İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
73 yorumS
Yeni Üye2 yazı
jet
T
Yeni Üye4 yazı
03/01/2008 : 14:32:15#2
Web sitesi
Alıntı
ithalat ihracat hakkında destek verebilir veya gümrük işlemleriniz ile ilgili bütün konularda yardımcı olabilirim ..ulaşmak için mutatar@hotmail.com a email atarsanız sevinirim..herkese hayırlı işler bol kazançlar
XXY
A
Yeni Üye1 yazı
06/01/2008 : 16:34:13#3
Web sitesi
Alıntı
mrb arkadaşlar ben ali aslan bursa bitkisel yöresel ürünler satacacak toptan ve perakende bir işyeri acmayı düşünüyorrum 15 20 bin ytl ye yapıla bilinecek biriş malum şuan bitkisel ürünlerin terendi yüksek düşünürseniz beraber yapabiliriz organibursa@hotmail.com
aliaslan
T
Yeni Üye1 yazı
ttt
G
Üye639 yazı
Faiz haram!!!
saygılar
saygılar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
C
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Rukiye Hanım,
Sizin 80 milyarı millet gözünde çok büyütmüş. Ben de milyon dolarlar war gene de 1 Ytl bile yatırım yaparken defarlarca kez analiz edip uzmalarla görüşüyorum. Size tavsiyem iş niteliğinde olmayabilir belki... Ama şunu söyleyebilirim. Yapacağınız işin çapını yalnızca 80 Milyarla kısıtlamayın. KOSGEB ile ilgili araştırma yapın ve yapacağınız işe devletin hibe desteklerini yada uygun kredi imkanlarını kullanarak girin... Bu gibi sitelerden yardım istemek yerine danışmanlık şirketlerinden fikir almaya çalışın. Sonuçta 80 bin YTL'nin mi batmasını istersiniz yoksa tam size göre bir iş bulmak için yapılacak 10 bin YTL lik bir masrafı mı? Ayrıca dolandırılmamaya dikkat edin başka arkadaşların da belirttiği gibi. Bu site aracılığıyla size yardım etmek isteyen kişilerle iletişime geçmekten kaçının, güvenlik için. Zaten burada birisinin gerçekten para edecek fikri olsa parayı ne yapar yapar bulur. Burada sunulan fikirler herkesin aklına gelen şeyler zaten. Kimsenin aklına gelmeyeni yada az kişinin düşünebileceği bir iş fikrini ancak bedelini ödeyerek uzman kişilerden alabilirsiniz ve kağıt üzerinde gerekli bütün bilgilere sahip olursunuz. Önünüzü daha net görebilirsiniz bu sayede. Yazınızı tesadüfen girdiğim bu sitede görünce bende bir parça fikrimi beyan etmek istedim. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Kendinize iyi bakın... Sağlıcakla kalın...
Sizin 80 milyarı millet gözünde çok büyütmüş. Ben de milyon dolarlar war gene de 1 Ytl bile yatırım yaparken defarlarca kez analiz edip uzmalarla görüşüyorum. Size tavsiyem iş niteliğinde olmayabilir belki... Ama şunu söyleyebilirim. Yapacağınız işin çapını yalnızca 80 Milyarla kısıtlamayın. KOSGEB ile ilgili araştırma yapın ve yapacağınız işe devletin hibe desteklerini yada uygun kredi imkanlarını kullanarak girin... Bu gibi sitelerden yardım istemek yerine danışmanlık şirketlerinden fikir almaya çalışın. Sonuçta 80 bin YTL'nin mi batmasını istersiniz yoksa tam size göre bir iş bulmak için yapılacak 10 bin YTL lik bir masrafı mı? Ayrıca dolandırılmamaya dikkat edin başka arkadaşların da belirttiği gibi. Bu site aracılığıyla size yardım etmek isteyen kişilerle iletişime geçmekten kaçının, güvenlik için. Zaten burada birisinin gerçekten para edecek fikri olsa parayı ne yapar yapar bulur. Burada sunulan fikirler herkesin aklına gelen şeyler zaten. Kimsenin aklına gelmeyeni yada az kişinin düşünebileceği bir iş fikrini ancak bedelini ödeyerek uzman kişilerden alabilirsiniz ve kağıt üzerinde gerekli bütün bilgilere sahip olursunuz. Önünüzü daha net görebilirsiniz bu sayede. Yazınızı tesadüfen girdiğim bu sitede görünce bende bir parça fikrimi beyan etmek istedim. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Kendinize iyi bakın... Sağlıcakla kalın...
Y
Yeni Üye25 yazı
canuludağ adlı yazara katılmakla beraber, sitedeki herkesi neredeyse dolandırıcı durumuna sokmasınıda esefle karşılıyorum. elbetteki haklı olduğu konular var. her adres veren fikrim var diyenle irtibata geçip güvenmemek gerekir kimse kimseyi tanımıyor çünkü ama burası bir serbest kürsü ve girenlerde saftirik insanlar değildir herhalde. kaldı ki iyi niyetle fikrini yazn pek çok arkadaşta olduğuna eminim. dolandırıcılık her yerde var. dikkatli olmakta faydlı.ama herkesi aynı kefeye koymakta pek akıl karı değil ozman siz ne arıyorsunuz burada diye sorarlar.her neyse.
diğer bir açıdan bakacak olursak elbetteki profesyonel destek alınmalı bu kesin. krediler hibeler gözden geçirilmeli ama sayın yazarın söylediği kadar profesyonel işleyen bir sitem olsaydı ülkede insanlar bu tarz sitelere gelmezdi. dilerim anlata bilmişimdir. Ülkedeki sistemin profesyonelliğinden emin olmayan ve daha önce bu tür girişimlerde bulunan biri olarak yazıyorum. bir soru ile gidiyor aklınızda binlerce soru ile çıkıyorsunuz. Avrupada ki gibi değil bizde profesyonel destekler ne yazık ki. diğer bir olayda şu ki bahsi geçen profesyoneller size yeni iş fikirleri vermiyor fikri siz bulacaksınız onlar detaylandıracak. eğer kelin ilacı olsa başına süermiş o profesyoneller bir fikir bulsa zaten yua kendileri ve ya bir yakınları yapar. ama destek alınması konusunda hem fikirim ama bir fikir ve ön fizibilite çalışması ile gidilmeli. elinizde para ile gidip "ben ne iş yapayım" dediğinizde arakadaşın buradkiler için yazdığı aynı şey orada da geçerli(!) fikri bulup detayları için destek almak en akıllıcası.
saygılar.
diğer bir açıdan bakacak olursak elbetteki profesyonel destek alınmalı bu kesin. krediler hibeler gözden geçirilmeli ama sayın yazarın söylediği kadar profesyonel işleyen bir sitem olsaydı ülkede insanlar bu tarz sitelere gelmezdi. dilerim anlata bilmişimdir. Ülkedeki sistemin profesyonelliğinden emin olmayan ve daha önce bu tür girişimlerde bulunan biri olarak yazıyorum. bir soru ile gidiyor aklınızda binlerce soru ile çıkıyorsunuz. Avrupada ki gibi değil bizde profesyonel destekler ne yazık ki. diğer bir olayda şu ki bahsi geçen profesyoneller size yeni iş fikirleri vermiyor fikri siz bulacaksınız onlar detaylandıracak. eğer kelin ilacı olsa başına süermiş o profesyoneller bir fikir bulsa zaten yua kendileri ve ya bir yakınları yapar. ama destek alınması konusunda hem fikirim ama bir fikir ve ön fizibilite çalışması ile gidilmeli. elinizde para ile gidip "ben ne iş yapayım" dediğinizde arakadaşın buradkiler için yazdığı aynı şey orada da geçerli(!) fikri bulup detayları için destek almak en akıllıcası.
saygılar.
M
Yeni Üye26 yazı
bence bayan kuaförü olabilir ilginç bir dukkan tasarımı guzel olur.öncelikle dukkan ı ve tasarımını super yap.yab-nı sıra dışı olsun.kadınları çeksın.sankı evınde çay partısı apıyor olsun bence.....
sonra yemek yapmaya yetenegın varsa ev yemeklerı yap.
belkıde osmanlı dan kalma bır dukkan tasarlarsın ve çalışanlar osmanlı gıbı gıyındır.farklı ve ılgınç olur..
kolay gelsın inşallah istedıgın gıbı olur....
sonra yemek yapmaya yetenegın varsa ev yemeklerı yap.
belkıde osmanlı dan kalma bır dukkan tasarlarsın ve çalışanlar osmanlı gıbı gıyındır.farklı ve ılgınç olur..
kolay gelsın inşallah istedıgın gıbı olur....
