka parumeri ve bayan iç çamasırı saten bir mağaza cağdas dizeyn edilmiş fereh bir mazaza maliyet ortalama kira hariç 30,000-50,000ytl bol kazanclı hareketli bir iş kolu

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye76 yazı
oto yıkama olurmu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
slm ben nevşehirden orhan yazıcı bende 100 milyarla elektrik malzemeleri sattım dükkan actım cok ii para kazandım cünkü insaat sektörü mecbur olacak bide aldıgın ürünler dursada zarar etmessin en iyisi elektrik elektroni yeri ac ortan99@hotmail.com
orhan

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye1 yazı
restorant

Yerleşim Türkiye / Mu? VartoMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
merhaba bayan antalyada ne yapıcanı bilemem ama bana siponsor olursan istanbulda gümüş kayanağıyla ilgili bir imalathane açmayı düşünüyoruz üreten kazanır mantığı var kabul edersen sende kazanırsın bizde ölümsüz bir iş tüm yorun gönderenlerde deyerlendirebilir

Yerleşim Türkiye / Ystanbul