Arkadasım oncelıkle fıkırınden dolayı kutlarım tam ısabet ama orada acacagın yerın cok onemı var ben orada bulundugumdan dolayı gayet ıyı bılırım .sız o bolgede oldunuzmu bu cok onemlı ama bujıterı oları super bır ıs tır bolgeye has egerkı NEVSKI PROSPEKT te ıse o ıs olur ama ıc bolgelerde rendımanlı olmaz
Ben neden bu kadar Nevskiye takıldığınızı anlamadım.!! 7 milyon kişilik bir şehir o cadde üzeründemi yaşıyor!?Bir çok alışveriş merkezi var. Bence ilk etapta dış bölgelerde başla.!
Mesala bujiterinin yanına güzel gümüş ürünler koyabilirsin!Rusyada model sıkıntısı var altın ve gümüşde, güzel el işçiliği ürünler de koyarsan çok güzel para kazanırsın.
Petersburgdan bende yeni geldim daha, Nevsky Prospect'de kiraların çok fazla olduğunu tahmin etmek zor değil zaten fakat direk cadde üstünde biryerden ziyade bijuteri için o cadde üzerindeki pasajların içinde bir dükkanda olabilir, mesela grand palace binası ve ya onun yanındaki iki katlı çift girişli olan pasaj.
Bijuteri isi nerede yaparsan orada tutar dukkan yerin pahalliysa fiyatin ona gore olur, ben krasnodarda yapiyorum pazar yerindeki dukkanda 500 rubleye sattigim mali alisverismerkezinde 1500 e satiyorum hatta 2500 e sattiklarimda var ;)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz