Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusyadaki Jean Pantolon Pazarı Hakkında. . .

Başlatantiti22Tarih27/10/2011 18:44:29Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Herkese Merhaba,
Ben rusyaya kot pantolon göndermeyi düşünüyorum. Pantolonları burda fason olarak yaptırıp rusyada bulduğum müşterilere göndermek istiyorum.Bu işi bilen arkadaşlar varsa işin kazancı nasıl..Ortalama bi kot pantolonu kaç paradan satabilirim..Rusyadaki pazarı orada 10 sene yaşamış bir arkadaş bulucak..Yada rusyaya denim kumaş satabilirmiyim..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Üye117 yazı
rusya zor iş. denetimsizlik fazla. biraz para kazanıp göze batsanız hemen peşinize düşerler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye5 yazı
:) İyide kim düşücek peşimize..Kazancı iyimi diyosunuz kısaca.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye41 yazı

Rusyada kot pantalon satmak icin iyi modeller hazirlamak lazim , 28-30 $ Rusya toptan satis fiyatin olursa satis sansin var (bu fiyata kot basina 6-7$ kargo fiyati'da ilave edilmistir) .

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye5 yazı
İyi model hazırlamaya çalışıcaz.umarım başarabiliriz.Birde sanırım rusyada yaşıosun rusyada kot genelde markamı satılıyor levis diesel gibi..Yani oraya göndereceğimiz markasız ama iyi ve kaliteli kot pantolonlar satılır mı..

Yeni Üye41 yazı
Cakma markalarda Diesel ,Dsquared ,Tommy hilfiger i disinda baska birseye girme derim.Markasi bilinmeyen kot satarda fiyata ve modele gore satar .Levi s Diesel dunyanin heryerinde satiyor 50 yillik firma:-) Burasi almanya hollanda degil buz mavisi renkli kotlar cok gitmez burada unutma.

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye58 yazı
hocam ben sizin yerinizde olsam sağlam bir dış ticaret uzmanı bulur onun fikirleri dogrultusunda kararlar alır ona göre pazar arardım bence çok daha sağlıklı olur bu işten çok daha fazla para kazanabileceginiz rusyanın dışında bir sürü ülke var pazar alanı çok geniş
www.anketlis.blogspot.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye129 yazı
Bence hiç girmeyin kot işine Rusya'yla. Herkes 10 senedir o işi yapıyor. Eline bavulu alan gidiyor. Denetimlerde baya arttı, devlet de biliyor bunu ve denetimi sıkı... Gümrükte sorun yaşarsınız. Yaşamasanız bile artık herkes biliyor İstanbul'u. İstanbul diye bir şehir var. 4 liraya kot var. Herkes biliyor bunu. Ne yapın biliyor musunuz yapacaksanız, hammadde kumaş ***ürün, kot kumaşı... Onu da direk Türkiye'den değil, Ya ukrayna ya bulgaristan Moldova üzerinden falan ***ürün, gümrük sorununu aşmak için. Ve bu kot kumaşını orada kot yaptırın, ciddi iseniz para bu şekilde kazanırsınız. Ama görüyorsunuz ki zor iş. Nasıl yaptıracaksın Rusya'da kotu, kim yapar, makine lazım... Ben derim ki hiç girmeyin kot falan öldü artık.
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim..Cureshot arkadaşım istanbulda 4 lira kot olduğunu biliyoruz onlarda biliyo haklısın..Ama ben senin gibi düşünmüyorum..Sonuçta ben oaraya 4 tl ilk kot göndermicem ayrıca 4 tl ilk kot olduğunu bildiğimiz halde neden bir sürü insan gidip oralardan giyinmiyo..Bence model kumaş ve yıkamaların güzel olduktan kısaca kaliteli ürün gönderdikten sonra satma şansın yüksek..Bu arada kumaş satma fikri de sadece kumaş satma olarak düşünüyorum orda atölye kurma işi uzun hikaye bence.Ben şuan deri firmasında çalışıom ve gümrüklerdeki sıkıntıyıda biliom ama bi şekilde aşılıyo bu sorunlar :) sanırım demem lazım diye düşünüyorum..Ama tabiki sadece rusya ile sınırlı kalmamam gerektiğinide biliyorum..Ukrayna polonya v.s iyi bi pazar araştırması yapmam gerekicek :)