E
Yeni Üye2 yazı
Arkadasşar bakıyorumburada da
Merhaba, demiş
Ben Antalya'da 80 milyar sermaye ile iş kurmak istiyorum.
25 yaşındayım, bayanım. demiş herkes lagunya gıbı zıplamıs .herekes kafasına gore yazamıs.
bende 35 yasında bır erkegım iyi bir butcem var
eger iş yapmak ısteyıpte saglam bır butce acıgı olan varsa aklındakı proje yı hayata gecırebılırım
ama arkadaslar eften puften işler olmasın
Merhaba, demiş
Ben Antalya'da 80 milyar sermaye ile iş kurmak istiyorum.
25 yaşındayım, bayanım. demiş herkes lagunya gıbı zıplamıs .herekes kafasına gore yazamıs.
bende 35 yasında bır erkegım iyi bir butcem var
eger iş yapmak ısteyıpte saglam bır butce acıgı olan varsa aklındakı proje yı hayata gecırebılırım
ama arkadaslar eften puften işler olmasın
Z
Yeni Üye2 yazı
cagatay
A
Yeni Üye2 yazı
merhaba bende bodrumda yaşıyorum en fazla 10 bin ytl ile başlanılabilecek bir iş arıyorum
güzel fikirleri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
güzel fikirleri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
A
Yeni Üye2 yazı
Sizin ne gibi bir branşla ilgilendiğinizi bilmiyorum diyemem size şu nu yapın ben olsam teknoloji ile ilgili işler ve medikal ve kozmatik ürünler hakkında işler kurardım .iyi akşamlar
By KOSKER
M
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben mehmet siz tafsyem bu paryla bir interne kafe acacın
mehmet
A
Yeni Üye2 yazı
eğer ilginiz varsa süt sığırcılığı tesisi kurun.
R
Yeni Üye43 yazı
çorap atölyesi kur
R
Yeni Üye43 yazı
çorap uretip satın çunku her zaman her yerde pazarı vardır çok tatlı parası var
D
Yeni Üye45 yazı
ışık katılıyorum size ,, vallahi ne güzel söylemişsiniz ben bildim bileli rukiye hanıma fikir veriyor burdakiler ... aaa bide çok merak ediyorum rukiye hanım şu an ne iş yapıyorsunuz peki bi cevap verirmisiniz ,, sektör olarak neyi seçtiniz ?
P
Yeni Üye20 yazı
iş kurmak isteyen arkadaşlar lütfen GİRİŞİMCİLER başlığı altında açtığım formatı inceleyin lütfen
a.özcan
M
Yeni Üye1 yazı
izmitte yasıyorum 50000sermayem var ne iş yapabılırım onerlerınızı beklıyorum
I
Üye193 yazı
11/03/2008 : 15:49:58#20
Web sitesi
Alıntı
sermayesi olam tüm arkadaşları davet ediyorum!
nedenvariz@hotmail.com
ayrıntıya gerek yok ciddi iseniz ciddi olanın ciddiyeti zaten anlaşılıyor!
nedenvariz@hotmail.com
ayrıntıya gerek yok ciddi iseniz ciddi olanın ciddiyeti zaten anlaşılıyor!
SIFIR RİSK=SIFIR SERMAYE
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3152
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3367
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3370
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3249
http://www.kitapdunyamiz.tr.gg
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3152
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3367
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3370
http://www.birelinnesivar.net/default.asp?pinno=3249
http://www.kitapdunyamiz.tr.gg
V
Yeni Üye7 yazı
Geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı bir yıl kadar işime ara verdim . sGağlığıma kavuşunca işimide değiştirmek istedim bu sebeple bu tip sitelere bakınırken geleceğin 8 iş kolu konusunda b ir yazı okudum . Ben 20 yıldır fitness aletleri üreticisi ve ihracatçısıydım Çinlilerin bu konuda baskısından bıkmıştım. fakat oradaki 8 iş tavsiyesinden birini çocuk fitnesi olarak görrünce kendimi Arşimet sandım çunkü çocuklar için fitness salonu adı altında yazıyı mgordüm malum bizde çocuklar öğlenci sabahçı olarak okuyor, mesela çocuk okul çıkışı geliyor isteğe bağlı yemeğini yiyor öğreymeler nezaretinde etüt ve ders çalışıyor fitness aletlerinde çalışmaya(body bulding deyil) sadece boy uzatma kilo verme gibi ordan kısıtlanmış şekşlde elektronik oyunlara geçiyor peşinden animasyon ve çeşitli eğlence. Malumunuzdur biz insanların en değerli varlıklari çocuklarıdır araştırmalarımda anket şeklinde sordum böyle bir durumda ne kadar para verirsiniz diye aldığım yanıt isteğimi iki katı oldu.düşünün akşam çocuğunuzu busalondan deşarz olmuş derslerrini çalışmış vaziyette aldığınızda akşam çocukla hiç bir sorununuzda kalmamış oluyor.çalışan ailelelerin tercihi siz olmazmısınız.
