Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hollanda Almanya Belçika Ticaret

BaşlatanmoetsjoTarih27/11/2013 18:29:22Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Yılın min.3 haftası yurt dışında bulunuyorum.İstanbulda yaşıyorum ne tür bir iş girişiminde bulunabilirim.İzin sürelerini arttırarak oradaki türk dükkanlarına ürünler sunabilir küçük çaplı ürün gönderimi yapabilirim diye düşünüyorum.Sizce ne tür ürünler ver alternatifler denenebilir.Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhaba,

ben hollanda'dan bir genc girisimciyim ve ayni sizin gibi bende bir arayis icindeyim. Aslinda yapilanacak is buldum ve satis yapacagim musterilerimide yaklastim ve olumlu baktilar. yanliz bu urunleri turkiyeden alacak guce sahip degilim benimle iletisime girmek isterseniz mail'im; objectief.advies@mail.com

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı

arkadaslar merhaba ben belçika genk yada almanya köln e yerlesmek istiyorum cıft vatandas oldugumdan oturum problrmım yok orda kucuk bır işletme kurup (cafe ,bufe ,pastane,yada benzeri herhangi bir sektor) hayatımı yurt dısında devam ettırmek ıstıyorum bana fikir verebilirmisiniz yada bahsettiğim sehirlerde işyeri acmak isteyip ortak arayanlar irtibata gecebilir mail adresim ufen76@hotmail.com yazılarınızı beklıyorum
secmen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek