Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İhracat İçin B2b Siteleri

BaşlatanhskimyamakinaTarih13/03/2014 09:43:58Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar
E-ticaret potansiyel tüketicilerin dünyanın her yanında pazara arz edilen ürünler hakkında bilgi sahibi olmalarına ve yeni üreticilerin dünya pazarlarına girmelerine imkan vermektedir.

İhracat için bu sitelerden en çok hangisini kullanıyorsunuz?Hangisini tavsiye edersiniz?Benim düşüncem alibaba.com daha aktif gibi gözüküyor bu siteden daha aktif başka kullandığınız siteler var mı ?
H.S. KİMYA MAKİNA
Aydınlar Mah Cumhuriyet Cad Uskumru sok
No:6 Çekmeköy / İstanbul
Tel/Faks : +90 0216 312 64 65
Cep:+90 0530 112 85 55
www.hskimyamakina.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye711 yazı
evet bende genelde alibaba.comdan ararım bişey arayacağım zaman..

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Turkishexporter.net portali var, alibaba ile kıyaslanmaz ama yerli olması bakımından turkishexporter daha iyi. Çünkü sadece türkiyede ki İhracatçılar var sitede. Günlük ziyaretçi sayısına çok iyi. Aynı zamanda % 70 teşvik kapsamında. Değerlendirmek lazım fırsatları...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Üye109 yazı

ali baba falan hikaye. alıcılar sizden mal alacakmış gibi davranıyor. sonra sizden fiyat alıyor .baktı olmadı. öteki rakibinize mail atıyor. işine gelirse diyaloğa geçiyor. sonra çöp kutunda yüzlerce mail oluyor. hepsi bu.
ama deneyeceksen dene. umuduna kırmayalım.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
bence iyi bir ingilizce ile alibaba ve ebay dan alım satım yapılabilir.bizlerde bazı tedariklerimizi alibabadan ve ebay dan yapıyoruz toplu alımlarda kdv konularındada yardımcı olan tedarikciler bulduk.tabi küçük küçük deneme yanılma yöntemeleri yaptık. örneğin http://www.yuklesepete.com/fantezi fantazi ürünler ve bayan iç giyim tarzı ürünlerimizin bir kızmını alibabadan bir kızmınıda ebaydan tedarik ettik.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
%70 Devlet Destekli Ekonomi Bakanlığı onaylı %100 yerli sermayeli ihracat portali

İhracat ordusunu desteklemek amacıyla kurulan www.exportaworld.com Türkiye ekonomisinin büyümesine sağladığı katkının yanı sıra, Cumhuriyetin 100. yılında 500 milyar dolarlık hedef ile büyük bir pay sahibi olan ihracatın geliştirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla Kobilere hizmet vermektedir.

exportaworld.com uluslararası satış & pazarlama, tanıtım tedarik ve organizasyon konularındaki uzmanlığını tüm işletmeler ile paylaşarak portalimize üye olan firmalara
uluslararası tanıtım, ihracat ve ticaret desteği sağlamaktadır.

Exportaworld.com Türk firmalarına yurtiçi ve yurtdışında hedef ülke pazarlarında kendilerini internet aracılığı ile tanınmalarını, yurtdışı firmalar ile alım-satım teklifleri konusunda destek vererek yurt dışına açılmasını ve bu sayede sektörel anlamda yüksek verimlilik ve karlılık
elde etmelerini sağlamaktadır.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye516 yazı
alibaba.com ile alakalı

Ne nasıl alınır - satılır?
Nasıl üye olunur?
Güvenilir firma nasıl olunur?
Güvenilir firmalar diğerlerinden nasıl ayrıştırılır?

Bu ve buna benzer tüm sorular için lütfen bize ulaşın;

Saygılarımla
Alibaba.com Turkey
İhracat Geliştirme Uzmanı
Mustafa SÖZEN

tel: 0543 938 9096
mail: mustafa.sozen@bilginet.com.tr
Alibaba.com
İhracat Geliştirme Uzmanı
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat