Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Belçika'da Ne İş Yapılır.

BaşlatanzonderTarih11/11/2009 23:49:42Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Belçika'da yaşamaktayım. Yapılabilecek bir iş fikri aramaktayım.

Yerleşim Belçika / GentMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye163 yazı
1 feet yüksekliginde çikolatadan Obama heykelcikleri yap ve lüks ve güzel bir ambalajlamaya dikkat et ABD de kendine bir import distribütor bul ve ver hava kargosuna gitsin,talep miktarı artınca konteyner ile gönder fason yaptırsan bile olur aslında, fakat markanı tescil etmelisin. Pazarını Obamanın seçim kazandıgı eyaletler ve yüksek siyahi nüfusun bulundugu eyaletlere yönel. Para kazanınca bir süre sonra Obamaya ait gerçek vücut ölçülerini isteyip yine çikolatadan yap aynısını ve Newyork ta saglam bir müzayede salonunda sat bu yaklaşık 150 kg civarındaki bu heykeli (çikolatayı) ve anında Unicef e bağışla al sana sosyal proje altyapılı görsel bir marka reklamı.İstersen Ebay da bile satabilirsin.
Tüm ürünlerinin alt kaidesine ONE FEET CHANGE HAPPENS yazmayıda unutma !

Bol Şans.

Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
kolay gelsin..

fındık,ceviz,pirinç,kabak çekirdeği,kuru meyveler,antep fıstığı,zeytin,zeytin yağı ürünlerinde sevk yapamama sıkıntımız yok.. ambalaj konusuna gelince istenilen ebatlarda ve bilgiler üzerine basılı halde üretim ve işleme yapma yeterliliğimiz vardır.. ciddi ilgilenirseniz başka iş yapmanıza gerek kalmaz inanın bana... ama net ve dürüst olacağız... emeğinizin karşılığını ziyadesiyle alırsınız... başka işle uğraşmayın bana angaje olun...

ürün detaylarını size kararınızı verince ileteceğim.. iyi çalışmalar..

hasan hesapçı
05445079955
marasoglu55@hotmail.com
hasan201039 (skype)
www.gaapgroup.com
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye55 yazı

BELÇİKADA YAŞ SEBZE VE MEYVE SATIŞI YAPILAN BÜYÜK HALLER VARSA BU İŞİDE DÜŞÜNEBİLİRSİN

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Yorumlar için teşekkürler düşünmeye devam...

Yerleşim Belçika / GentMeslek Di?er
Üye243 yazı
Belçikalı yatırımcılar Türkiyede-Ege bölgesinde arsa-arazi alıyorlar. Bu konuda yardımlaşabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
Bu konuda size kısa sürede çok para kazandıracak bir iş söyleyebilirim,Belçikada saç sorunu yaşayan erkeklere yönelik bir iş eğer ilgilenirseniz bu konuda size yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye81 yazı
İrtibat bilgilerinizi gönderirseniz sizinle ortak yönlerimiz ve tecrübelerimiz hakkında paylaşımlar yapabiliriz. mustafa2304@hotmail.com

Verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma satisini deneyebilirsiniz. Soft dondurma makineleri ile ilgili bilgilere www.knh-trade.com web adresinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
bende belcika gentteyim msnini verirsen bi goruselim
serefinle oyna,
hakkinla kazan

Yerleşim Belçika / GentMeslek Muhasebe
Yeni Üye15 yazı
arkadaslar merhaba ben belçika genk yada almanya köln e yerlesmek istiyorum cıft vatandas oldugumdan oturum problrmım yok orda kucuk bır işletme kurup (cafe ,bufe ,pastane,yada benzeri herhangi bir sektor) hayatımı yurt dısında devam ettırmek ıstıyorum bana fikir verebilirmisiniz yada bahsettiğim sehirlerde işyeri acmak isteyip ortak arayanlar irtibata gecebilir mail adresim ufen76@hotmail.com yazılarınızı beklıyorum
secmen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek