cafer3868@hotmail.com.
İlk mesaj
cafer3868@hotmail.com.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - netdigital Merhaba arkadaşım bu konularda az da olsa kendimi deneyimli sayıyorum. Uzun zamandır çinden ürün getiriyorum. Sana tavsiyem alibaba.com daki her satıcıya güvenme. 180 dolara 50 inç lcd tv hiçbiryerden alamazsın, çinden bile!!! Parayı western union yada başka bir havale şekliyle gönderdiğin taktirde üstüne bir bardak soğuk su içmen içten bile değil. Alibaba.com daki ucuz fiyatla ürün verdiklerini iddaa edenlerin tamamı dolandırıcıdır. Bir malın ortalama bir fiyatı vardır. 19"lcd satılan paraya bana 50" lcd teklif etmişse bir çinli direk dolandırıcı gözüyle bakarım ben adama. Sana tavsiyelerim şunlar; Konuştuğun çinli şirket alibaba.com da Gold member mı? eğer gold member sa en az 2 senelik üye olmasına dikkat et. ve mümkünse parayı western union değilde paypal ile ödemeyi istediğini söyle. Yanaşmazda paypal komisyon alıyor falan derse gerekirse .%4 komisyonu da karşılayabileceğini söyleyebilirsin. Zaten bu konuşmanızdan sonra o çinli arazi olur sanırım. 2 tane lcd nin sırf çinden buraya kargo ücreti dahi 360 dolardan fazla tutar. Benden sana tavsiyedir. Dikkatli olmalısın. |