Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusya'da Iş Yapmak, Bayilik Almak

Başlatanceylano77Tarih17/12/2009 15:31:12Yorum50

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
Arkadaslar herkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim, yaklasik 7 yildir Rusya'da yasiyorum, Turkiye'mden ve gelismelerden baya uzak kaldim.

Benim konum sudur: Rusya'da hangi Turk firmalarinin bayiliklerini tavsiye edersiniz? Bir de yeni is fikirleri olan arkadaslarin tavsiyelerini almak isterim. Eger birinizin tavsiyesi tutarsa bunun altinda asla kalmiyacagimi da belirtmek isterim.

Ilgili arkadaslara saygilar, tesekurler.

YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Üye258 yazı
herkese ukraynadan slmlar.ukrayna ile ilgili dusuncesi olan arkadaslar varsa yardimci olabilirim.burada urunlerin pazarlamasini yapabilirim.ama sunu ilk bastan belirteyim.sadece pazarlamasini yaparim.bayilik alabilecek veya mal alip burda satabilecek durumum yok.sadece 6 yilin bana burdaki verdigi tecrubemle.

sedat_14950@hotmail.com
+380951608483
+380936682165
+380671847556

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye94 yazı
Sedat Bey,

İş teklifimizle ilgili mesaj, mail adresinize gönderilmiştir.

Saygılarımızla.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı

VİVA ÇELİK KAPI 25 yılı aşkın bir süredir demir doğrama imalatının vermiş olduğu tecrübesinin 1993 yılında çelik kapı imalatına dönüştürmüştür.200m2 bir dükkanda çelik kapı imalatına başla**** kısıtlı imkanlarla kısa bir sürede büyük bir gelişme kaydederek mevcut konumundan 800m2 lik yeni bir yere taşınmıştır.Üreitimini yaptığı Kabartma Lüx Panel,Laminat Lüx Panel,Komple Metal Panel,Rustik Panel,Klasik Bakır ve Özel Modelleri ile kapı sektröründe marka olmuştur.2009 yılında Organizer sanayi bölgesinde 3000m2 kapalı 2000m2 açık olmak üzere toplam 5000 m2 lik yeni tesisine taşınmıştır.Zengin renk ve model çeşitleri ile güven veren viva çelik kapı ince tasarımları ile de süreklşi gelişerek ürünlerini halkın beğenisine sunmuştur.VİVA çelik kapı 25 kişilik deneyimli personeli ve 30’u aşkın bayi ağı ile yurt içinde ve yurt dışında adından sıkça söz edilen markalar arasında yertini almıştır.
bayilik verilecektir.wwwozvivacelikkapı.com
ÖZviva çelik kapı sanayi

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
eee
(@)

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
merhaba herkese arkadaslar/ hayirli is birliklerigine
(@)

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhaba bende rusyada yasiyorum toptan canta getiriyorum turkiyeden hem cok ucuz hemde kaliteli mallar mevcut elimde isteyene yardimci olabilirim...ferdiasil@hotmail.com facebooktan ulasabilirsiniz ferdi gul
ferdi

Yerleşim Rusya Federasyonu / ChaykovskyMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
mrb. bende rusyaya yenı geldim 1 ya oldu abım uzun zamndır burda .istnbulda loknta döner lahmcun pide işi yapıyordum.rusyaya abımın tavsıyesı uzerıne geldım et döner ve kebep.corba işi yapmak istyorum sizce.nasıl olur tavsiylerınızı beklıyorum..

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoscowMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
pklşiklşODUNLU KARA FIRIN YAPIYORUZ ENDÜSTRİYEL EKMEK FIRINLARI MATADOR DÖNER İKİNCİ EL HESAPLI ALIP SİZE BAYİLİK VERELİM ORTAK ÇALIŞALIM. SAYGILARIMIZLA...
HASAN KONUK™

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
BANA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ : 0542 685 20 58

VEYA BANA E-POSTA YOLLAYABİLİRSİNİZ : naturelfirin@hotmail.com
HASAN KONUK™

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye197 yazı
TÜRKİYEDE OLUKLU MUKAVVA İŞİ YAPMAK İSTİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye352 yazı
merhabalar.
biz denizli' de ev tekstili üretimi ve ihracatı yapan bir firmayız. Başlıca ürünler, havlu, bornoz, lastikli çarşaftır. wellsoft' ürünlerden de havlu bornoz mevcuttur.
üretimin yanında stok satışımızda olmaktadır.
ilgilenirseniz, iletişim bilgilerimiz aşağıdadır.
saygılar.
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı
Ceylano

sana kendi markamizi tavsiye edebilirim CUZINE mutfak.
isterseniz web sitemiz gezebilirsiniz www.cuzine.com.tr
Oguz KUSDERCI

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
ukrayna için
bayan giyim abiye bayan çanta ciddi olanlar görüşelim lütfen
odesa35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye2 yazı
slm ben onur cihan rusyada yasiyorum ve evliyim duzenli bir hayatim var rusyada gida isi yapiyorum iyi musterilerim var turkiyeden gida isi yapmak isteyenlerle gorusup anlasa bilirim Mail Adresim / cihanonur@yandex.ru

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Gyda