İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
7000 Tl'ye İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumS
Üye137 yazı
C
Üye158 yazı
O
Yeni Üye3 yazı
eğer 2-3bin lira daha ek sermaye bulabilirseniz kazanç garantili bir iş yapabiliriz..yazdığım yazıyı okumanızı isterim iyi günler.
B
Üye450 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - CoNNRoaD Stand düşünebilirsin. Bellisimo diye bi firma vardı. İtalyandı galiba çok önceden araştırmıştım. Standı sen kurarsan 15 milyara satın alıyorsun, onlar kurarsa ürün yelpazesine göre tek çeşitte aylık 200 dolar ödüyorsun onlara, ama anahtar teslim parasız(teminat olcak ama) veriyorlardı. Alışveriş merkezi için düşünebilirsin. |
Merhaba Arkadaşım,
Bu stand işini anlayamadım. İnternette bellisimo diye de arattım ama bir şey bulamadım.
Detaylı bir açıklamada bulunursanız sevinirim.
Makina Mühendisi/İstanbul
M
Yeni Üye7 yazı
ızgara ve kebab salonu gibi kücük işyeri açmanı tavsıye ederım bır aileyı çok ıyı sekılde gecındırır kokoreç işide olabılır yanında yada seyyar tezgahlada yapabılırsın ıyı kazanç var aslında bızım burada adam yapıyo 200 ekmek satıyo gecede 4lidan satıyo kokoreçi hesap ortadaa
V
Üye135 yazı
merhaba... biz fatura ödeme merkezi kuruyoruz.bunun yanında avea turkcell vodafone turk telekom ve d smart bayiliklerinide veriyoruz.bize vereceğiniz tutar 2000 tl.gerisinide dükkan için harcarsınız.05459369595
E
Yeni Üye13 yazı
slm Arkadaşım benim ilanıma bakarmısın.gel sen bu parayla bu aracı ister satın al istesen bunu çekmek için beraber bir araba alalım aldığımız araba senin üzerine olsun biraz daha sermaye bulabilirsen bende bişeyler koyarım sonra ver elinin nereye istersen aracın içini ister büfe yapalım ister fesfood ister avea bayi ister vadafone turcell aklına ne iş geliyorsa kira yok depozito yok masraflar ortak ben zaten çalışıyorum sana iş imkanı sunuyorum istanbulun her yeri bizim kalabalık yerler festivaller vs vs aklına neresi geliyorsa biz oraya eğer iş tutmazsa ki zannetmiyorum sen arabanı al git ben arabamı yani ne sen zarar et ne ben hem bineceğin bir araban olur istersen onunla ek işte yapabilirsin yük ve eşya taşıma gibi veya başka bi hizmette hem bu işi kovalarsın benim arabam ve güvenebileceğim kimsem yok evin tek oğluyum kardaşımda yok gel hem kardaş hem arkadaş hem ortak olalım ne dersin.
B
Yeni Üye12 yazı
06/11/2009 : 12:02:37#8
Web sitesi
Alıntı
yatırımlarınızı en çabuk geri döndürecek lan yeni iş imkanları ...
www.kuralgroup.com
Şişme oyun parkları kiralaması ve imalatı
www.kuralgroup.com
Şişme oyun parkları kiralaması ve imalatı
SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM ...
balonpark olarak prensibimiz :
SÖZLE ÖVÜNMEYİ HAK EDEN KALİTE, GÖZLE GÖRÜNÜR OLANDIR.
Övülmeyi hakeden tüm işlere birlikte imza atmak dileğiyle..
Barış BİLBAL
balonpark olarak prensibimiz :
SÖZLE ÖVÜNMEYİ HAK EDEN KALİTE, GÖZLE GÖRÜNÜR OLANDIR.
Övülmeyi hakeden tüm işlere birlikte imza atmak dileğiyle..