Üye129 yazı
Valla ben giricektim 5 ay önce. Araştırdım ve kot işinin öldüğünü gördüm. Herkes yapıyor orda bu işi. Umarım zarar etmezsin başarılı olursun. Bol şans. Bana da deri mantıklı geliyor. işin içindesin, ***ür oraya kottan daha çok satarsın. ama geliştir, işle bişeyler yap.
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye66 yazı
istanbuldaydim yeni dondum kieve 4 liraya yerin altini ustune getirdim kot bulamadim, varsa hemen eli ayagi duzgun 3000 tane alicam her kesin gozu onunde namus seref sozu diyorum, almayan ne olsun siz soyleyin.
arkadasim bak rusya isi zor bir is modeller avrupaninkinden daha zor hale geldi bana inan, klasik her zaman satar ama klasigi herkes yapiyor.
ama git laleiden biraz model cal desem zaten o modelleri yapan o modelden koseyi donmustur yani,
senin yapacagin modelleri birlestir degisik siradisi modeller dizayn et, eger imkanin varsa rusyadadan gelen insanlari yakala fikir al, modellere onlar ne diyor ogren, yada modellerini dik ama model bazinda uretime girme rusyaya git bakalim ne tepki verecekler, bunlari yapman uretimden daha hesapli olacaktir,
en azindan dogru adrestemisin bunu ogrenirsin,
ac adamdan uzak dur, basina elli tane is acarlar dikkat et, gotunde pantalon olmayan adamlarin sana vercegi bir sey olmaz senden ancak alir , alir ve alir
sen isini buyutursun buyutmesine ama arkadasin dedigi gibi adamlar seni adim adim takip ederler ilk bastan sona kadar,
senin ne kadar kazandigini iyi bilirler, en guzeli saglam bir rus ile ortak olmalisin egerki durumun iyi ise,
ruslarin cogu ticareti adam gibi yaparlar, ben yillardir ukraynadayim, ukraynali ve rusdan 1 kurus alacagim olmadi hep zamaninda verdiler.
buralarda cek-vade-senet-kredi yok, iyi urun her zaman pesin paradir, veresiyeyi bizim turkler getirdi buralara. alistirdilar,
ama turk-azeri-ozbek-tacik-kirgiz-ermeni-gurcu-afrikalilar-suriyeliler-vs vs hep sallamaca yaparlar cogu zamanda vermezler parani.
anlattiklarim insallah size bir kac ipucu olur
hoscakalin
keremcan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye77 yazı
slm arkadaşlar benimde moldova ile bağlantılarım var oradan da evliyim uzun zamandır bu bölgeleri takip ediyorum bu gölgelerde para kazandıracak en karlı ve mantıklı iş deri işi bende düşünüyorum ama işten çok fazla anlamıyorum bi kaç numune gönderdim manyak tuttu dediğim gibi yalnızım ve sermayeden sıkıntılıyım oysa orada her türlü imkanlarım var ama değerlendiremiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
bu bölümde yazılanların hepsi yanlış.dün rusyadan yeni geldim.15 gün kaldım.hayal dahi edemiyeceginiz kadar iyi bir piyasa ve tüketim var.kardeşim orada herkes iş yapıyor ve para kazanıyor.heleki kot olayı başlı başına süper bir tüketim .millet deli gibi tüketiyor.yok kargo idi şudu budu hepsi dolma bilgiler.orta kalite .kot toptanda 50 dolar kardeşim.varın yapın hesabı.çok kafa patlatmaya gerek yok .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Branş Tekstil Gıda Otomotiv Inşaat Turizm Sanayi ve LTD. ŞTİ.

Kot ve polyviscon pantalon üretimi yapılır. Kendi tasarim urunlerimiz ile imalat, koli teslimi urun uretimi yapılır. Alt grup tecrübesini kalite ile birleştirerek imalat ve sevkiyat sureci tamamlanıyor. Alt grupta her turlu urun imalatı yapmak için tecrübeli ekibimizle hazırız. Dünyanın her yerine urun sevkiyati yapabiliriz Haftalık 2500 adet pantolon imalatı yapılır.
Uretim sureci, 2 Süreç olarak imalat yapılıyor. 1. Kendi tasarimımız olan numunelerden veya musteriden gelen numune ile tum satın almalar yapılarak imalati yapılıyor. 2. Müşteri kumaş ve malzeme verip, Kesim- Nakış- Baskı- Dikim- Yıkama- Ukp sureçleri olarakda imalat yapabiliyoruz.
Branş Tekstil Gıda Otomotiv Işaat Turizm San. ve Dış Tic. Ltd. Sti
Fazli Tezol
Vergi Dairesi: Yenibosna
Vergi Numarası: 187 053 5599
Gsm:+90 544 290 1973
Kocasinan Merkez Mah. Bağcılar Yolu Caddesi
No: 36 Kat 3 Kocasinan
Bahçelievler / İstanbul - Turkiye

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye7 yazı
Sayin Branş Tekstil
yazinizi okuduk. kontratli calisabilirmiyiz sizlerle. ama oncelikle
urunlerinizi ve fiyat listenizi gormek isteriz
rusya da toptan ve perakende bay ve bayan kot pantolonu ve t shirt
saygilarimla
suleyman_ari@mail.ru
suleyman ARI

Yerleşim Rusya Federasyonu / ChelyabinskMeslek Tekstil
Üye413 yazı
Bilenden cok bilmeyenler yazmis. Vay jalineki burada yazilanlara guvenipte ise baslayanin
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar konu ile alakasız dağıtmakta istemiyorum fakat yeni mesaj ortalama kaç saat sonra yayınlanır bilgisi olan var mı? Tam 25 Dk geçti Halen onaylanmadı :S
İnanmak başarmanın yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er