Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Buharli Oto Yikama

Başlatankazim güldaliTarih12/01/2010 07:07:28Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
slm herkese ben almanyada yasamaktayim benim bulundugum cevrede araba yikama yok denir ben buharli sistemde yikama yapmak istiyorum buhar makinalari fiyatlari nedir acaba ve almanyada bu isi yapanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim

Yerleşim ALMANYA / SiegenMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye35 yazı
kimse yok galiba yardin edebilecek

Yerleşim ALMANYA / SiegenMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
Merhaba, benm bulunduğum bölgede buharlı oto yıkama işi yapan bir iki firma vardı bi kaç ay içinde gazetede devir ilanlarını okudum. İlk duyduğumda bende kesin bu iş tutar demiştim çünki su israfı azalacaktı, insalar bu konuda duyarlı olup araçlarını bu sistemde yıkatır die düşünmüştüm. ama öye olmadı gördüğüm kadarıyla. Firmalar pazarlamayı iyi yapmıştı AVM otoparklarında çıtır hosteslerle işin tanıtımını yaptılar hosteslerinde etkisitiyle ilk etapte insanlarda merak uyandı acaba nedir nasıl oluyor die sırf meraktan aracını yıkatan tanıdıklarım var ama memnun kaldım diyen yok..! Pratikte oldukça kolay görünüyor ama temizlik etkisi o kadar kaliteli değil. Çünki ağır hatta çokta ağır olmayan lekelerde oldukça etkisiz kalıyor. Oto yıkama açmak istiyorum diyorsanız sakın ola buharlı sistemle çalışmayın derim bir gelen bi daha gelmeyebilir, Müşteri memnuniyeti çok önemli, sonuçta hizmet satıcaksınız..

Yerleşim Türkiye / NicomedyaMeslek Ynternet