Konu başlığı Pozitif düşünce.Ne güzel.Pozitif düşüncenin nimetleri,"konsantire" olmak,çiçekler,eşyanın tabiatı,kelebekler,arkasından da doğan güneşe merhabalar,teşekkür ederim,rica ederim...gibi medeniyetin beşiği sayılan İngiltere'nin sanayi toplumu olmasını ve şimdilerde bilgi toplumu olmasını tam açıklamasa bile,pozitif, SİHİRLİ kelimelerin etkileri...,magna carta'ya dahi bu cümlelerin kattığı yadsınamaz etki.Deneyin ,farkı göreceksiniz....İnanmazsanız olmaz.Ama yine de deneyin,farkı farkedin.Çamaşırlar daha da beyaz.İsa peygamber'in 13.Havarisi'nin DEMOKRASİ olduğunun bulunması ve hristiyanlarda shock etkisi,13.havarinin de havarilerinin bulunması ve DÜNYADA SHOCK etkisi!DEMOKRASI'nin "kuru"fasulyeyle birleştiğinde fasulyenin gazını alması ve fasulyeyi kendi yüce değerleriyle aydınlatması ama taze fasulyenin üzerine bir türlü etki edemeyişi,ıslah olmayan taze fasulyenin aydınları kızdırması ve taze fasulyenin demokrasi düşmanı ilan edilişi,demokrat olabilmesi ve AB ye girebilmesi için kurufasülye üzerinde soykırım yaptığını,aslında gazı olanın kendisi olduğunu ve barbar olduğunu kabul etmesi gerektiği...Derken kim daha uzağa işer yarışması.Yönetici olmanın verdiği dayanılmaz ezicilik ve istemeden! de olsa bunları kullanmaya çalışma çabaları.Kodum mu oturturum tarzı'nın,ben daha çok kitap okudum sayalım mı ha?sayalım mı? tadında silaha dönüşmesi, belaltı bölgesine vurma çalışmaları...Çorba içinde duman olmak isteyişim,süblimleşmenin örneği olmam,prof hawking'in kara delikler'inin çekim gücüne kapılmak,evrende;uzaya rengini veren siyah madde,gravitasyon,human albumin,azimle defekasyonun mermerde yarattığı perforasyon,artı değer teorisi,timsah ve daral oğlan,teoride ve pratikte yalaz beyler...Türk filmi formunda itişmelerimiz...ironinin canını seveyim....Havuç var.............Benim havucum daha vitaminli,SAYALIM MI HA SAYALIM MI?