Ben yasal ve üretim çalışmalarına başladım. Türkiye genelinde sadece destek alarak kendi işlerini kurmak isteyen arkadaşlar arıyorum
Gençkal
Ben yasal ve üretim çalışmalarına başladım. Türkiye genelinde sadece destek alarak kendi işlerini kurmak isteyen arkadaşlar arıyorum
Gençkal
M
Yeni Üye1 yazı
slm, çok dikkatli olmalısınız bir hata geriye dönülmez sonuçlar doğurabilir, Mevla kalbinize göre versinnnn
slmlr
E
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar ticaret hayatında tek şart bildiğin işi yapmaktır.aksi halde hiç batmam diyen yüzlerce kişi tanıyorum.birde ilk olan kazandırır. projelendirilme safhası bitmiş çok yeni ve ilk olan bir kaç iş var elimde isteyenle paylaşabilirim
N
Yeni Üye35 yazı
slm asfalta cephe sekiz dönüm arsa içinde 450 m2 85 m2 ev burada kimyasal üretim yapabiliriz tabiki bende sermaye koymak süretiyle saygılarımla
C
Yeni Üye1 yazı
merhaba bu parayla çok kolay 1 e 5 kazanırsın ben oto kiralama işi yapıyorum ve çok tutuluyor tavsiye derim
ümitçolak
D
Yeni Üye1 yazı
merhaba namık kemal bey. benımde cok fazla sermayem yok ama fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - tourenman Antalya kemerden saygilar. Sizen bilgi alma yazi okdum.Siz gercekten bir yatirm yapmak istiyorsaniz akili bir fikir alis versis yapmak sorundasiniz.Size 1 veya 2 guzel fikir verebilirim.Ortalama ilk yilinda 35-45% artis olan bir is daha sonrasi artis.kendim bir incomming acantata touroperation sorumlusuyum. Daha fazla bildi arz ederseniz mail beklerim. saygilarimla...N>K>E |
E
Yeni Üye5 yazı
29/03/2008 : 19:58:33#27
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, bu yazıyı kaale alırmısınız bilemiyorum ama, 4 yıldır yatırım yaptığım ve bu ülkede sadece 3 firmanın yaptığı bir işi yürütüyorum. Çok yeni bir pazar ve dünyaya baktığımızda ölümsüz iş diyebiliriz.Yatırım miktarım bütcemi geçtiğinden dolayı , faaliyete geçirmeme rağmen işi yürütmekte ve kurumsallaşmakta zorlanıyorum. Osebeple size bu konuda bilgi vermek isterim. Dinlemenizde ciddi fayda vardır. Saygılar. İozer 0506 269 23 02.
İozer
Z
Yeni Üye2 yazı
80000YTL İLE BİR DAİRE ALMANIZI ÖNERİRİM. ÇÜNKÜ İŞ KURMAK BU ZAMANDA RİKSLİ İŞTİR. KRİZ DÖNEMLERİNDE İŞ YERLERİ İFLAS RTMİŞTİR. ŞU ANDA BİLE ESNAFIN DURUMU ÇOK KÖTÜ. BOYNA İŞÇİ ÇIKARIYORLAR. BEN BİLE LİMİTED ŞİRKETİ KURMA HAYALİNDEYİM. FAKAT ORTAK BULAMIYORUM. İŞ YAPACAK GÜVENİLİR ORTAK OLMALI VE DE ÇALIŞKAN VE CESUR OLMALI SONRASI KOLAY. ANCAK PARA KAZANABİLMEK SORUN. BAŞARILAR.
N
Yeni Üye38 yazı
gerçekten güzel bir iş kurmak istiyorsan beni nuhgultekin@gmail.com mesaj at email sana detayları vereyim saygılarımla
N
Yeni Üye1 yazı
güzel işler yapabılırsınn kozmetık guzellık bakım bır salon;)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz