Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayanlar Olarak Tutturur Muyuz?

BaşlatanmystoneTarih17/11/2009 12:45:25Yorum5

İlk mesaj
Üye152 yazı
Merhaba Sayın Üyeler,
Bayan olarak yıllardır değişik alanlarda ticari işleri inceleyip araştırıp yaptım ama hiçbiri kesmedi veya kazandırmadı diyelim.İşleri bir hevesle girip çıkmadım baya mücadelelerimde oldu stoklar ettim ama hiçbir işten zarar ederekte ayrılmadım.Sunu gördümki üretici olmak çok ama çok önemli.Özellikle evden çalışmak isteyip bitürlü cesaret edemeyen olanağı olmayan bayanlar çoğunlukta benim isteğimde hem bu bayanlara yardımcı olmak hem ticaret yapmak yani hepimizin kazanması.Tabi senin ne özelliğin var diye sorabilirsiniz? Organize ve idare edebileceğime inanıyorum bayanlarla birseyler üretirsek arabamla getir ***ür yapabilirim,organize,idare edebilirim.Bunun için sizlere soruyorum galoş makinesi alsam zaman içinde işi büyütebilirmiyim.Kafamda böyle bir düşünce oluştu bebeği olup çalışamayan bayanlar var yada evden ekgelir isteyen insanlar var .Sosyal kalkınma adınada benim için bu durumlar cok önemli.Ürünleri satabileceğime inansam kuşku etmeden kendi çapımda yatırım yapacağım..Sizin görüşleriniz önemli benim için.Şimdiden Allah razı olsun.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye23 yazı
Merhaba mühendis arkadaşım bende mühendisim ve evdeyim tabi şu an bu benim tercihim.Bende evde birşeyler yapmak istiyotum ve başaracağıma inanıyorum.Lütfen sende diren başarabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye39 yazı
bence başka alanlara yönelmelisiniz.yapılan işi yapmakla yapanlar kadar para kazanırsınız.piyasada olmayan birşeyler üretme çabasında olursanız fazla yorgunluk vermez.çalıştıgınıza degecek parayı bu şekilde kazanabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Üye152 yazı

Bazen hayret ediyorum.Saçma saçma konulara birsürü vakit ayırıp yazıyosunuz.Benim yardım istediğim konuda kimsenin çıtı çıkmıyor...Adam param var napayım diyo hemen alt alta cevaplar veriliyo...Aha bende aynısını diyom Benim param var napayım cevap verin şimdik.Bayanlarla beraber bişiler yapmak istiyom.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye643 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mystone
Bazen hayret ediyorum.Saçma saçma konulara birsürü vakit ayırıp yazıyosunuz.Benim yardım istediğim konuda kimsenin çıtı çıkmıyor...Adam param var napayım diyo hemen alt alta cevaplar veriliyo...Aha bende aynısını diyom Benim param var napayım cevap verin şimdik.Bayanlarla beraber bişiler yapmak istiyom.

Haklısın gardeş tembel milletiz vesselam...aha bende nele nele yazıyom bi dene cevap veren olmuyo bende bida yazmeycem...
Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar,
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,
Aldatanlar bir gün olur aldanır,
Kimse sanmasın yaptığım yanıma kalır,
Kul hakkı yiyenler büyük günah alır.

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye54 yazı
Şimdi evde o şekilde üretim nasıl olur bilmiyorum ve yorum yapamayacağım fakat üretim ile alakalı gördüğüm birşey varsa o da şudur ki piyasada olmayan birşeyi ürettiğinizde piyasada olmayacak olması ve çok mantıklı olması bile o ürünün satılmasına yetmiyor. Misalen biz gerçekten çok mantıklı gördüğümüz türkiyede devrim yapacağına inandığımız bir ürünü getirdik ( Ürünün açıklaması http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=21580 adresinde mevcuttur ), ürünün sertifikaları bile satılmasına yeterli, televizyon reklamı dahi yaptırdık fakat nedense insanlar bir türlü alışkanlıklarından vazgeçemedi, halbuki ürün pek çok avrupa ülkesinde oldukçada popüler bir ürün. Demem o ki üretmekle yada üretimdeki mantıkla bitmiyor iş malesef. O yüzden size çok tedbirli olmanızı öneririm. Bir de üretime başlamadan önce piyasa araştırmasını iyi yapın hatta satmayı düşündüğünüz yerler ile önceden görüşün bir anlaşma yapın kendinizi garantiye alarak üretim yapın.

Saygılar

İyi çalışmalar
BASİTLEŞTİR, SADELEŞTİR, EKONOMİKLEŞTİR

http://www.tekbisey.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im