İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Defolu Beyaz Esya Dukkanı Acmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumA
Yeni Üye4 yazı
A
Üye133 yazı
F
Yeni Üye51 yazı
Afacanbebe sadece yurtdisindan Almanya Ingiltereden getirirsin.
A
Yeni Üye4 yazı
A
Yeni Üye4 yazı
cevap beklıyorum
H
Üye117 yazı
bu tarz urunlerı ıstanbulda bulabılırsın bununla bırlıkte sermaya konusunda bıraz saglma olman gerekır dıyebılırım ılınde bulunan buyuk zıncır marketlerıde takıp edebılırsın ama defolu makıne ve spot satısda tecruben yoksa servsı ıslerı senı bıraz ugrastırabılır camasır makınesı dukkanın koyacaksın yıne aynı sekılde bulasık ve buzdolabı sadece bu ucunu uygun almaya kalksan 1500 cıvarı malıyetı olur sana benım sana tavsıyem kucuk elktrıklı ev aletlerınden baslı****kı bunu ıster sen tek tek ıstersen uygun fıyatlı bulursan bulundugun ılde varolan zuccacıyelere ve magazalara pazarlıyabılırsın
I
Yeni Üye5 yazı
defolu urunler fırmaların pazarlama bolumunden krıterlerın uyarsaalabılırsın bırebır gorusmek gerekır
M
Üye149 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Ismail81 defolu urunler fırmaların pazarlama bolumunden krıterlerın uyarsaalabılırsın bırebır gorusmek gerekır |
biraz daha açsan konuyu
Sanmaki Sende Dert Var Sendeki Derdi Nimetten Sayanlar Var.
V
Üye135 yazı
bildiğim kadarıyal beyaz eşya üreticisi firmalar defolu ürünleri üretim yerlerindeki satış mağazalarında satıyorlar.burada arçelikten defolu ürünleri çok düşük ücretlerle aldıklarını duymuştum.ne kadar doğrudur bilmem.ama şunu çok iyi biliyorum pekçok spot mağaza icra dairelerinde satılan ürünleri alarak dükkanlarında satış yapıyor
I
Yeni Üye5 yazı
Y
Yeni Üye3 yazı
arkadaslar benım spotcu dukkanım var suan oturma grubu yatak odası satıyorum uygun fıyata verıyorum ama cok beyaz esya lazım bıze yardımlarınız icin tsk ederım
H
Üye117 yazı
Beyaz esya derken kucuk ve buyuk karisikmi sadece buyukmu
Y
Üye115 yazı
ankarada itfaye meydanında var böyle bi yer sürümden kazanıyorlar parça başı 50TL filan düşükte olabiliyor.spot çarşısı diye geçiyor ama sıfır hatasız malıda düşük karlarla satarak güzel kazanç elde ediyolar.birde hediye gelen açılmamış mallar var örneğin bankalar filan lcd tv hediye ediyor vatandaşa oda ***ürüp burdaki mağzalara satıyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz