Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Turizim Acentası Konusunda Bilgi

BaşlatanzoultanTarih13/07/2009 14:41:29Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Turizim acentası açmak niyetindeyim.son 15 yılımı turizimle iç içe geçirdim.
tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.yurt içi ve dışı bilet satışı, yurt dışına rehberli turlar , otel ve tur rezervasyonları hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Zoultanb

Yerleşim Türkiye / İstanbul Koh Samuı ThaılandMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye84 yazı
turizmle içiçe geçen 15 yıldan sonra bu soruya verilecek yanıtlar sizin için yetersiz kalabilir, bundan dolayı spesifik olarak bilmek istediklerinizi sorsanız ?

ben bir süre araştırdım ancak sonra vazgeçtim, hem maliyetinden hem sirkülasyonunun az olmasından dolayı...

türsab'a yatırılan ücretten tutunda, açılış şartlarına kadar epey detaylı bir durum. kar marjıda bana çok az geldi biletlerde özellikler, ve online bilet satışları artan bir süreçte oldugundan iyice olumsuzluklar göze batıyor.

bol şans.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Marmara 34 vermiş olduğun değerli bilgilerin için teşekkür ederim,Dediğim gibi henüz 1 ay oldu thailand'dan döneli ve turizim le ilgili birşeyler yapmayı düşünüyorum .doğa turizimi'de mümkün,istanbul şileyolu yada doğasıyla güzel yerleri araştırmaya devam ediyor,değerli görüşleriniz için tekrar teşekkürler
Zoultanb

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Koh Samuy ThaylandMeslek Turizm
Üye300 yazı

Sn. zoultan songelişmeler nelerdir iş hayatınızda? Bazı yazılarınızı okudum.. Meslektaş sayılırız Turizmden.. Acenta vs.. açabildinizmi? Hedeflerim sizinki ile uyuştugu için sormak istedim..Teşekkürler..
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
merhaba zoultan
ben antalyada otel işletiyorum aslında acenta fikrin çok güzel fakat çok sağlam girmelisin mevzu derin
günnaz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye300 yazı
Günnaz hanım derin mevzuları açarak, tecrübeleri yansıtarak paylaşmak bence daha güzel olur gibi.. Sizin düşünceleriniz nedir bu acenta konusunda ne diyebilirsiniz mesela ?
- Ticaret beceridir...

Yeni Üye6 yazı
öncelikle yapacağınız acentanın kulvarını belirleyin uçak satışımı otel satışımı tur satışımı tabiki hepsi birden de olabilir hiç bu konuyu etraflıca araştırdınızmı
günnaz

Yeni Üye51 yazı
Acentanızı açtınız mı bilmiyorum,
Alternatif arıyorsanız, yaptığım iş farklı, uzun vadeli olsun diyorsanız,
ilginizi çeker ise;
sağlık turizmi
inanç turizmi

yapmanızı öneririm.

Üye300 yazı
Etraflıca araştırmalarımız sürmekte günnaz hanım... Sn. aticaret, fikirleriniz gerçekten güzel..Teşekkürler..
- Ticaret beceridir...