Barış BİLBAL
K
Yeni Üye53 yazı
06/11/2009 : 12:07:46#9
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar
Ben Kiev de emlakcilik yapiyorum sana soyle bir sey onerebilirim , Burda 2. el araba fiyatlari DAEWO Lanon 5,000 dolar
TAKSI sirketlerine veriyorsunuz aylik size en az getirisi 400 dolar , SAdece bir oneridir , Ben Emlakciyim isterseniz size yardimci olabilirim
Saygilar
Ben Kiev de emlakcilik yapiyorum sana soyle bir sey onerebilirim , Burda 2. el araba fiyatlari DAEWO Lanon 5,000 dolar
TAKSI sirketlerine veriyorsunuz aylik size en az getirisi 400 dolar , SAdece bir oneridir , Ben Emlakciyim isterseniz size yardimci olabilirim
Saygilar
F & F Real Estate
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com
M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cefsane Arkadaşlar,7000 Tl'm var ve iş kurmak istiyorum.Kurduğum işle evimi geçindirmem gerekiyor,fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum. |
Sevgili kardeşim dost acı söyler. Bir mesleğin yada uzmanı olduğun dal yoksa yani işi bilmiyorsan , Sermayen azsa(yoksa) , Arkanda (maddiyi geçtim )manevi destekçin yoksa, İşkurmak biraz daha zorlaşıyor.
Dikkat ettimde herkes çeşitli işlerden bahsetmiş. Eğer bir dost tavsiyesi istersen Dinamiklerini bilmediğin işe girme derim. Bu simit satmak Köte ekmek satmak dahi olsa da.(enazından köfteyi dahi yapmayı bilmek lazım )
Haaa ben işi kurayımda işi işte öğrenirim diyorsan edineceğin acı deneyimlerin çoğu cüzdanına ve sağlığına yansıyacaktır. Ozamanda arkanda burada fikir verenlerin birtanesi bile olmayacak.
* Öncelikle Bir işi temel teknik detaylarıyla öğren(Teknik bilgi sermayeni kullanma , Dolandırılmama aşamasında sana lazım olacak)
*Yapacağın işle ilgili destek alabileceğin bir çevreye sahip olmaya çalış.
*Yanında sana Manevi anlamdada destek olacak kişiler olsun
*Satış Ve Pazarlama konusunda (çay ocağı bile açsan) yetenekli olup olmadığını gözden geçir.
Allah Yardımcın olsun...
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
S
Yeni Üye17 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - masal06
Sevgili kardeşim dost acı söyler. Bir mesleğin yada uzmanı olduğun dal yoksa yani işi bilmiyorsan , Sermayen azsa(yoksa) , Arkanda (maddiyi geçtim )manevi destekçin yoksa, İşkurmak biraz daha zorlaşıyor. Dikkat ettimde herkes çeşitli işlerden bahsetmiş. Eğer bir dost tavsiyesi istersen Dinamiklerini bilmediğin işe girme derim. Bu simit satmak Köte ekmek satmak dahi olsa da.(enazından köfteyi dahi yapmayı bilmek lazım ) Haaa ben işi kurayımda işi işte öğrenirim diyorsan edineceğin acı deneyimlerin çoğu cüzdanına ve sağlığına yansıyacaktır. Ozamanda arkanda burada fikir verenlerin birtanesi bile olmayacak. * Öncelikle Bir işi temel teknik detaylarıyla öğren(Teknik bilgi sermayeni kullanma , Dolandırılmama aşamasında sana lazım olacak) *Yapacağın işle ilgili destek alabileceğin bir çevreye sahip olmaya çalış. *Yanında sana Manevi anlamdada destek olacak kişiler olsun *Satış Ve Pazarlama konusunda (çay ocağı bile açsan) yetenekli olup olmadığını gözden geçir. Allah Yardımcın olsun... |
tebrik ederim
lalala
S
Yeni Üye5 yazı
Uluslararası gıda beslenme firmamız 6700 TL ye türkiyenin her yerine bayilikler vermektedir.
Detaylı bilgi için telefon numaram : 05326986575
Detaylı bilgi için telefon numaram : 05326986575
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz