Belki çoğunuz benden çok gençsiniz.biz eşimle birinci evreyi memur emeklisi olarak tamamladık. ( bu arada ben ev hanımıydım) ikinci evremizde emeklilik sonrası benim uslanmaz ticari dürtülerim sayesinde esnaf olarak devam ettik .belki lise mezunu oluşum ev hanımlığını kendime yakıştıramam ticareti çok sevmem sebeb ne olursa olsun 11 yıllık çeşitli sektörler değiştirerek esnaflık deneyimimi şu anda sizlerden biri olarak devam ettiriyorum .hatalarımı zaman zaman sorguluyorum tabiki zaman acı ama gerçek çok güzel öğretiyor. neyse yaşanan yaşandı şimdiden sonraya bakmalıyız. bataklıktan çıkmanın yollarını aramalıyız. aslında şu anda uğraştığımız işimiz çok güzel bir sektör. turizm antalyada otel işletiyoruz fakat şanssızlıklar peşimizi bıraksa belki 2010 da kurtuluruz. bu hayattaki sınavımız bittiyse başarırız yok hala bitmediyse çabalamaya devam. anlatmama gerek yok takip edilen yollar uğraşılan konular hep aynı. yalnız dikkatimi çekti kimse devlete olan ssk maliye gibi ciddi borçlanmaları anlatmamışız. aslında bankalardan sonra belimizi büken çok ciddi bir konu. sıkıntılar o kadar çokki kendim gibi damdan düşenleri görünce çok heycanlandım. akıl akıldan üstündür paylaşımlarınızı bekliyorum saygılarımla
günnaz